Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende yemedim ama haftasonu belki yerim orasını kestiremiyorum şuan. Internetten tarif baktım
illa yapacaksan benimki gibi hamuru yemek tabağı genişliğinde incecik aç. içine kıymalı ıspanaklı ya da peynirli ıspanaklı harç koy. kıymalı pırasalı da süper olur. hem hamuru incecik oluyor. döküm tavada az zeytinyağda alt üst ederek pişirdik. kıymalı ıspanaklı yaptık biz. ölçülü de yersen sorun olmaz.

Senin yaptığın gözleme canım pişi mayali hamurdan oluyor yağda kizartiyorsun benim canım ondan çekti. Bakalim ya nasip kısmet zaten kendi evimde olmiycam annemler yaparsa yerim yapmazsa baska zaman yerim

Senin yaptığın gözleme canım pişi mayali hamurdan oluyor yağda kizartiyorsun benim canım ondan çekti. Bakalim ya nasip kısmet zaten kendi evimde olmiycam annemler yaparsa yerim yapmazsa baska zaman yerim
evet benimki gözleme. pişiyi de çok seviyorum ama o daha yağlı oluyor. biz bir de pişiyi şöyle yapıyoruz: pişi hamurunu azcık düzleştirip içine, peynirli maydanozlu baharatlı harç koyup kapatıp öyle kızartıyoruz. o da çok çok güzel oluyor. mımmmm
yaşandı ve bitti

Yaaa evde pırasa da ıspanak da var ne yapsam diyordum

yok kız kışkırtmıyorum. yiyen kendi yemiş zaten. ben de dün cumaya kadar sıkmayacağım kendimi derken çok yiyecem demedim ki. bugün o gözlemeyi de yedim bitti. yani zannetmeyin önüme geleni yiyorum. sadece şu an ruhen dalgalanıyorum, diyet modunda değilim. onu kastettim.
zehra da zaten hafta sonuna yemek istiyorum yazmış. 1 ocaktan sonra yiyecek yerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…