Sevinirim.Kendi internet sayfasını açacak az kaldı
13 ocak
Burdan haber ederim
prensesim turşu yeme lütfen ödem tutuyor ve tartıda mutsuz oluyorsunMenüm
13.00
2 ceviz kahve
16.00
1 tabak etli sebze yemeği
18.00
1 kase yoğurt
3 fasülye turşusu
su:1.5 lt
moni
izinli olman buradan uzaklaşacağın anlama gelmiyor kuzucum, takipte kal paylaşım yap ki kilo almayasınTesekkur ederim canım ..bazen yediğimi yazmadıgımı bir sonraki gün hatırladıgım anlar oldu .haklarınızı helal edin kızlar bilmeden kırdıgım , hakkına girdiğim varsa özür dilerim.bu izin iyi olacak insallah tekrar dönerim bomba gibi
Ben yapamam sizi bilmiyorumEvet, maalesef bizde de öyle. Kahvaltı bitse de çaylı sohbet hep devam eder. Bir de tatlı ya da tatlı şeyler hiç yemeyeceğimiz için de meyve ya da kuru kayısı vs de yok. Bazen çocuklar bile yapabiliyormuş azıcık iradeli ol, yapabilirsin diyorum sonra sanırım nefis devreye giriyor onlarsız olmaz diyor vs vs böyle bir çıkmazdayım. Keşke başarabilsem yenmeyi
şu dönemi hayırlısıyla atlatın da seni 60 kilo ile hatta 59 u görmeden mezun etmicemTeşekkür ederim canımaslında hedefim 65 ti hatta 60 olsam süper olurdu ancak annemin rahatsızlığı nüksedince bu aralar sürekli ya yolda ya hastanede olacam düzenli beslenemeyebilirim hatta kilo bile alabilirim diye düşünüp takımı zor durumda bırakmamak için mezun olmak istedim ancak yine burdayım burası bana iyi geliyor
Teşekkür ederim canım
nihayet İstanbul'a yağıyor hamdolsunŞöyle o yağmura bize de gelsin hasret kaldık
Insallah tüm turkiyeye yağsın çiftçinin gözü yağmurdanihayet İstanbul'a yağıyor hamdolsun
Unutmayacagım sizi insallah ugrarımBuradan ayrılma ugra yine de çünkü işin ucunu kaçırırsın her şey gönlünce olsun tatlım
Arada sohbete gel
Bak ben 2 defa mezun oldum lakin gidemiyom
Dikkat etmeye calısacagım .umarım sabit kalırım .ugramaya calısırımizinli olman buradan uzaklaşacağın anlama gelmiyor kuzucum, takipte kal paylaşım yap ki kilo almayasın
nerelerdesin kızz
Evet herkes burda maşallah kadro değişmiştir artık diye düşündüm7 bin adım masıl 140 puan ediyor aybenim?
kilo almadığına sevindim canım.arada gel kendini hatırlat olur mu. Biz hep buradayız nasıl olsa
Doktorada gidemioz ki canım korkudan. Panik ataktanda olabilir tansiyon . En kısa zamanda Bi psikiyatriye gidicemtansiyon önemli mutlaka doktora git eddam
Haklısın kaptanım. Ama dün resmen aşeriyordum dayanamadım. Bugün biraz inmiştim şükürprensesim turşu yeme lütfen ödem tutuyor ve tartıda mutsuz oluyorsun
Çayla arama mesafe koyamamBen yapamam sizi bilmiyorumzaten bu süreçte çok şeyle aramızda mesafe var birde çay keyfimi mi bozayim
Hergün 3 demlik çay içen biri için bu çok zorÇayla arama mesafe koyamamÇok hoş
Bende, sizden çok farklı biri değilimHergün 3 demlik çay içen biri için bu çok zor
Ben şuan iciyorumBende, sizden çok farklı biri değilim️ hadi içelim
Amin canım , afiyet olsunBen şuan iciyorumafiyet şifa olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?