oh ohh maşallahBen bugun cozuttum dun dikkat ettim bugun 3vdekilere pogaca isteyince degisti birfe ustune morelim bozuldu tam olduk
Sabah bisey yemedim allahtan yemrmis halim
Oglen 3 tane pogaca sicacikti yaptim mis gibi evde koktu
Ara 2 tNe trabzon hurmasi ve kahve eşliğinde
Aksam 2 kase corba bipaarca ekmekle
Yuruyus yaptim ama bunlari yedikten sonra yazma geregi duymuyorum sucluym cunku
Su 1 lt icmisimdir ancak
kızz listeye girdin ve menülerin böyle miMenümü yazayim, bütpn gün evle ugrastim yarin kahvaltiya misafirim var
Sabah
3 dilim ekmek
1 dilim peynir
7 zeytin
Salatalık domates
1 tk tahin pekmez
1 tk krem peynir , humus
Ara
3 mandalina
Aksam
1 tabak sphagetti
Su 2
Spor ev isi 75 puan
moni
sende mi brütüsAyy ben 2 kurabiye yedim ve ustune uzumle leblebiyi de biraz abarttımmoni beni de yol başlamışken. Ama 2 günlük açlığın üstüne çok ta anormal değil yani
ye ye yedikçe mezuniyetin uzuyorBende yemedim ama haftasonu belki yerimorasını kestiremiyorum şuan. Internetten tarif baktım
bide tarif veriyoo döverim kızilla yapacaksan benimki gibi hamuru yemek tabağı genişliğinde incecik aç. içine kıymalı ıspanaklı ya da peynirli ıspanaklı harç koy. kıymalı pırasalı da süper olur. hem hamuru incecik oluyor. döküm tavada az zeytinyağda alt üst ederek pişirdik. kıymalı ıspanaklı yaptık biz. ölçülü de yersen sorun olmaz.
tarifler bitmiyor duuuu, fulya kel kalıyorduuuevet benimki gözleme. pişiyi de çok seviyorum ama o daha yağlı oluyor. biz bir de pişiyi şöyle yapıyoruz: pişi hamurunu azcık düzleştirip içine, peynirli maydanozlu baharatlı harç koyup kapatıp öyle kızartıyoruz. o da çok çok güzel oluyor. mımmmm
yaşandı ve bitti
bende şimdi sana aynı şeyleri yazcaktım
Kaptanım 2 günlük aclik sonrası birazcik biyle oldu ama bugün daha hicbisey yemedim sadece filtre kahve içtim yemekhanede de ispanak corba borek varmış ispanakla corba icerim sadece akşamı da hafif geçiririm. Zaten ben tartıda ucundan da olsa 58 leri gördüm sıkıntı yok yaniii.sende mi brütüs
evet tartılıyoruz, istersen perşembe akşamından da tartılıp bildirebilirizgünaydın bacılar nasılsınız yeni yılın ilk cuması tartılıyor muyuz ?
bende şimdi sana aynı şeyleri yazcaktım
yaşlı başlı kadınımyetişemiyorum gücüm kuvvetim bitti nefesim tükendi aaaaaa
yolmak da kafi gelmedi baksana
ayy errorrrrr
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +45 | +250 | + | +80 | ||
| - | - | m | m | - | ||
| +150 | +100 | +50 | +60 | +150 | ||
| + | + | + | + | + | ||
| - | - | - | - | - | ||
| - | + | +150 | +100 | +70 | ||
| + | + | + | m | m | ||
F Fatimatuz_Zehra | +80 | + | +100 | +70 | +70 | ||
| - | +150 | + | +100 | |||
| +130 | + | + | +60 | +90 | ||
| + | - | +40 | + | + | ||
| +110 | + | + | + | m | ||
| - | - | - | - | - | ||
@ re k l am | + | + | + | +100 | + | ||
| + | +90 | +90 | + | + | ||
2 2tatliannesi | m | + | + | + | - | ||
Bende senin heykelini dikicem geçen listede gördüm 98 den 81 mi indin harikasınsenin heykelini dikecem ben
Yapmadım yemedim deeeeeegünaydın
herkese pişisiz bir gün diliyorum
Vücüt yürüdükçe açılıyor sanırım ama eskiden pandemi öncesi 25 yapardım hafta da 1kez bile olsa artık 10 binden sonra benide yüruyoe artık aslında 45 dkk yeterli diyorlarŞuan 9000 adım attım eve zor düştümNergis 35 nasıl dayaniyon bacim 12 bin 13 bin adıma valla belim koptu
Yatılı misafirim vargezom sen nerelerdesin bakiimm?? Ne sesin var ne soluğun
Yürürken seni takdir ettimVücüt yürüdükçe açılıyor sanırım ama eskiden pandemi öncesi 25 yapardım hafta da 1kez bile olsa artık 10 binden sonra benide yüruyoe artık aslında 45 dkk yeterli diyorlar
Benim yaş da var kemik erimesi başladı 2 yıl önce birde depresyon tedavisi görüyordum ilaçlar cok daha kötü yaptı yıllar sonra doktoruma dedim içmicem ilaçları doktorum da bol bol temiz havada yürüyüş yapmamı önerdi o dur budur hep yürüyorum her şeye faydası var gercekten tansiyon kolesterol psikolojiYürürken seni takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?