- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Benim de canim çekiyor ama yapmıyorumHaşlama sebzeler ama ben bu karışımı çok çok seviyorum
lahana sarma da ikramdı bize tadımlık attım ağzımaKendim yapamıyorum onu kızıma getirmişti bakıcısı
Peş etmem sadece grubun puanını etkilemek istemiyorumKalori fazla almiyorsun ama duzensiz bir beslenme şeklin var canım. Bence birakmak yerine menülerini duzenlesen daha sağlıklı bir sekilde kilo verirsin. Genelde hamurisi falan var menülerinde. Az yiyerek degil de sağlıklı beslenerek kilo vermeyi dene bence. Birde tedavi icin kullandığın ilaclardan da kaynaklaniyor olabilir kilo verememen. En azından almıyorsun oyle düşün pes etme.
Gruba girince bir sorumlu hissediyorum kendimi ve kilo veremeyince üzülüyorumFatmacım pes etme bak bizlerdende oluyor aynısı.
İki haftaya yakındır bendede olmadı ve iki gündür gidiyor azda olsa. Bazan bünye korumaya geçiyor...
Insallah insallahGünaydın canım bende aynıyım yaaa bugun göbeğim inip dedim Bi tartılayım hatta artı var yine o kadar yürüyüş yemek kısıtlı ama inat etmiş yaglar gitmeye niyeti yok
Ama sabır asla bırakmayalım elbet birgün inişe düşçek
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsınBugün nasılsın
Mızıkçılar almıyorlar beni aralarına yedek tr tutuyorlar
ben de öyleydim bu hafta.o kadar spora rağmen gram gram gidiyodu.haftaya yılbaşı hedefini tutturamayacaksın obez diyodum ki şükür bugün regl oldum.yeniden bi umutlandım hayırlısı bakalımGünaydın hanımlar
Bugün sabah tartılayım dedim ama pzts kilomdan gr oynama olmamış
Delirecem artik yürüyüş eklememe rağmen kilo gitmiyor ben kilo veremeyecek kadar kalori almıyorum diye düşünüyorum
moni eğer takımın puanına zararım oluyor ve takımı yavaslatiyorsam ayrilabilirim
Bebek tedavisi için kullandigim ilaçlar mi etkiliyor bilmiyorum sanirim yılbaşı hedeftim tutmayacak ne yapalım nasip elimden geleni yapıyorum yaptığıma inanıyorumben de öyleydim bu hafta.o kadar spora rağmen gram gram gidiyodu.haftaya yılbaşı hedefini tutturamayacaksın obez diyodum ki şükür bugün regl oldum.yeniden bi umutlandım hayırlısı bakalım
sen de sakın pes etme.sağlıklı ve düzenli beslen.azıcık da spor koydun mu üzerine evelallah kilolar tıkır tıkır gider
Ohoo normal o zamanBu ikinci hafta ilk haftalar iyi gittim şimdi iki haftadır durdu
Elhamdülillah bende iyiyimÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın
Obez yine doğurduben de öyleydim bu hafta.o kadar spora rağmen gram gram gidiyodu.haftaya yılbaşı hedefini tutturamayacaksın obez diyodum ki şükür bugün regl oldum.yeniden bi umutlandım hayırlısı bakalım
sen de sakın pes etme.sağlıklı ve düzenli beslen.azıcık da spor koydun mu üzerine evelallah kilolar tıkır tıkır gider
Bende yanlışlık olmasaydı listedeydim ve eminim 5 li kiloya inmiştimBeeeen mesela 1 ayı geçmiştir belki takılıyorum aralarında
Bende yanlışlık olmasaydı listedeydim ve eminim 5 li kiloya inmiştim
Liste dışı olunca saldım kendimi
Artık salmak yok
Bugün olmayınca yarın kaldığım yerden devam
Yoksa habire artış oluyor
Rabbim şifa versin.Eltimdeydim. İyi yerde değilim malesefkaynımın büyük oğlan beyin kanaması geçirdi. Hastanede. Bitkisel hayatta rabımdan ümit kesilmez ama kötü haberini bekliyoruz. Yaş 35. Arkada 5 çoçuk. En büyük 13 en küçük 3 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?