Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

evet haklısın çakmayı bilen çiviyi de çekici de kendi getirir çakar yerine koyar.
ama baştan başa tesisat uzmanlık ister tabi. usta şart. pahalıymış. Allah ödeme kolaylığı versin.

Yok canım anlamadığım konuları eşim hallediyor, yapamadığı için yaptıracak mecbur.
Ben iç düzenlemeye karışıyorum.
Herşey böyle pahalı olursa benim istediklerime para kalmayacak
tamir, tadilat, tesisat işleri çok pahalı gezom. gerçi orası daha pahalıymış

Iyi akşamlar cümleten artık enerjimin kalan son damlacıkları ile menü yazmaya geldim
Kahvaltı 09.30 domates
salatalık
zeytin
2 çay kaşığı tahin pekmez
Çok az yufka ekmeği
Öğle 13.30 1 kase yeşil mercimekli eristeli çorba (nami diğer sakala çarpan )
Akşam 20.30 soğanlı yumurta kavurdum onu yiyebildim yanında da domates ve birazcık yufka ekmeği
Eşim evde yoktu yemek yapamadım akşamı böyle geçiştirmek zorunda kaldim sırf karnım doysun mide bulantısı olmasın diye. Inanın onu bile zorla yedim artık beynim uyuştu tamamen çok zorlu gececek bu diş çıkarma dönemimiz
Spor yok
Şu 2 litreye yanaştı

Sağol canım
Gerçekten herşey pahalı
Neyse artık nasipte ne varsa o
Diyorum da, gönülde istiyor bişeyler

Allah yardımcınız olsun canım
Gücünü kuvvetini artırsın

İyi geceler herkese
Bugün kü menüm
5 dilim kızarmış kepekli ekmek
2 kibrit kutusu peynir
350 Gr. kadar incik
Domates, salatalık (zeytinyağı ile)
Ayran 3 bardak
Pekmezli ceviz(3 tam ceviz)
SPORUM
15000 adım &150puan
30 dk bisiklet &90puan
240 puan moni

Hu huu yok mu kimsecikler acabaa
Rabbim yardım etsin ben ikiz büyüttüm neler yaşadığımı bir ben birde Allah bilir ama şimdi keşke zaman geri aksa çocukların bebeklik zamanına dönsem diyorum.
Doktora götürsen belki başka bir derdi vardir

Ikizler daha zordur eminim. Yaklasik 2 ay önce yine böyleydik üst düşlerimizi çıkardık. Ağzını sürekli bi yerlere vurup ağlıyor iştahsızlık var elleri sürekli ağzında ve sürekli beni ısırmaya çalışıyor benim aklıma diş geldi. Burda hastaneler doldu canım acil olmadığı sürece hasta kabul etmiyolarmis bende cekiniyorum zaten gitmeye

En kısa zamanda çıkarır ınsallah çocuk büyüyene kadar annenin avucunda ot biter derler

Bizimkinin huysuzluğunu, iştahsızlığını bizde diş ten diye düşünüyorduk, ağlarken gördümki damağı yara ( mantar) olmuş. Yavru ondan yemek yiyemiyormuş.
Ikizanasının dediği doğru olabilir, başka sıkıntısı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…