Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İsminiz (İsteğe Bağlı )ilek
Yaşınız :29
Boyunuz:163
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyor musunuz: hayır
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 2 buçuk yaşında
Emziriyor musunuz: hayır
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz :ergenlik ve doğum sonrası gereksiz sağlıksız yeme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: sağlıklı vücuda kavuşmak icin
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:95

Hedef kilonuz:60/65

obezzto obezim, diyetisyenim bile online ah ahhhh
ne güzel 15 de bir istanbul'un bi ucundan diğer ucuna gidiyordum, terapi gibi geliyordu o yol
(bahçeşehir/ataşehir git gel arabayla 100km)
bide tam diyetisyenimin karşısında cübbesiz nilin nilsub ruh öküzü lydznp Ayşemin iş yeri var, önce diyetisyenimize gidiyorduk , çıkışta da sağlıklı yemekler yiyorduk ayşemleen önemlisi sarılıyorduk ya hu
ne büyük nimetmiş yaşadıklarımız
ama hep bu cübbesizin nilsub yüzünden ruh öküzüyle buluşuyorum, kendi taaaaaaaaaaaaaaaa (yazamıyorum neresi diye kızar )bahadır kırtasiyenin oradan gelemiyor diye kıskandı bizi

Iyi pazarlar herkeze. .kahvaltimi çok hafif yaptim..çayida artik şekerli içemiyorum .sadece 1 çay kaşiği çekerlen 2 ci bardağimi içmek istedim..gerksiz olduğunu farkettim..şekersiz içmeye devam

kız ben napıyım 17 marttan beri alışverişin a sını yapamadım , hep sanal hep sanal. online alıyorum her şeyi, mutsuzluk seviyeme cübbesiz nil bile çare olamaz
ahh canıım sen umutsuz vak'asın o zaman
off aynen öyle monişto ya

demek siz ataşehirlerde buluşuyonuz da kimsenin haberi olmuyo he ben de kavacıkdayım, insan bi geçerkene uğrar yahu

Menüm
Sabah
Yarım simit peynir zeytin
Ögle
Bi avuç leblebi
Akşam
Karnıbahar kızartma sı
Fırında biber 2 elma dilim patates
Su 2 litre
Spor yok Yarın inşallah yürüyüşler başlıyor

markete gittim kesmedi moni. Yürümem lazım, biraz da alışveriş..her derde deva
Doğa sever olarak sana bir bahçe lazım
Ay siz moniyi bilseniz leylek zamanı gelmeden leyleği hava da görüp şehir şehir gezerdi
Iyi pazarlar herkeze. .kahvaltimi çok hafif yaptim..çayida artik şekerli içemiyorum .sadece 1 çay kaşiği çekerlen 2 ci bardağimi içmek istedim..gerksiz olduğunu farkettim..şekersiz içmeye devam
Ben şekersiz çaya alışınca şimdi asla içemiyorum şekerli çayın tadı bozuluyor
ben hiç mezun olmak istemiycem monikiloları haftada 100/50 gr vericem, sırf sen uğraşma diye
Benimde mezun olmamaaa cokkkkk var
Bugunki menüm
Sabah firinda kaşarlı mantar
Peynir zeytin
Öğlen
Kıyma sote
2 bardak ayran
16.30 bir adet mandalina
2 kupa yeşil çay
2.5 litre su
Spor yok
Yarin ınsallah yürüyeceğim

Menüm
Sabah
Yarım simit peynir zeytin
Ögle
Bi avuç leblebi
Akşam
Karnıbahar kızartma sı
Fırında biber 2 elma dilim patates
Su 2 litre
Spor yok Yarın inşallah yürüyüşler başlıyor
Karnıbahari da firinlasaydin

Geçen sefer fırında yapmıştım eşim kız artmasını seviyor diye bu sefer onun dedigi olsun dedim yarın fazla yürüyüp yakmaya calışırım artık

Geçen sefer fırında yapmıştım eşim kız artmasını seviyor diye bu sefer onun dedigi olsun dedim yarın fazla yürüyüp yakmaya calışırım artık
Evet hep eşler bozuyor düzeni
Slm kizlar, bugün yine ara yaptiktan sonra dağıttım ara yapmiycam artik kesin kararliyim
Nasıl dağıttın onu da yaz bakalım neler neler yedinnnnn
Ara öğün beni de bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…