Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İkizanası nın kilosunda bi yanlışlık var sanırım kapranım. 65,8 / 56,9 yazıyor
65,9 olucak galiba.Doğrusunu sen bilirsin de bi bak istersen
moni

İkizanası nın kilosunda bi yanlışlık var sanırım kapranım. 65,8 56,9 yazıyor
65,9 olucak galiba.Doğrusunu sen bilirsin de bi bak istersen
moni
ayy hiç farkında değilim, uyarmasan yanlış olcaktı son dakika düzelttim çok sağol kuzum dikkatin için

merhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
ya ben anlamıyorum bu boşanmalar oldu bitti ye geliyor, kanunlar değişti de ben mi kaçırdım acaba.
canım ya bence geri çekin davayı şimdilik, yeni ev de aldınız martta oturacaktınız hevesin vardı bi anda ne oldu size böyle. tabii ne yaşadığınızı bilmeden bu yorumu yapıyorum. eğer bi acaba sı varsa bile denemeye değer

merhaba kizlar dun duruşma günümüz belli oldu 18 ocak sabahi. cocugun dogum gunu 25 ocak. normalde 3 ay sonraya gun veriliyor genelde. bizimki bir ay sonrasi oldu şaşırdık erken tarih vermelerine hayirlisi boyleymis.
Her şerde bir hayır vardır canım hayat bundan sonra yüzüne gülsün Allah yar ve yardımcınız olsun

sen,prenses ve baby harici güzel verilen kilo yok saram
Çok dikkatli bakamadım listeye bugün işte çok yoğun bir gündü malum yıl sonu yaklaştığı için bilanço işleriyle uğraşıyoruz neyse demekki kilo verenlere odaklanmışım sağlık olsunda bizde kurtaramadık takımı buna üzüldüm

Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve ceviz
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
Şekersiz çay

Öğle
Sarımsaklı yoğurtlu kabak sote

Akşam
Et kavurma

Su 2 litre spor yok

moni aeben
Etin yanına yeşillik olupta de geseymişin 4 /4 menü. Süper saracım: böylede an edersen hafta yada derece yaparsın inşallah

her zamanki gibi 1. ve sonuncu bizde

sara_28 saram tüm kalbimle kutluyorum seni kuzum
88prenses22 prensesim seni de güzel eksinden dolayı kutluyorum kuzum

Zehra_mda zehrama da kızamam kız mezun olamıyor kaç haftadır yine de sesi çıkmadı

kızçelerim, bu haftanın sonucu bize gösteriyor ki haftaya 1. lik gelecek ve bireysel dereceleri alıcaz
moral bozmak yok, haftaya süper geliyoruz
herkesin elinden gelenin fazlasını yapacağını biliyorum
herkese teşekkür ederim

Etin yanına yeşillik olupta de geseymişin 4 /4 menü. Süper saracım: böylede an edersen hafta yada derece yaparsın inşallah
Etin yanına salata güzel olurdu ancak eve geldim şekerim düşmüştü elim ayağım titreyince hemen dolaptan kavurmayı çıkarıp ısıtıp yedim

Çok sağol canım sayende karbonın fazlalığını farkedip kestim birfe neyin farkına vardım biliyormusun bulgur bsna ödem yapıyor ekmek ve hamur işi ödem yapıp midemde şişlik yapıyor ve en ilgincide ne biliyormusun ben B kan grubuyum ve B grubu beslenmesinde bulgur zararlı pirinç yararlı bir besinmiş

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 705. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (9.TAKIM) ==> % 0,923

2. (4.TAKIM) ==> % 0,742

3. (13.TAKIM) ==> % 0.705

BİREYSEL DERECELER

1. buketx ==> %4==>4. TAKIM & sara_28 ==> %4==> 10.TAKIM

2. E evseem
==> %2.917==> 9. TAKIM

3. Souldfly ==>%2,371 ==> 13. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Zehra_mda ==> %-1,997==> 10.TAKIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…