canım dualarımız seninle inşallah korkulacak bir şey yok tur Allah Şafi ismiyle sifasını versin kuzum
Rabbim şifa versin canım inşallah kötü bir şey değildir hemen iyileşir
Inşallah hayırlı haberler gelir canım
rabbim acil şifalar versin saram, tüm sonuçlar inşallah istediğiniz gibi çıkar
Geçmiş olsun saram. Rabbım korktugunuza ugratmasın. Tertemiz çıksın inşallah sonuçlar.
Allah korktugunuza ugratmasin
saracım Rabbim tez elden şifa versin anneciğine. şu zor zamanlarda bir de bununla uğraşıyorsunuz. sabırla, kolaylıkla atlatırsınız inşallah Allahın izniyle. sonuçları iyi çıkar inşallah
tatlım moralinin bozuk olması çok normal. güzelce abdest alıp tesbih çek. ferahlarsın. inşirah suresini oku bol bol.
canım inşallah iyi sonuçlar alırsınız❤❤
Sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsunRabbim sifasini verir insallah dualarim sizinle.
Sağol canım benimAllah gönlüne ferahlık versin saracım
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Akşam
Fırında somon
Salata
Su 2 litre spor ev temizliği ve ütü 100 puan
moni
Merhabalar
menümü yazayım
kahvaltı
Çırpılmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 dilim ekşi mayalı ekmek
öğle
1 kase ekşili köfte ama köftesiz(köftelerin hepsini kızçe yedi)
ara
1 çb leblebi
Sade kahve
akşam
Fırında tavuk
Salata
Doğa sever olarak sana bir bahçe lazım
Ay siz moniyi bilseniz leylek zamanı gelmeden leyleği hava da görüp şehir şehir gezerdi
Ben şekersiz çaya alışınca şimdi asla içemiyorum şekerli çayın tadı bozuluyor
Benimde mezun olmamaaa cokkkkk var
Karnıbahari da firinlasaydin
kesinlikle lazım ama nerdee
Biyere sıkışınca kurtar beni diye bağırıp duruyor, kablo sarınca kurtar beni diye bağırıp duruyor, şarjı azalınca bağırıp duruyor.Valla bana kalsa alırım supursun dursun işi neee
Nerminin orada kar varGezom sizin oralarda güzel nemli. Güzel yeşillikler sebzeler olur.
Nermin yazılataş'a bak onun oralarda da iklim güzel hatun bir avuç yerde neler yetiştiriyor.
ben sen nerdesin onu bile bilmiyordumahh canıım sen umutsuz vak'asın o zaman
off aynen öyle monişto ya
demek siz ataşehirlerde buluşuyonuz da kimsenin haberi olmuyo heben de kavacıkdayım, insan bi geçerkene uğrar yahu
Kedi alacağım inşallahKedi besle bahçende.
Önceki yıl fare çoktu minik kertenkele VS. Hatta yılan vardıKedişler yok etti. Sizin orda daha çok salyamgoz var sanırım nemden
Benim koltukların altı 2 haftada bir süpürülüyorduBahsettiğiniz şu katya işini kullananlar çok memnun. Hele i arkadaşım var 3 küçük çoçuk lu katya gelince ayşenin gündeliğine son verdi
Ama evde eşyası az olanlar için ideal. Benim ev gibi doluysa heryer nereyi süpürecek.Birde gereksiz çok pahalı.
Sıkıştığın gibi çık de sendeBiyere sıkışınca kurtar beni diye bağırıp duruyor, kablo sarınca kurtar beni diye bağırıp duruyor, şarjı azalınca bağırıp duruyor.
Allah tan artık nereye sıkıştığını biliyorum, ben kurtarana kadarda şarjı bitiyor.
1 büyük odayı süpürüp gidip yerine oturuyor
Yatak odaları küçük olduğu için 3 tanesini süpürünce şarj bitiyor.
Yeniden şarja takmak gerekiyor
Acele yoksa bekle, dolunca tekrar çalıştır, acele varsa kablolu süpürge daha kolay, yarım saatte bütün ev süpürülmüş oluyor.
Ha pişmanmıyım, deyilim
Yok kız güzel süpürüyor, dip, köşe çekemiyor, supurgeliklerin üstünü yapmıyor. Oralar için arada kablolu süpürgeyi takıyorumO evisupurur bende arkasından süpürürüm
Aminayy darısı başımıza
Çıkmıyor, illa gidip biri kurtaracak.Sıkıştığın gibi çık de sende
Evi çok büyük olanlara lazim olabilirYok kız güzel süpürüyor, dip, köşe çekemiyor, supurgeliklerin üstünü yapmıyor. Oralar için arada kablolu süpürgeyi takıyorum
Tüm evi tek seferde süpürse iyiEvi çok büyük olanlara lazim olabilir
Aslında benim ev günde iki kez süpürmek gerekiyor sabah ben akşam o süpürse iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?