sagol canim hosbuldum, kilolarimiz yakin galiba :)Hoşgeldin canım ne iyi ettinde geldin
Bende çikolatayı çok sevmem ama diyet sırasında kakao oranı en fazla olan bitter çikolata alıyorum yoksa hiç yemesem aklıma gelmez ayda yılda bir canım çeker oda olsada olur olmasadaBende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.
72.5 kilodayım senin kilon kaç canımsagol canim hosbuldum, kilolarimiz yakin galiba :)
Canım hem çok üşüme var sende hem halsizlik kanın düşmüş olabilirmi bide şu açlık oruçlarından vazgeçsen keşke bana hiç sağlıklı gelmiyorTuz normal yemekte ne kadar varsa o kadar anca
Salata yapmıyorum, bazen sadece domates yerim, tuz koymam
Geçen reçel yapmıştım ya
Biraz ondan yedim, ekmekle,
Suyu çok içmem, en fazla 1 / 1,5 lt
Arada yeşil çay içiyorum yarım lt
Kahve 2 yada 3 kupa
Kahvaltı yaparsam 2 yada 3 kupa çay içiyorum
Öyle olunca suya yer kalmıyor
Sorunum hepsi ve hareketsizlik
Hava soğuk, günler kısa, ev işini, yemeği yapıp dışarıya çıkıyım diyene kadar karanlık oluyor
Evdede canım bisey yapmak istemiyor, hep üşüyorum, halsiz gibiyim
3 gündür ütü yapacağım, elim gitmiyor
Hemen işimi bitirip battaniyenin altında oturuyum istiyorum
Inşallah ömrüm olursa 1 ocakta yeniden gezo uçacak. O zamana kadar böyle devam gibi
Sendemi İzmir den arkadaşım ben izmirdeyim bu yaşıma kadar depremden korkmayan ben ge korkanlara gülen ben şimdi en ufak bir şey de deprem oluyor zannediyorum Allah bir daha kimseye yaşatmasınPsikolojik olarak hayır. Madden bir sorun yoktu çok sükür. Ama evden korkuyorum. Bu aralar yağmur var ve garip bir yağma şekli var. Bes dk yağıp duruyor sonra birden aniden başlıyor sonra yine duruyor. Allahım diyorum çok tuhaf yağıyor bişey olur muDeprem olacakmış gibi hissediyorum. Sebebi ise şu. Deprem olmadan bir ya da iki gün önce yine hava kapalı ve yagmurluydu. Gökyüzü okadar tuhaf bir ışık veriyodu ki hani böyle lambaların ömrü biter ne yanar ne yanmaz tuhaf bi ışık verir öyleydi. Dengesizlik vardı yani. Ondan sanırım ikisini bağdaştırdım zaten gökyüzünün de haberci oldugunu söylerler ya. Gökte ne varsa yerde de o vardır, olacaktır diye
Hımm iyimiş kız ben veremiyorum hep böylemi yesem nemide şaşırtmak diyoruz biz buna. Bütün hafta diyet yapınca bünye yavaşlıyor ya. Onu şaşırtmak babından bir hareket
Kılıf da hazır hemen
Aynen dondurmada asla kakao lu yememBende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.
75 küsürlerde sanirim ,saliya kadar tartilmiycam :) , gecmissin beni72.5 kilodayım senin kilon kaç canım
kimsede sormuyor herhalde. halbuki oranlarını tabiki vermez ama içeriğini açıklamalı. belki özelden yazanlara yazmışlardır tabi o kadarını bilemem.Yok bilmiyorum
çiğden koy canım. derin dondurucuya konan pişmiş sebzenin tadı değişiyor. çiğden doğrayıp koy. sonra çıkartığında da buzu çözülmeden pişir.Sizlere bir sorum olacak hanımlar
Şimdi ben geçen gün karnabahar ve brokoli aldım marketten ama hemen pişiremedim araya başka yemekler girdi bozulmasınıda istemiyorum bunları pişiriptemi derin dondurucuya atayım yoksa çiğdenmi fikri olan varmı bir kısmını bugün çorba yapacam ama fazlası kalacak sizler ne yapıyorsunuz bu durumda
ben 8875 küsürlerde sanirim ,saliya kadar tartilmiycam :) , gecmissin beni
Öyle yapacam canımkimsede sormuyor herhalde. halbuki oranlarını tabiki vermez ama içeriğini açıklamalı. belki özelden yazanlara yazmışlardır tabi o kadarını bilemem.
çiğden koy canım. derin dondurucuya konan pişmiş sebzenin tadı değişiyor. çiğden doğrayıp koy. sonra çıkartığında da buzu çözülmeden pişir.
hiç denemedim amaHahaha görmemiştimbu arada hindistan cevizi yağlı kahve içip sonuç alan varmı yaa ben biraz önce lezzet açısından denedim de eh işte
oo harikaBende mide şaşırtırdım diyet yaparken ama kabak yiyerek tüm gün
aslaaaaSende beni tokatlarsın olur biter
Bizde ona züğürt tesellisi diyok
tövbe deeSendemi İzmir den arkadaşım ben izmirdeyim bu yaşıma kadar depremden korkmayan ben ge korkanlara gülen ben şimdi en ufak bir şey de deprem oluyor zannediyorum Allah bir daha kimseye yaşatmasın
Hımm iyimiş kız ben veremiyorum hep böylemi yesem ne
Aynen dondurmada asla kakao lu yemem
spor yaptın mı??Çok canım sıkıldı be
O da nespor yaptın mı??
bütün hafta diet yapıyorum bir kilo veriyorum
bir gün yiyorum bir kilo alıyorum
adaletin bu mu dünya
Simdilikben 88
Evet türk kahvesi ile denedim bende fena değildiBen bir ara içiyordum canım yağ yakımına katkı sağlıyor yanlız ben türk kahvesine yakıştırdım ama nescafe ye yakıştıramadım
Evett izmirdenimSendemi İzmir den arkadaşım ben izmirdeyim bu yaşıma kadar depremden korkmayan ben ge korkanlara gülen ben şimdi en ufak bir şey de deprem oluyor zannediyorum Allah bir daha kimseye yaşatmasın
Hımm iyimiş kız ben veremiyorum hep böylemi yesem ne
Aynen dondurmada asla kakao lu yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?