- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
O zaman sana iki tane lazimTamam işte hepsini ben yapınca yoruluyorumbide hayvanlara gidiyorum ayyyyy
Aynen, çok yavaş onun haricinde memnunumAllah kolaylık versin canım bu arada bahçen çok güzelmiş bereketi bol olsun bende balkonda saksılarda nane yeşil soğan sarımsak maydanoz acı biber gibi şeyler yetiştiriyorum çok keyifli oluyor
Bir odayı bir saatte mi süpürüyor maşallah eli çok ağırmış
Ses çıkarıyormu elektrik süpürgeleri gibiAynen, çok yavaş onun haricinde memnunum
Bana da hoş geliyor dediğin gibi çok pahalılarSağol prensesim Allah razı olsun canım
Katya konusunda çok cahalmışımama şu robot süpürgeler benimde hoşuma gidiyorda çok pahalılar
Çıkıyor, odanın birini süpürürken kapının ordan geçerken duyuyorum, diğer oradayken duymuyorumSes çıkarıyormu elektrik süpürgeleri gibi
dereseki mi?? Akraba çıkmayalım monişim yaben sen nerdesin onu bile bilmiyordumkavacıktan da en son mart başı gibi geçmiş olabilirim. beykoz dereseki de teyzem var ordan dönüşte otobana kavacıktan bağlanıyorum. tabii pandemi bitene kadar gitmem bitmesi için de 2023 diyolaaaa
yani oboztoşum bu gidişle 2023 bahara kaldı görüşmemiz
sabah sulayınca çıkmıyorlar gezom. Güneşde olmazlar ortadaKedi alacağım inşallah
Salyangoz benim bahçede birkaç tane gördüm, fazla deyil
Bir seferinde nermin bahsediyordu, bahçeyi akşam sularsam çıkıyorlar sabah sularsam çıkmıyorlar diyordu, yada tam tersi
Valla bana baya baya elli kollu yarmagül lazım anca paklar beni
Doğrudur kuzumdereseki mi?? Akraba çıkmayalım monişim ya2023 e kim öle kim kala yahu o kadar da hayatı erteleyemem
sabah sulayınca çıkmıyorlar gezom. Güneşde olmazlar ortada
olursa yerli ve milli olsun diyorsun yani bizi ancak o paklar
arçelikde de var ama orada da fiyat yüksekdi. Şu an ne kadar bilmiyorum
hoşgeldin canım takıma.İsminiz (İsteğe Bağlı )ilek
Yaşınız :29
Boyunuz:163
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 2 buçuk yaşında
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :ergenlik ve doğum sonrası gereksiz sağlıksız yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı vücuda kavuşmak icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:95
Hedef kilonuz:60/65
evet öyle oldu.Akşam yemekten sonra meyve ile fındık ezmesi çok sanki canım yaaa ...
abow kız ben her yaz teyzemde kalırdım, yoksam çocukluk arkadaşım mısındereseki mi?? Akraba çıkmayalım monişim ya2023 e kim öle kim kala yahu o kadar da hayatı erteleyemem
sabah sulayınca çıkmıyorlar gezom. Güneşde olmazlar ortada
olursa yerli ve milli olsun diyorsun yani bizi ancak o paklar
arçelikde de var ama orada da fiyat yüksekdi. Şu an ne kadar bilmiyorum
Hmmm o kadar azsa iyi geceden salona koyarsın sabah uyandığı da salon temiz olmuş olur eli ağır ya mübareğinÇıkıyor, odanın birini süpürürken kapının ordan geçerken duyuyorum, diğer oradayken duymuyorum
Sağol prensesim Allah razı olsun canım
Katya konusunda çok cahalmışımama şu robot süpürgeler benimde hoşuma gidiyorda çok pahalılar
Aynen öyle oluyorHmmm o kadar azsa iyi geceden salona koyarsın sabah uyandığı da salon temiz olmuş olur eli ağır ya mübareğin
Aynen öyle oluyorHmmm o kadar azsa iyi geceden salona koyarsın sabah uyandığı da salon temiz olmuş olur eli ağır ya mübareğin
Amin canım sağolasınCanım nasılsın
Kizlar geçmiş olsun demiş
Hayırdır canım
Rabbim gönlüne genişlik bedenine sağlık sıhhat versin inşallah
Aminnçokk mutluyummm
@Zehra_mda veLonely single girl nihayet mezunlarrr
hayatlarınız boyunca hep istediğiniz kiloda kalmanızı diliyorum
darısı tüm kızçelerimin ve benim başıma
Amin saracım
Günaydın 66 da kilo mu yahu ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?