aile içinde elektrik ve tamir işinden anlayan birilerinin olması çok önemli. en azından basit, çok uzmanlık gerektirmeyen şeyler için usta aramıyorsun, bütçe ayırmıyorsun. Rahmetli babamın elinden gelirdi bu tarz şeyler. çok iyi oluyordu.Evet aramızdaki saat farkı iki
O yüzden ben geç yatmış gibi oluyorum, hoş zaten geç yatıyorum.
Sende benim.
Dün eve gidip ölçü filan aldık, bi dünya iş var, nasıl yapılacak, ne yapılacak, plan, proje derken sinirlerim bozuldu.
Hepsi paraya bakıyor, evde 3 erkek var, ellerinden iş gelmiyor, işçiler ve malzemeler aldı başını gidiyor.
Bunları düşündükçe olmayan uyku da gidiyor
bırak üç erkek düşünsün o işleri. Sen neden bu kadar kasıyorsun?her şey olacağına varır yine söylüyorum.dünya işleri için hiç canını sıkmaEvet aramızdaki saat farkı iki
Sende benim.
Dün eve gidip ölçü filan aldık, bi dünya iş var, nasıl yapılacak, ne yapılacak, plan, proje derken sinirlerim bozuldu.
Hepsi paraya bakıyor, evde 3 erkek var, ellerinden iş gelmiyor, işçiler ve malzemeler aldı başını gidiyor.
aynen su akar yolunu bulurbırak üç erkek düşünsün o işleri. Sen neden bu kadar kasıyorsun?her şey olacağına varır yine söylüyorum.dünya işleri için hiç canını sıkma
Allahım yardımcın olsun canımEvet aramızdaki saat farkı iki
Sende benim.
Kız sen kastamonulumusunBugünün şımartılmış menüsü
Sabah peynir
5 zeytin
Bir adet ıspanaklı sac böreği
Ara bir avuç kestane
2 tuzlu kurabiye
15.00 hamsi tava ve salata
16.30 2 kastamonu çekme helva
Yatana kadar 2.5 litre su olur
2 kupa yeşil çay 1 kupa form çayı
Spor yok ama 3 saat temizlik var
Artı birde az ballı süt içtim kızlar.parca oarca yazmıs gibi oluyorum ama3dilim peynir
2dilim ekmek+1ısırık daha
1haşlanmıs yumurta
Çay
2dilim sucuk
1çk tarator
1kase magnolia(ev yapımı)
1avuc badem üzüm leblebi 2hurma
1gözleme patatesli
Çay
Bi iki parca tursu
1dilim baklava
1.8 su
Spor yk
Yok anacım, çivi çakılacak olsa, çiviyi bul, çekici getir, geri topla. Çekilin ben yaparım diyorum en sonunda.aile içinde elektrik ve tamir işinden anlayan birilerinin olması çok önemli. en azından basit, çok uzmanlık gerektirmeyen şeyler için usta aramıyorsun, bütçe ayırmıyorsun. Rahmetli babamın elinden gelirdi bu tarz şeyler. çok iyi oluyordu.
3 deyil biri , o da eşim düşünüyor, ben iç işleri bakanıyım. Dış bütçe hesaplı olursa iç işleri gönlüme göre olurbırak üç erkek düşünsün o işleri. Sen neden bu kadar kasıyorsun?her şey olacağına varır yine söylüyorum.dünya işleri için hiç canını sıkma
Yok canım anlamadığım konuları eşim hallediyor, yapamadığı için yaptıracak mecbur.aynen su akar yolunu bulurgezegenfeza dünya işleri için sıkılma. bir sen misin o evde yaşayan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?