Teşekkür ederim canım kaptanım bu hafta daha sıkı asılacam inşallah kısa sürede ideal kiloma gelmeyi istiyorumher zamanki gibi 1. ve sonuncu bizde
sara_28 saram tüm kalbimle kutluyorum seni kuzum
88prenses22 prensesim seni de güzel eksinden dolayı kutluyorum kuzum
Zehra_mda zehrama da kızamam kız mezun olamıyor kaç haftadır yine de sesi çıkmadı
kızçelerim, bu haftanın sonucu bize gösteriyor ki haftaya 1. lik gelecek ve bireysel dereceleri alıcaz
moral bozmak yok, haftaya süper geliyoruz
herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum
herkese teşekkür ederim
İkizanası nın kilosunda bi yanlışlık var sanırım kapranım. 65,8 / 56,9 yazıyor
65,9 olucak galiba.Doğrusunu sen bilirsin de bi bak istersen
moni
Sen nerde zararlı var onları yiyormuşsun diyetisyen ye dedi diye
Valla ben diyete başladığımdan beri ikinci defa + geliyorum ve ilk defa bukadar + geldim o da bu haftaya denk geldi. Kendimi birakmaya odaklamistim pek adapte olamadım ve de bu hafta dogru duzgun tuvalete cikamadim biraz da ondan oldu galibaÇok dikkatli bakamadım listeye bugün işte çok yoğun bir gündü malum yıl sonu yaklaştığı için bilanço işleriyle uğraşıyoruz neyse demekki kilo verenlere odaklanmışım sağlık olsunda bizde kurtaramadık takımı buna üzüldüm
Hiç sormaSen nerde zararlı var onları yiyormuşsun diyetisyen ye dedi diye
Sağlık olsun canım üzme kendini geçmiş geçmişte kaldı önümüzdeki maçlara bakicizValla ben diyete başladığımdan beri ikinci defa + geliyorum ve ilk defa bukadar + geldim o da bu haftaya denk geldi. Kendimi birakmaya odaklamistim pek adapte olamadım ve de bu hafta dogru duzgun tuvalete cikamadim biraz da ondan oldu galiba
evet kuzum sıkıntı yapma bu hafta böyle olması çok normaldiValla ben diyete başladığımdan beri ikinci defa + geliyorum ve ilk defa bukadar + geldim o da bu haftaya denk geldi. Kendimi birakmaya odaklamistim pek adapte olamadım ve de bu hafta dogru duzgun tuvalete cikamadim biraz da ondan oldu galiba
Rakibemi tebrik ederim
EŞLEŞME SONUÇLARI
sara_28 (72,4) & aeben (72,5)
Zehra_mda ( 60,1) & Ozgurkus (69,7 )
88prenses22 (90,9 ) & Mydestinyy (99,2)
@Baby Cat (73,1)& B busefit (77,6 )
obezzto ( 82,4) & 60kiloyum (88,2)
F Fatimatuz_Zehra (65,8)& gezegenfeza (65,4)
KAZANAN % YE GÖRE BELİRLENDİ
üzüldüm busecim
Hemen verilmiş bir karar değil, uzun zamandır devam eden bir problemdi değil mi?senin için hayırlısı neyse o olsun o zaman.
neden olduğu şimdi belli olduAllah bütün sıkıntılarını hayra çıkarsın ne diyeyim ❤
hakkınızda hayırlısı olsun canım, şu dönemi bi bekleseydiniz keşke en azından ocak sonuna kadar. aman çok dikkat et kendinin ve çocuğunun haklarına karşı. karşındakine asla ve asla güvenme.
Adam rahatsa boşandıktan sonra hayda hayda rahat olur, umursamaz olur. boşanma olduktan sonra erkeğin eski eşine nafaka vermek istememesini bir yere kadar anlıyorum. ama çocuğa asla.
evler ayrı olunca zaten manen yük çocuk kimde kalırsa onda oluyor. kadınlar bu süreci daha zor atlatıyor.
bu nedenle baby de de yazdığım gibi busecim için de aynı şeyleri yazacağım. boşanma sürecinde mal varlığı, birikim, bağlanacak nafaka vs iyi anlaşın, avukata danışarak anlaşın. karara öyle bağlansın B busefit ama hemen iş aramaya ve kendine gelir getirecek birşeyler bulmaya çalış canım. kendini daha iyi hissedeceksin. Rabbim yardım etsin
Gerçekten erken tarih vermişler. Hakkınızda hayırlısı olsun canım
ya ben anlamıyorum bu boşanmalar oldu bitti ye geliyor, kanunlar değişti de ben mi kaçırdım acaba.
canım ya bence geri çekin davayı şimdilik, yeni ev de aldınız martta oturacaktınız hevesin vardı bi anda ne oldu size böyle. tabii ne yaşadığınızı bilmeden bu yorumu yapıyorum. eğer bi acaba sı varsa bile denemeye değer
Her şerde bir hayır vardır canım hayat bundan sonra yüzüne gülsün Allah yar ve yardımcınız olsun
hakkınızda hayırlısı olsun busem. ev senin üzerine olsa bile, varlıklar eşler arasında bölünüyor. bu konuda bir kağıt falan imzalandı mı? prosedürü bilmiyorum hiç, yani öyle bıraktım verdim demekle olmuyor. çok dikkat et bu konuyakizlar hepiniz cok sag olun 5.5 yila yakindir evliyim 3.5 yildir suren bi durumdu. kurtulmak istiyorum artik.
ev benim ustumeydi zaten benim. duhun takilarim mihrim ve çocuğun takisiyla alindi. evi verdi borc bana kaldi ama kardesim tamamlamisti borcum kardesime yani skinti yok. kendime nafaka istemedim cocuga istirak nafakasi verecek. bende caliscam zaten gecinirim Allah yardim eder
Hadi insallah bakalımevet kuzum sıkıntı yapma bu hafta böyle olması çok normaldi
haftaya kim tutar seni
bısecim kararlıysan sakın arkana bakma.hayırlısı olsun inşallahmerhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
sara_28 tebrik ederim canımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 705. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (9.TAKIM) ==> % 0,923
2. (4.TAKIM) ==> % 0,742
3. (13.TAKIM) ==> % 0.705
BİREYSEL DERECELER
1. @buketx ==> %4==>4. TAKIM& sara_28 ==> %4==> 10.TAKIM
2. @evseem ==> %2.917==> 9. TAKIM
3. @Souldfly ==>%2,371 ==> 13. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Zehra_mda ==> %-1,997==> 10.TAKIM
Teşekkür ederim kaptanımher zamanki gibi 1. ve sonuncu bizde
sara_28 saram tüm kalbimle kutluyorum seni kuzum
88prenses22 prensesim seni de güzel eksinden dolayı kutluyorum kuzum
Zehra_mda zehrama da kızamam kız mezun olamıyor kaç haftadır yine de sesi çıkmadı
kızçelerim, bu haftanın sonucu bize gösteriyor ki haftaya 1. lik gelecek ve bireysel dereceleri alıcaz
moral bozmak yok, haftaya süper geliyoruz
herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum
herkese teşekkür ederim
Her hafta gidecek diye bişey yok canım . Haftaya çok güzel gidecek eminimÇok üzüldüm % 4 lük bir açık aramız varken nasıl
Kendi adımda kusura bakmayın tüm takım arkadaşlarım. Elimden geleni yaptım inanın bu hafta regl den gitmedi fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?