Moralini bozma azmine hayranımbugün cuma günü olan kiloma göre +1 kilo fazlayımbu hafta geçtiğimiz hafta sonu yediklerimi temizlemekle geçecek anlaşılan
Darısı bizee inşallahCidden az kalmış harika haber
Ah keşke olmasaHava yürüyüş havası
Evet çok haklısınAh keşke olmasayağmura hasret tüm bitkiler tüm doğa
Ve aleyküm selamSelammmmm
Selam kaçak naber nerelerdesinSelammmmm
Süperr yürüyüş ü ilerlettinBugunki menüm
Sabah peynir zeytin klasik kahvaltı sayılır
Öğlen dünden kalan kıyma sote vardı 4 yk kadar onu yedim bol pul biberli
Ara kayısı kurusu
16.00 4 yk yoğurt
Bugün tam 11 bin adım attım fazlası var eksiği yok110 puan
Yatana kadar 2 litre su
2 kupa yeşil çay
Bayılırım ne zaman dır yemiyorum ayyy karnım tok olmasına rağmen nasıl canım cektiPizza yapıyoruz
Pizza yapıyoruz
kızlar brokoli pizza yapın ya da karnıbahar. benim de canım istiyor kaç gündür. brokoli aldım.Bayılırım ne zaman dır yemiyorum ayyy karnım tok olmasına rağmen nasıl canım cekti
nedeeen?? Niçüüün??Pizza yapıyoruz
oo kimleri görüyorumSelammmmm
şimdi ayvayı yedik işteBayılırım ne zaman dır yemiyorum ayyy karnım tok olmasına rağmen nasıl canım cekti
Ya b n sana yetişmeye çalışıyorum sen çok hızlı gidiyorsun gizliden gizliye rakip seçtim seniiii
Yeme cisss
Ben ettim sen etme, sonu kötüBayılırım ne zaman dır yemiyorum ayyy karnım tok olmasına rağmen nasıl canım cekti
Onu da görmüştüm ama biz uğraşmamak için hamur yerine marketten bazlama alıp kullanıyoruzkızlar brokoli pizza yapın ya da karnıbahar. benim de canım istiyor kaç gündür. brokoli aldım.
İki gündür minik cadı pizza istiyor, babası da bugün yapmaya karar vermiş. Hadi o böyle bişi yaptı ben de yine aynı sebepten kek yaptım.nedeeen?? Niçüüün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?