Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekkur ederim canım ..bazen yediğimi yazmadıgımı bir sonraki gün hatırladıgım anlar oldu .haklarınızı helal edin kızlar bilmeden kırdıgım , hakkına girdiğim varsa özür dilerim .bu izin iyi olacak insallah tekrar dönerim bomba gibi

Buradan ayrılma ugra yine de çünkü işin ucunu kaçırırsın her şey gönlünce olsun tatlım

Mezuniyetin hayırlı olsun canım
Inşallah bu kiloda kalırsın
Teşekkür ederim canım aslında hedefim 65 ti hatta 60 olsam süper olurdu ancak annemin rahatsızlığı nüksedince bu aralar sürekli ya yolda ya hastanede olacam düzenli beslenemeyebilirim hatta kilo bile alabilirim diye düşünüp takımı zor durumda bırakmamak için mezun olmak istedim ancak yine burdayım burası bana iyi geliyor
Teşekkür ederim canım

Arada sohbete gel
Bak ben 2 defa mezun oldum lakin gidemiyom

Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

Maşallah size. Ben kahvaltının yanında çay içememek ve meyve yiyememek bu ikisi yüzünden apa gözümü korkutuyor.
Bende bunları bırakacağım diye yüklendim yemeye
Malesef bu rahatlık bana pahalıya patladı
Meblağ ne kadar bilemesem de
Vücut baya yüklü diyor

Geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin.

Maşallah size. Ben kahvaltının yanında çay içememek ve meyve yiyememek bu ikisi yüzünden apa gözümü korkutuyor.
Aynen oyle kahvaltıdan başka zevkim yok benim uzun çay içilen kahvaltı masası vazgeçilmez

Aynen oyle kahvaltıdan başka zevkim yok benim uzun çay içilen kahvaltı masası vazgeçilmez
Evet, maalesef bizde de öyle. Kahvaltı bitse de çaylı sohbet hep devam eder. Bir de tatlı ya da tatlı şeyler hiç yemeyeceğimiz için de meyve ya da kuru kayısı vs de yok. Bazen çocuklar bile yapabiliyormuş azıcık iradeli ol, yapabilirsin diyorum sonra sanırım nefis devreye giriyor onlarsız olmaz diyor vs vs böyle bir çıkmazdayım. Keşke başarabilsem yenmeyi

Aslında bu yeni program 3 ay sürecek
3 ayda insan yapar yahu
Ben geçen sefer 9 ay yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…