- 11 Şubat 2016
- 4.049
- 18.808
- 208
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar..
moni
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 13.00
Patates kızartması zeytin ekmek domates salatalık peynir çay
Su 2 lt
Türk kahvesi
Sade maden suyu
Üzerinize afiyet başım çatlıyor regliden galiba sabah böyle güzel kahvaltı yapınca hala acikmadim canımda bişey istemiyor aciksamda bu saatten sonra bişey yemem yeşil çay içerim
afiyet olsun. tavukla aynı anda köfte yemişsin. iki çeşit eti aynı anda hayatta yiyemem.Hayırlı akşamlar
Cumartesi menüm
Geç kalktık
Öğleyin
Elmalı zencefilli suyum
Ara 1 kase kayısı hoşafi( şekersiz)
3 ceviz
Ara 1 incir
1 ceviz
Akşam
1 tb tavuklu bamya
2 köfte
Bol yş salata
Su 1.5
Hep.mi böyle oluyorsunmerhaba kızlarrr
5 gündür falan zor geçti. reglin gelmemesi, döngünün değişmesi çok zorladı. vücudumda basınç vardı sanki. psikolojimi de alt üst etti. önceki gün geldi çok şükür. ama gelişi de müthiş oldu. hele bu sabah korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. gelemedim buralara. birkaç güne düzelirim inşallah. mahvetti beni zira
yaklaşık 3-4 yıldır regl hep 4-5 gün önceden geliyordu. geçen aydan bu yana döngü aniden sonraya değişti. yani 5 gün önce yerine 7 gün sonraya döndü. geçen ay 13 gün geç geldi. ilk değişim olduğu için. bu ayda 7 gün geç geldi. ama sanırım vücut alışamadı. alt üst oluyorum. ruhsal kısım da ayrı tabi.Hep.mi böyle oluyorsun
evet maşallah harika olmuş canım benimİnşallah hata yapmadan uyurum çok şükür güzel bir gün geçti
İyi geceler sevgili takımım
Bir kontrole git bence herşeye rağmen birşey varmi yokmu bir baktiryaklaşık 3-4 yıldır regl hep 4-5 gün önceden geliyordu. geçen aydan bu yana döngü aniden sonraya değişti. yani 5 gün önce yerine 7 gün sonraya döndü. geçen ay 13 gün geç geldi. ilk değişim olduğu için. bu ayda 7 gün geç geldi. ama sanırım vücut alışamadı. alt üst oluyorum. ruhsal kısım da ayrı tabi.
bu öncesi. bir de gelince kısmı oldu. mesela 2 gündür çok zorladı beni. acayip baş ağrısı ve sancı. sanırım kilolu olunca hormonal denge bozuluyor. ondan oluyor.
1-2 ay önce bakıldı. kontrole gittim canım. sorun yok.Bir kontrole git bence herşeye rağmen birşey varmi yokmu bir baktir
Bu benim içinde kaçamak fulyacım. İki protein kimse duymasınafiyet olsun. tavukla aynı anda köfte yemişsin. iki çeşit eti aynı anda hayatta yiyemem.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar..
moni
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 13.00
Patates kızartması zeytin ekmek domates salatalık peynir çay
Su 2 lt
Türk kahvesi
Sade maden suyu
Üzerinize afiyet başım çatlıyor regliden galiba sabah böyle güzel kahvaltı yapınca hala acikmadim canımda bişey istemiyor aciksamda bu saatten sonra bişey yemem yeşil çay içerim
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlarrr
5 gündür falan zor geçti. reglin gelmemesi, döngünün değişmesi çok zorladı. vücudumda basınç vardı sanki. psikolojimi de alt üst etti. önceki gün geldi çok şükür. ama gelişi de müthiş oldu. hele bu sabah korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. gelemedim buralara. birkaç güne düzelirim inşallah. mahvetti beni zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?