Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Bende çikolatayı çok sevmem ama diyet sırasında kakao oranı en fazla olan bitter çikolata alıyorum yoksa hiç yemesem aklıma gelmez ayda yılda bir canım çeker oda olsada olur olmasada

Canım hem çok üşüme var sende hem halsizlik kanın düşmüş olabilirmi bide şu açlık oruçlarından vazgeçsen keşke bana hiç sağlıklı gelmiyor

Sendemi İzmir den arkadaşım ben izmirdeyim bu yaşıma kadar depremden korkmayan ben ge korkanlara gülen ben şimdi en ufak bir şey de deprem oluyor zannediyorum Allah bir daha kimseye yaşatmasın
mide şaşırtmak diyoruz biz buna. Bütün hafta diyet yapınca bünye yavaşlıyor ya. Onu şaşırtmak babından bir hareket

Kılıf da hazır hemen
Hımm iyimiş kız ben veremiyorum hep böylemi yesem ne
Bende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Aynen dondurmada asla kakao lu yemem

kimsede sormuyor herhalde. halbuki oranlarını tabiki vermez ama içeriğini açıklamalı. belki özelden yazanlara yazmışlardır tabi o kadarını bilemem.
çiğden koy canım. derin dondurucuya konan pişmiş sebzenin tadı değişiyor. çiğden doğrayıp koy. sonra çıkartığında da buzu çözülmeden pişir.

Öyle yapacam canım

Hahaha görmemiştim bu arada hindistan cevizi yağlı kahve içip sonuç alan varmı yaa ben biraz önce lezzet açısından denedim de eh işte
hiç denemedim ama 60kiloyum bilir. Onun ilgi alanı bu konular
Bende mide şaşırtırdım diyet yaparken ama kabak yiyerek tüm gün
oo harikasen ters istikamete gitmişsin
Sende beni tokatlarsın olur biter
aslaaaa aşkitellama kıyamam
Bizde ona züğürt tesellisi diyok
sus sus çaktırma
tövbe dee

Evett izmirdenim nerdensin izmirin

Kahvaltı #
Çeri domates
1dilim ekmek
1dilim peynir
Sahanda yumurta 1
Çay

Ara
Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
1kare bitter

Akşam
Arpacık çorbası
Brokoli salatası
1dilim ekmek

Ara
Yarım ayva yemeyi planlıyorum

Spor
20 mekik
30 sağ ve sol bacak makas hareketi
30sn plank
15 omurga 15er sag ve sola totalde 45adet sırt ve omurga çalıştıran egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…