Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydin kizlar...bende bu sabah bir değişiklik yapip büyük oğlumun protein içeceğinden yapip içtim biraz yulaf kariştirarak..12 gün sonra yine doğum günü var..o güne kadar çok dikkat etmeliyim..9 gün öncede kizim ve benim doğum günümüz vardi...bu ayin 16 da küçük oğlumun..evde 3 tane oğlakburcu var..

Sabah dereotu ve maydanoz haşlanmış 1yumurta 2ceviz 1 dilim tam tahıllı ekmek yeşil çay. Öğle tavuklu salata çörekotlu yoğurt ara yeşilçay yarım yeşil elma tarçınlı. akşam. dünden kalan bamya ve yoğurt ara yapmam akşam 2.5lt su yatana kadar 3lt yaparım

Bugunki menüm
Sabah peynir zeytin klasik kahvaltı sayılır
Öğlen dünden kalan kıyma sote vardı 4 yk kadar onu yedim bol pul biberli
Ara kayısı kurusu
16.00 4 yk yoğurt
Bugün tam 11 bin adım attım fazlası var eksiği yok110 puan
Yatana kadar 2 litre su
2 kupa yeşil çay

Selam kaçak naber nerelerdesin
Süperr yürüyüş ü ilerlettin

Sabah
1 kase tarhana çorbası
Ögle
Kahve yarım avuç leblebi
Akşam
Kahvaltı gibi oldu bugun
Sahanda yumurta domates yeşillik
Zeytin turp
Kötü olan 2 dilim cavdar ekmegi
1 litre su 2 yi bulur
12 bin adım yürüyüş. 120 puan

Bayılırım ne zaman dır yemiyorum ayyy karnım tok olmasına rağmen nasıl canım cekti
Ben ettim sen etme, sonu kötü
kızlar brokoli pizza yapın ya da karnıbahar. benim de canım istiyor kaç gündür. brokoli aldım.
Onu da görmüştüm ama biz uğraşmamak için hamur yerine marketten bazlama alıp kullanıyoruz
nedeeen?? Niçüüün??
İki gündür minik cadı pizza istiyor, babası da bugün yapmaya karar vermiş. Hadi o böyle bişi yaptı ben de yine aynı sebepten kek yaptım.

bugün beni affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…