- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
O nasıl iş 100 metrekareyi bile supurmuyorsa çok tembelmisTüm evi tek seferde süpürse iyi
Benim ev 100 metrekare hepsini tek seferde süpürmüyor.
Öteki ev tek katı 80 metrekare yukarda işim bitip aşağıya inerken çalıştırsam yeter
Pankek pankek pankeköğlen 12.30
4 adet kavurmalı pankek (kavurma eti, soğan, biber, 2 yk yulaf unu, 1 yumurta, süt)
domates, biber
ara 15.30
6 kestane
1 küçük muz arası 2 tk şekersiz fındık ezmesi ve tarçın
akşam 19.20
etli kereviz yemeği
6 çiğ köfte marulla
soslu acı biber turşusu
1 parmak ananas+ 1 tk şekersiz fındık ezmesi
az önce ananas kabuğuyla tarçın çayı içtim.
yatana kadar 1 kupa detoks çayı içerim.
yatana kadar 1,5 lt su
akşamüzeri 30 dk fast leslie
moni
tuzlu yap çok güzel oluyor. kavurma yerine peynir ve maydanoz koy. ben genelde öyle yapıyorum. çok gzüel oluyor ve çok tok tutuyor.Pankek pankek pankek
Gerçi ben kavurmalı değil tatlı pankek isterim üstüne bollll torku sürme çikolata
Akşam yemekten sonra meyve ile fındık ezmesi çok sanki canım yaaa ...öğlen 12.30
4 adet kavurmalı pankek (kavurma eti, soğan, biber, 2 yk yulaf unu, 1 yumurta, süt)
domates, biber
ara 15.30
6 kestane
1 küçük muz arası 2 tk şekersiz fındık ezmesi ve tarçın
akşam 19.20
etli kereviz yemeği
6 çiğ köfte marulla
soslu acı biber turşusu
1 parmak ananas+ 1 tk şekersiz fındık ezmesi
az önce ananas kabuğuyla tarçın çayı içtim.
yatana kadar 1 kupa detoks çayı içerim.
yatana kadar 1,5 lt su
akşamüzeri 30 dk fast leslie
moni
Bende severim içine yeşillik peynir acayip tok tutuyor dediğin gibituzlu yap çok güzel oluyor. kavurma yerine peynir ve maydanoz koy. ben genelde öyle yapıyorum. çok gzüel oluyor ve çok tok tutuyor.
olur kuzumŞimdi oturdum yahuuu sabahtan beri ne bitmez işimiz var..
Yeşil çay demledim içine kiraz sapı attım missss
Birde kaptanımmoni ben pazartesi tartilmak istemiyorum biliyorsun tartilma hastalığım vardı haftada bir olsa olur mu kacamak yaptığım için değil sadece cumalari tartilmak istiyorum
Benimkide ikidir yanlış alarm veriyorbenim regl bu ayda gelmedi hala
Oturma odam 30 metrekare diyelimO nasıl iş 100 metrekareyi bile supurmuyorsa çok tembelmis
Bak işte katyan olsa 1 saat erken otururdunŞimdi oturdum yahuuu sabahtan beri ne bitmez işimiz var..
Birde kaptanımmoni ben pazartesi tartilmak istemiyorum biliyorsun tartilma hastalığım vardı haftada bir olsa olur mu kacamak yaptığım için değil sadece cumalari tartilmak istiyorum
Valla bana baya baya elli kollu yarmagül lazım anca paklar beniBak işte katyan olsa 1 saat erken otururdun
benimki bu gece oturma odasını süpürür
Sabah oğlum ise gidince onun odayı süpürür
Sonra nereye koyarım bilmem
Tuzlu olanı peynirle yapıyorum daha doğrusu bir zamanlar yapardım artik yok yaparsam dayanamamtuzlu yap çok güzel oluyor. kavurma yerine peynir ve maydanoz koy. ben genelde öyle yapıyorum. çok gzüel oluyor ve çok tok tutuyor.
Maşallah 1 saat oda mi süpürüyor benden iyimisOturma odam 30 metrekare diyelim
1 saat 10 dakika süpürüyor, kalan şarj başka odaya yetmiyor
Sağ ol canım . HizmetçiSanada geçmiş olsun canım katya nedir
Ben soğuk suyla kuruyorum küçük kavanozlara bozulmuyorBende çok yaptım özellikle kornişon turşu sıcak suyla kuruyorum hiç bozulmuyor
Sorma hiç olmadığı kadar kabızlık yaşıyorum ben de bu aralarSanırım fazla eve kapılmaktan bende birde kabızlık başladı 4 gündür yürüyüş yok
Evet . Çok canım çekince cuma falan yiyorumturşu diyetin düşmanı, ödem yapıyor
Tebrik ederim kızlarçokk mutluyummm
@Zehra_mda ve @Baby Cat nihayet mezunlarrr
hayatlarınız boyunca hep istediğiniz kiloda kalmanızı diliyorum
darısı tüm kızçelerimin ve benim başıma
Dualarımdasınız canım. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Rabbim acil şifalar versinKızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
Ayy maşallah canım çok güzellerO zaman gözün gönlün açılsın
Eki Görüntüle 2752855 Eki Görüntüle 2752857 Eki Görüntüle 2752859 Eki Görüntüle 2752860 Eki Görüntüle 2752861 1. resim ıspanak
2. resim soğanlar
3. resim marullar
4. resim bezelye
Son resim bahçem bunları yeni ektim 2 boy ekiyorum ilk çıkanları yerken yeniden ekiyorum
Diyet psikolojisinden olabilir canım. Yemeyeceğim deyince otomatikmen canın çekiyordurben son haftalarda turşu gibi ekşi şeyler ve baharatlı yiyecekler istiyorum. canım sürekli öyle şeyler yemek istiyor ya da kızartma falan
Sağol prensesim Allah razı olsun canımSağ ol canım . Hizmetçi
Ben soğuk suyla kuruyorum küçük kavanozlara bozulmuyor
Sorma hiç olmadığı kadar kabızlık yaşıyorum ben de bu aralar
Evet . Çok canım çekince cuma falan yiyorum
Tebrik ederim kızlar
Dualarımdasınız canım. İnşallah önemli bişey çıkmaz. Rabbim acil şifalar versin
Ayy maşallah canım çok güzellerbenim de balkonda saksılarda var bişeyler
Diyet psikolojisinden olabilir canım. Yemeyeceğim deyince otomatikmen canın çekiyordur
Yok canım daha neler, bahçe işiyle uğraşan ev işini çerez gibi yaparValla bana baya baya elli kollu yarmagül lazım anca paklar beni
1 saat 10 dakika sadece oturma odasıMaşallah 1 saat oda mi süpürüyor benden iyimis
Tamam işte hepsini ben yapınca yoruluyorumYok canım daha neler, bahçe işiyle uğraşan ev işini çerez gibi yapar
Şimdi oturdum yahuuu sabahtan beri ne bitmez işimiz var..
Bir odayı bir saatte mi süpürüyor maşallah eli çok ağırmışOturma odam 30 metrekare diyelim
1 saat 10 dakika süpürüyor, kalan şarj başka odaya yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?