Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim canım kaptanım bu hafta daha sıkı asılacam inşallah kısa sürede ideal kiloma gelmeyi istiyorum

Zehra_mda zehram kuzum bu iki topiğe yazman gerekiyor

Valla ben diyete başladığımdan beri ikinci defa + geliyorum ve ilk defa bukadar + geldim o da bu haftaya denk geldi. Kendimi birakmaya odaklamistim pek adapte olamadım ve de bu hafta dogru duzgun tuvalete cikamadim biraz da ondan oldu galiba

Sağlık olsun canım üzme kendini geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki maçlara bakiciz

evet kuzum sıkıntı yapma bu hafta böyle olması çok normaldi
haftaya kim tutar seni

Hadi yaa ( Hakkınızda hayırlısı olsun,önemli olan mutluluk huzur busecim.Ama üzülmedim desem yalan olur
B busefit

üzüldüm busecim

Hemen verilmiş bir karar değil, uzun zamandır devam eden bir problemdi değil mi?senin için hayırlısı neyse o olsun o zaman.

neden olduğu şimdi belli oldu Allah bütün sıkıntılarını hayra çıkarsın ne diyeyim ❤

hakkınızda hayırlısı olsun canım, şu dönemi bi bekleseydiniz keşke en azından ocak sonuna kadar. aman çok dikkat et kendinin ve çocuğunun haklarına karşı. karşındakine asla ve asla güvenme.

B busefit kuzum siz evinizi satıp yeni ev almıştınız borcunuz da vardı, aman diyim avukata mutlaka danış bu konuda ve lütfen bir avukatın olsun.

kizlar hepiniz cok sag olun 5.5 yila yakindir evliyim 3.5 yildir suren bi durumdu. kurtulmak istiyorum artik.

ev benim ustumeydi zaten benim. duhun takilarim mihrim ve çocuğun takisiyla alindi. evi verdi borc bana kaldi ama kardesim tamamlamisti borcum kardesime yani skinti yok. kendime nafaka istemedim cocuga istirak nafakasi verecek. bende caliscam zaten gecinirim Allah yardim eder

Gerçekten erken tarih vermişler. Hakkınızda hayırlısı olsun canım

Her şerde bir hayır vardır canım hayat bundan sonra yüzüne gülsün Allah yar ve yardımcınız olsun

hayirlisi kizlar

acabam yok monim bnm adama kalsa ayni tas ayni hamam devam eder ama bende bitti artik. cocugun dogum gununden sonra olsa iyiydi ama boylesi kismetmis. yine gelir beraber kutlariz ama iste. neyse hayirlisi boyleymis.

hakkınızda hayırlısı olsun busem. ev senin üzerine olsa bile, varlıklar eşler arasında bölünüyor. bu konuda bir kağıt falan imzalandı mı? prosedürü bilmiyorum hiç, yani öyle bıraktım verdim demekle olmuyor. çok dikkat et bu konuya

merhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
bısecim kararlıysan sakın arkana bakma.hayırlısı olsun inşallah
sara_28 tebrik ederim canım

*** 10. TAKIM 706. ETAP ***

Aylin42konya (66,0///% )
sara_28 (69,4///% )
Natsume (66,6///% )
Zehra_mda ( 61,3///% )
moni (89,9///% )
88prenses22 (89,6/// % )
Baby Cat (72,4///% )
Ozgurkus (69,6///% )
Obezzto ( 82,6///% )
Gazetekolik (74,9///% )
Aeben(72,2///% )
ikizanasi(56,9///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (87,4/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Colorayzn (98,3/)543. Etapta bildirimsiz 72,3 kg ile izne ayrılan üye.
Mydestinyy (97,3/)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye
ekrl(65,7/)684. etapta 61,7 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. h:62

Antepia27 (119,9/ ) 668. Etapta bildirimli, 116,7 kg ile izne ayrılan üye. 4 nisan 2020
reklam (/68,5)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.

Teşekkür ederim kaptanım
Çok üzüldüm % 4 lük bir açık aramız varken nasıl
Kendi adımda kusura bakmayın tüm takım arkadaşlarım. Elimden geleni yaptım inanın bu hafta regl den gitmedi fazla.
Her hafta gidecek diye bişey yok canım . Haftaya çok güzel gidecek eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…