Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

oh ohh maşallah

kızz listeye girdin ve menülerin böyle mi

bide tarif veriyoo döverim kız yoluk yoluk yolarımm

tarifler bitmiyor duuuu, fulya kel kalıyorduuu

bende şimdi sana aynı şeyleri yazcaktım
yaşlı başlı kadınım yetişemiyorum gücüm kuvvetim bitti nefesim tükendi aaaaaa
yolmak da kafi gelmedi baksana
ayy errorrrrr

sende mi brütüs
Kaptanım 2 günlük aclik sonrası birazcik biyle oldu ama bugün daha hicbisey yemedim sadece filtre kahve içtim yemekhanede de ispanak corba borek varmış ispanakla corba icerim sadece akşamı da hafif geçiririm. Zaten ben tartıda ucundan da olsa 58 leri gördüm sıkıntı yok yaniii.

bende şimdi sana aynı şeyleri yazcaktım
yaşlı başlı kadınım yetişemiyorum gücüm kuvvetim bitti nefesim tükendi aaaaaa
yolmak da kafi gelmedi baksana
ayy errorrrrr
obezzto akşam yediği mantıyla 2 dilim keki unuttu galiba ama ben unutmadım gözüm kaldıydı

Şuan 9000 adım attım eve zor düştüm Nergis 35 nasıl dayaniyon bacim 12 bin 13 bin adıma valla belim koptu
Vücüt yürüdükçe açılıyor sanırım ama eskiden pandemi öncesi 25 yapardım hafta da 1kez bile olsa artık 10 binden sonra benide yüruyoe artık aslında 45 dkk yeterli diyorlar

Vücüt yürüdükçe açılıyor sanırım ama eskiden pandemi öncesi 25 yapardım hafta da 1kez bile olsa artık 10 binden sonra benide yüruyoe artık aslında 45 dkk yeterli diyorlar
Yürürken seni takdir ettim

Yürürken seni takdir ettim
Benim yaş da var kemik erimesi başladı 2 yıl önce birde depresyon tedavisi görüyordum ilaçlar cok daha kötü yaptı yıllar sonra doktoruma dedim içmicem ilaçları doktorum da bol bol temiz havada yürüyüş yapmamı önerdi o dur budur hep yürüyorum her şeye faydası var gercekten tansiyon kolesterol psikoloji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…