diş işi zor. Allah kolaylık versin miniğeÇok teşekkür ederim. Amiiinnah bi anlatabilse derdini derman bulcaz belki ama ağlamaktan başka elinden bisey gelmiyo ki minigimin elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz öyle
Allah yardımcın olsun canımIyi akşamlar herkese nolur oğlum için dua edin sakinlessin ve uyuşun biraz. Hem kendini mahvetti hem bizi mahvetti bugün. Diş çıkarticak heralde diyorum ama nasio gecicek bilmiyorum üst dişler çıkarken tam 1 ay ağlamıştı uyumamıştıyine öyle olursa diye korkuyorum. Gün boyu sürekli huysuzdu. Aksam 6dan beri de deli gibi agliyor yavrum. Sakinlestiremedik bir türlü . Şimdi biraz kapadı gözleri ama uzun süreceğini sanmıyorum
1bardak altınsüt3-4 çatal patates
Çay
Sucuk 3dilim
2kare çikolata
Türk kahvesi(sekersiz)
BikaçÜzüm
Çeyrek Havuc
Yarım Kelek
Dondurma
Yarım kase şehriye çorbası
2.5 evyapımı hamburger
1.8lt su
1000adım
Kehribar kolye alsan belki biraz hafifletir ağrısınıIyi akşamlar herkese nolur oğlum için dua edin sakinlessin ve uyuşun biraz. Hem kendini mahvetti hem bizi mahvetti bugün. Diş çıkarticak heralde diyorum ama nasio gecicek bilmiyorum üst dişler çıkarken tam 1 ay ağlamıştı uyumamıştıyine öyle olursa diye korkuyorum. Gün boyu sürekli huysuzdu. Aksam 6dan beri de deli gibi agliyor yavrum. Sakinlestiremedik bir türlü . Şimdi biraz kapadı gözleri ama uzun süreceğini sanmıyorum
Menü berbat, spor yok, üstüne kilo artıyor, ne yüzle yazacaktım kiMENÜSPOR
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş sara_28 270 + + +100 + +120 + +50 @Natsume 560 +310 + - - +250 + + Zehra_mda 1100 +250 +235 +50 +220 +60 +130 +150 @88prenses22 310 + +150 + +120 +90 - + Lonely single girl + + - m m - + Ozgurkus 345 + +250 - + +65 +20 +10 obezzto 330 + + - +220 - +120 - @nilsub - - - - - - - gezegenfeza - - - - - - - 60kiloyum 560 - +120 + +360 + +80 + @Mydestinyy - - + - - - - @Star4734 450 m +150 +150 - +150 - - @Ikizannesi 420 m m m m + +200 +220 @EDMLM 330 m m m + +240 + +90
GelmesinKIZLAR MENÜLER GELSİN
Oy yavrum, Allah yardımcınız olsun, inşallah kolay çıkarır.Iyi akşamlar herkese nolur oğlum için dua edin sakinlessin ve uyuşun biraz. Hem kendini mahvetti hem bizi mahvetti bugün. Diş çıkarticak heralde diyorum ama nasio gecicek bilmiyorum üst dişler çıkarken tam 1 ay ağlamıştı uyumamıştıyine öyle olursa diye korkuyorum. Gün boyu sürekli huysuzdu. Aksam 6dan beri de deli gibi agliyor yavrum. Sakinlestiremedik bir türlü . Şimdi biraz kapadı gözleri ama uzun süreceğini sanmıyorum
Demekki kehribar kolye işe yarıyorKehribar kolye alsan belki biraz hafifletir ağrısını
Ben birr karanfilli bi katisim yapmistim dislerine surmek için oyle bisry de deneyebilirsin. Allah yardimcin olsun canım zor süreçler. Rabbim tez zamanda normale döndürsün insallah.
Rabbim yardımcın olsun anne olmak en zor meslek ama en güzel meslekIyi akşamlar herkese nolur oğlum için dua edin sakinlessin ve uyuşun biraz. Hem kendini mahvetti hem bizi mahvetti bugün. Diş çıkarticak heralde diyorum ama nasio gecicek bilmiyorum üst dişler çıkarken tam 1 ay ağlamıştı uyumamıştıyine öyle olursa diye korkuyorum. Gün boyu sürekli huysuzdu. Aksam 6dan beri de deli gibi agliyor yavrum. Sakinlestiremedik bir türlü . Şimdi biraz kapadı gözleri ama uzun süreceğini sanmıyorum
Çok geçmiş olsun canım küçük çocuk olunca biraz sabır istiyor keşke ağrı kesici falan verseydin ağrısı hafiflerdiÇok teşekkür ederim. Amiiinnah bi anlatabilse derdini derman bulcaz belki ama ağlamaktan başka elinden bisey gelmiyo ki minigimin elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz öyle
Gezo havlumu attın hanı yarışacaktıkGelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?