Tesekkur ederim canım ..bazen yediğimi yazmadıgımı bir sonraki gün hatırladıgım anlar oldu .haklarınızı helal edin kızlar bilmeden kırdıgım , hakkına girdiğim varsa özür dilerimsara_28 Saram bir aksilik çıkmaz ise seni Mezun ettim, hayırlı olsun kuzum. hayatın boyunca hep istediğin kiloda olman dileğiyle
@Antepia27 Fatmacım listedesin hayırlı olsun canım, bol eksiler bekliyoruminşallah bu sefer mezun etmeden bırakmıcam seni
@inci-tepik veasliogretmen sizlere de hayırlı olsun kızlar, inş çok güzel kilolar vereceksiniz ve mezun olacaksınız kısa sürede.
Ozgurkus özgürüm doğum günün kutlu olsun canım, nice güzel yıllara
seni izne ayırdım ama 8 den önce yani süre dolmadan gelip izne ayrılmak istemiyorum dersen izni iptal ederim
biraz kafanı dinle istedim stressiz
Buradan ayrılma ugra yine de çünkü işin ucunu kaçırırsın her şey gönlünce olsun tatlımTesekkur ederim canım ..bazen yediğimi yazmadıgımı bir sonraki gün hatırladıgım anlar oldu .haklarınızı helal edin kızlar bilmeden kırdıgım , hakkına girdiğim varsa özür dilerim.bu izin iyi olacak insallah tekrar dönerim bomba gibi
Teşekkür ederim canımMezuniyetin hayırlı olsun canım
Inşallah bu kiloda kalırsın
Teşekkür ederim canımTakımım 3. Olmuştebrikler hanımlar
@Aylin42Konya aylinim yine bir başarıya imza atmişsin ve geliyor mezuniyet. Şimdiden tebrikler canım bsnim
sara_28 saracım mezun olmuşsun kararlı tutunun ve azmini tebrik ederim canım. Burdan ayrılmayacagını bilmek güzel ama mezun olsanda
Amin canımGünaydın hanımlar ...
Rabbimin hastalara şifa dertlilere deva sıkıntısı olanların sıkıntılarının geçirdigi bizlerede bol bollverdiği bir gün olsun inşallah
Şöyle o yağmura bize de gelsin hasret kaldıkYagmur lu karantina lı güzel bir sabahtan Günaydın Bi kahve içeyim yagmur eşligiyle güzel bir gün olsun inşallah hepimize
Iyi uyumuşum, yorgun oluncaUyudun mu bari
Sen hep milletesoruyonya
Yok
Sen başladınmı apaya?
Yarın benide geçer uçarsın insaşşal tekrar 5 li rakamlarda
Arada sohbete gelTesekkur ederim canım ..bazen yediğimi yazmadıgımı bir sonraki gün hatırladıgım anlar oldu .haklarınızı helal edin kızlar bilmeden kırdıgım , hakkına girdiğim varsa özür dilerim.bu izin iyi olacak insallah tekrar dönerim bomba gibi
Geçmiş olsun.Iyi uyumuşum, yorgun olunca
Ama sabah başağrısıyla uyandım
Maşallah size. Ben kahvaltının yanında çay içememek ve meyve yiyememek bu ikisi yüzünden apa gözümü korkutuyor.Yok
Grup 16 sında başlıyor da
11 ocak doğum günüm hemde hafta başı
O gün başlayım diyorum
Bende bunları bırakacağım diye yüklendim yemeyeGeçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
Maşallah size. Ben kahvaltının yanında çay içememek ve meyve yiyememek bu ikisi yüzünden apa gözümü korkutuyor.
Aynen oyle kahvaltıdan başka zevkim yok benim uzun çay içilen kahvaltı masası vazgeçilmezGeçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin.
Maşallah size. Ben kahvaltının yanında çay içememek ve meyve yiyememek bu ikisi yüzünden apa gözümü korkutuyor.
Evet, maalesef bizde de öyle. Kahvaltı bitse de çaylı sohbet hep devam eder. Bir de tatlı ya da tatlı şeyler hiç yemeyeceğimiz için de meyve ya da kuru kayısı vs de yok. Bazen çocuklar bile yapabiliyormuş azıcık iradeli ol, yapabilirsin diyorum sonra sanırım nefis devreye giriyor onlarsız olmaz diyor vs vs böyle bir çıkmazdayım. Keşke başarabilsem yenmeyiAynen oyle kahvaltıdan başka zevkim yok benim uzun çay içilen kahvaltı masası vazgeçilmez
Aslında bu yeni program 3 ay sürecekEvet, maalesef bizde de öyle. Kahvaltı bitse de çaylı sohbet hep devam eder. Bir de tatlı ya da tatlı şeyler hiç yemeyeceğimiz için de meyve ya da kuru kayısı vs de yok. Bazen çocuklar bile yapabiliyormuş azıcık iradeli ol, yapabilirsin diyorum sonra sanırım nefis devreye giriyor onlarsız olmaz diyor vs vs böyle bir çıkmazdayım. Keşke başarabilsem yenmeyi
Tek kelimeyle harikasınız . Ben de tekrardan bakayım Facebook sayfasına. Teşekkür ederim.Aslında bu yeni program 3 ay sürecek
3 ayda insan yapar yahu
Ben geçen sefer 9 ay yapmıştım
Kendi internet sayfasını açacak az kaldıTek kelimeyle harikasınız . Ben de tekrardan bakayım Facebook sayfasına. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?