Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Senin de eline sağlık güzel kalplim monişim..
Bütün üyelerini tek tek işaretlemişsin, emek emek.

Eminim ki üyelerin ne kadar şanslı olduklarını biliyorlardır.

Öperim kocaman.

Senin de eline sağlık güzel kalplim monişim..
Bütün üyelerini tek tek işaretlemişsin, emek emek.

Eminim ki üyelerin ne kadar şanslı olduklarını biliyorlardır.

Öperim kocaman.
Ben kendi adıma söyleyebilirim ki zayıflamaya karar verdiğimde 10.takıma gelerek kendime çok büyük bir iyilik yapmışım ve dahası 10.takımın kaptanının moni nin olması hem benim hem tüm takım için büyük bir şans olduğu

Menülerimizin saçma sapan olduğu kilo aldığımız günlerde bile bizlere anne şefkatiyle yaklaşıp moral bozmamız gerektiğini söyleyerek bize moral vermiş önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağımızı söyleyerek bizi hep desteklemiştir.

Bunun için bile çok şanslıyız moni şimizi anlatmaya kelimeler yetmez ki

Hayırlı günler hanımlar
Gelemiyorum herkes iyidir inşallah.
Evde değilim yediklerime de çok dikkat edemiyorum. Ama sanmayınki saldım!
Bu hafta kilo verme hedefim yok Ayşem. Azda olsa atıyım sanırım. Aylık programında bitti. 1 aylık programa daha giricem inşallah. Ama bu hafta sonrasında...

Prensesim bu nasıl menü

Gün içinde sürekli aklıma geliyor o çocuklar aile nasıl çocuklar nasil

takip ettiğim bir kadın hatırlattı. Pişi isteğiniz oradan geliyor
2020 nin son dolunayı yengeç burcunda gerçekleşecek
evet gerçekten moni ve tüm takım arkadaşlarıma ben de çok teşekkür ediyorum biz çok güzel bir takımız
çeşitli sebeplerle kilo kontrolünü yitirmiş, kilo vermeye çalışan, bunu başaran veya başaramayan, ama hiç de vazgeçmeyen, bu konuda yaralı insanlarız. moni nin kırmadan dökmeden tüm iyi niyet ve sabrıyla, sakinliğiyle (gerçi saç yolucu yönü de var ama şimdi onu karıştırmayalım ) arkadaşça takımın başında olması ve tabiki diğer tüm takım üyelerinin de iyi niyetli, hoş sohbetli olması çok ama çok güzel

haklısın canım. cenaze evinde diyet zor. zaten o kadar üzüntünün içinde. Rabbim sabır versin.
ev ahalisi nasıllar? kaynın, eltin, yeğenin eşi falan...

ben bu 3 gün kendimi sıkmayacağım. dün de sıkmadım. benim geçen aydan bu yana regl döngüsü değişti sanırım. vücudum tam adapte olamadı. hep erken geliyordu. şimdi ise tam gününü bile geçirip 1 hafta geç geliyor. tabi bu da geçen ay olduğu gibi bu ayda aşırı şişlik, gerginlik, ruhsal dalgalanma, dengesiz iştah yarattı. 4 gündür evden de çıkmadım. bugün aslında çıkıp biraz yürüyecektim. kargo gelecek diye kaldım. aslında evde insan var ama tembellikle birleşti oturdum kaldım. neyse yarın çıkarım artık
velhasıl cumaya kadar sıkmayacağım kendimi. 1 ocak 2021 de yeni bir başlangıç yapacağım inşallah diyetime....

yine de ayarlı yerim çok yolma sonra moni

e menü görsek belki bir yorum yaparız şekerimne yiyosun ne içiyosun bilmiyoruz ki?? Belin nasıl oldu , spor yapabiliyor musun??
örnek şeyler değil o yüzden yazmıyorum ve bir hafta hep aynı liste. belim daha iyi, arada hafif hafif yürüyüş yapmaya çalışıyorum

Eeee ben yengeç burcuyum nasıl etkilenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…