kız ben napıyım 17 marttan beri alışverişin a sını yapamadım , hep sanal hep sanal.markete gittim kesmedi moni. Yürümem lazım, biraz da alışveriş..her derde deva
İsminiz (İsteğe Bağlı ):fdkmsl
takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
* Günlük bol paylaşım yapalım .
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve
yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Rabbim sifasini verir insallah dualarim sizinle.Kızlar salı günü anneme karaciğer biyopsisi yapılacak yeni bir kansermi yoksa metastaz mı o tespit edilecek ona göre kemoterapiye başlanacak dualarınıza ihtiyacımız var dua eden etmeyen herkesten şimdiden Allah razı olsun
Cok aminçokk mutluyummm
@Zehra_mda ve @Baby Cat nihayet mezunlarrr
hayatlarınız boyunca hep istediğiniz kiloda kalmanızı diliyorum
darısı tüm kızçelerimin ve benim başıma
ben hiç mezun olmak istemiycem monibakıp söylerim canımcım
ay bi stres meselesi daha
ahh canıım sen umutsuz vak'asın o zamankız ben napıyım 17 marttan beri alışverişin a sını yapamadım , hep sanal hep sanal.online alıyorum her şeyi, mutsuzluk seviyeme cübbesiz nil bile çare olamaz
off aynen öyle monişto yaobezzto obezim, diyetisyenim bile online ah ahhhh
ne güzel 15 de bir istanbul'un bi ucundan diğer ucuna gidiyordum, terapi gibi geliyordu o yol
(bahçeşehir/ataşehir git gel arabayla 100km)
bide tam diyetisyenimin karşısında cübbesiz nilinnilsub ruh öküzü lydznp Ayşemin iş yeri var, önce diyetisyenimize gidiyorduk , çıkışta da sağlıklı yemekler yiyorduk ayşemle en önemlisi sarılıyorduk ya hu
ne büyük nimetmiş yaşadıklarımız
ama hep bu cübbesizinnilsub yüzünden ruh öküzüyle buluşuyorum, kendi taaaaaaaaaaaaaaaa (yazamıyorum neresi diye kızar )bahadır kırtasiyenin oradan gelemiyor diye kıskandı bizi
Cübbeli olursam faydam olur belki niye geçen sabah bana oynuyordunkız ben napıyım 17 marttan beri alışverişin a sını yapamadım , hep sanal hep sanal.online alıyorum her şeyi, mutsuzluk seviyeme cübbesiz nil bile çare olamaz
Doğa sever olarak sana bir bahçe lazımmarkete gittim kesmedi moni. Yürümem lazım, biraz da alışveriş..her derde deva
Ay siz moniyi bilseniz leylek zamanı gelmeden leyleği hava da görüp şehir şehir gezerdiobezzto obezim, diyetisyenim bile online ah ahhhh
ne güzel 15 de bir istanbul'un bi ucundan diğer ucuna gidiyordum, terapi gibi geliyordu o yol
(bahçeşehir/ataşehir git gel arabayla 100km)
bide tam diyetisyenimin karşısında cübbesiz nilinnilsub ruh öküzü lydznp Ayşemin iş yeri var, önce diyetisyenimize gidiyorduk , çıkışta da sağlıklı yemekler yiyorduk ayşemle en önemlisi sarılıyorduk ya hu
ne büyük nimetmiş yaşadıklarımız
ama hep bu cübbesizinnilsub yüzünden ruh öküzüyle buluşuyorum, kendi taaaaaaaaaaaaaaaa (yazamıyorum neresi diye kızar )bahadır kırtasiyenin oradan gelemiyor diye kıskandı bizi
Ben şekersiz çaya alışınca şimdi asla içemiyorum şekerli çayın tadı bozuluyorIyi pazarlar herkeze..kahvaltimi çok hafif yaptim..çayida artik şekerli içemiyorum .sadece 1 çay kaşiği çekerlen 2 ci bardağimi içmek istedim..gerksiz olduğunu farkettim..şekersiz içmeye devam
Benimde mezun olmamaaa cokkkkk varben hiç mezun olmak istemiycem monikiloları haftada 100/50 gr vericem, sırf sen uğraşma diye
Bugunki menüm
Sabah firinda kaşarlı mantar
Peynir zeytin
Öğlen
Kıyma sote
2 bardak ayran
16.30 bir adet mandalina
2 kupa yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
Yarin ınsallah yürüyeceğim
Karnıbahari da firinlasaydinMenüm
Sabah
Yarım simit peynir zeytin
Ögle
Bi avuç leblebi
Akşam
Karnıbahar kızartma sı
Fırında biber 2 elma dilim patates
Su 2 litre
Spor yok Yarın inşallah yürüyüşler başlıyor
Geçen sefer fırında yapmıştım eşim kız artmasını seviyor diye bu sefer onun dedigi olsun dedim yarın fazla yürüyüp yakmaya calışırım artıkDoğa sever olarak sana bir bahçe lazım
Ay siz moniyi bilseniz leylek zamanı gelmeden leyleği hava da görüp şehir şehir gezerdi
Ben şekersiz çaya alışınca şimdi asla içemiyorum şekerli çayın tadı bozuluyor
Benimde mezun olmamaaa cokkkkk var
Karnıbahari da firinlasaydin
Evet hep eşler bozuyor düzeniGeçen sefer fırında yapmıştım eşim kız artmasını seviyor diye bu sefer onun dedigi olsun dedim yarın fazla yürüyüp yakmaya calışırım artık
Nasıl dağıttın onu da yaz bakalım neler neler yedinnnnnSlm kizlar, bugün yine ara yaptiktan sonra dağıttım ara yapmiycam artik kesin kararliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?