Amin canım sağolasınsaracım çok üzüldümAllah şifa versin annene inşallah.
muhteşembugünkü menüm
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşil biber, ceviz
akşam: iki kepçe çorba, ıspanak, yoğurt
su:2 litre
spor: 10 bin adım (100 puan )
feng shui ler güzel mi? kitap olarak almadım ama bir ara benim de merakım vardı.Eki Görüntüle 2749361
60kiloyum
Fulyacım bu ara Feng shui ye sardım.bunların haricinde aldığım romanlar da var. Bunların hiçbiri okunmadı henüz.
henüz okumadım sadece üstten göz gezdirdim, bende tavsiye üzerine almıştım.muhteşem
feng shui ler güzel mi? kitap olarak almadım ama bir ara benim de merakım vardı.
Cok gecmis olsun canim benimmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
Sağol canım benimCok gecmis olsun canim benim
fatma menülerinin ve sporunun hastasıyım
maşşşallah bacım mit halt etmiş yanında.ne uçan ne kaçan
amiiin inşallah herkese
Allah yardımcınız olsun canım
mastercheff seyredip tırnak kemiriyordum
ne kadar zor Allahım ..kimse o şekilde imtihan olmasın, en zoru..Allah o anne babaya sekinet versin kalplerine ferahlık versin.dayanma gücü versin inşallah
aybenim rüyamda ben de zona olmuştum biliyor musun.başka bir vakit anlatırım
çok geçmiş olsun canım.yokluğunu farkettim ama hafta sonu dinleniyosun diye düşündüm
pişiye de bayılırımBugün menü berbat yemegim yoktu
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
7 zeytin
Maydonoz
Ara
1 ayva
Aksam 18
3 4 avuc ici kadar pisi
Bir kase cekirdek
20 dk egzersiz 40 p
moni
nasılsın baby?Cok gecmis olsun canim benim
Ah benimde aklımda o pisi akdamdan hamuru yoğurup sabah pişirsem diyorum ama yapmıyorumpişiye de bayılırım
benim menü de diyet menüsü değil. dağıldım iyice.
nasılsın baby?
Pisinin yanında çay domates salatalık zeytin peynir yersin mis çekirdek neeeeeBugün menü berbat yemegim yoktu
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
7 zeytin
Maydonoz
Ara
1 ayva
Aksam 18
3 4 avuc ici kadar pisi
Bir kase cekirdek
20 dk egzersiz 40 p
moni
Öyle olsa böyle olmazdimPisinin yanında çay domates salatalık zeytin peynir yersin mis çekirdek neeeee
e menü görsek belki bir yorum yaparız şekerimvayyseni rakip mi seçsem gerçi sen beni çiğ çiğ yersin bu ara benim fena takıldı
Kiloyu mu perşembe paylasicaz. Ben ailemin yanina gidicem persembe akşamı oyuzden perşembe paylassam daha iyi olur. Tarihi perşembe tarihi mi aticaz yoksa cuma mı
01.01.2021/ 707.ETAP hakkında resmi duyurudur;
- Yılbaşı kutlayacak üyelerimiz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip takım sayfamızda paylaşabilirler, kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü paylaşım yapabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?