Ben mezun olayım yine kolkola girer halay çekeriz canımın içisara_28
Ağzımdan çıkan dua gibi olmuş, duam çok çabuk kabul olmuş
Sen bana doğru, ben sana doğru
Haftaya aynı kiloda, ayni rakamda buluşacak gibiyiz
Mezun ıldamda hefefim 50 li kilolara inmek o yüzden burdan kopmamKız ne mezuniyeti
Daha kolkola girip kilo verecez
aboww ne yaptın kadın sen!
komşu
aa vallahi bırakmayız.nereye bacım??
Sağ ol kaptanımay canım ya sende mi, geçmiş olsun. takıma bi nazar duası okumalı
Hoş buldumay muhteşem bildirimler var bu hafta
evet 8 lere hoşgeldinnn
Sağ ol canım88prenses22 geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Woww sara süper
Maşallah süpersiniz
kuzucum bu hafta giremiyorsun çünkü izne ayrıldığın kilonun %5 fazla olman gerekiyor. yani 122.5 kilo. geçen hafta uyuyordu kilon ama bu hafta uymuyor. artık ancak izin kilona dönünce girebilirsin listeye. az kaldı zaten 1 2 haftaya listede olabilirsin
Bence herkes dikkatli olmalı kaptanım. Hem bildirim konusunda hem de kilo verme konusunda. Çünkü sadece kendimizden değil takımımızdan da mesuluz.Saranın yüzdesi bile boşuna gitmiş olacak.Geçen hafta da takımda derece yapan arkadaşlarımız olmasına rağmen takım puanımız iyi olmadı2 bildirimsiz ve artılarla bu hafta sonuncu olduğumuz kesin.
Gerçekten erken tarih vermişler. Hakkınızda hayırlısı olsun canımmerhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
Gerçekten mibu hafta sonuncu olduğumuz kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?