Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım ipin ucu Bi kaçmaya başladımı kaçıyor gercekten stres ler dertler sorunlar da etken oluyor inşallah tez zamanda toparlanırsın canım

Günaydın ben tartımı söylemiyorum ama cumaya dönüşüm muhteşem olacak
Bugün büyük temizlik günüm fırsat bulursam birde spor yaptık mi tamamdır
Insallah Rabbimin rahmetinin sağnak sağnak yağdığı bir hafta olur insallah

gunaydin kizceler
buralara hic bakamadim malum durumlardan dolayi

ailesi geçen perşembe günü öğrendi durumu. kayin peder yikilmis basta kabullenmediler. sonra ben ayri ogullari ayri dönüşü olmadığını anlatinca kabullenişe geçtiler. bugun annemlere gidecek onun babasi ve annesi usulen konusup cikacaklarmis. hayirlisi ins bi tatsizlik cikmaz.

evdeki durum ise adam iyice psikopata döndü asiri gergin ve sinirle nerdeyse hergun kavga cikiyo cocuk etkileniyo en ama en dogru karari verdim. kendine ev bakiyo yakindir kurtulusum ins. zaten bulamasada en kotu durusmaya kadar kalabilcek tabi ins bu olmaz.

ailesinin ve kendinin suan hic durumu yok. babasinin evine yikim karari cikmis bosaltip memlekete gitme durumlari varmis.

kenarda bi takim vardi onu bozup 1 yillik kirasini vercem esimin onun da duzeni olmali. psikolojisi iyi degil oglumun babasi ne de olsa. evi verdi nafakaya tamam dedi bunu zaten haketti.

yeterki bi an once kurtulayim

cocuk iyice dillendi. dun annemde kaldım gece uyanip keşke babam da olsaydi demezmi sok oldum. anladimki zorlayacak. yine de razıyım boyle de hem cocugun hem benim psikolojimiz bozulacak.

hayirlisi...

Cumaya bomba gibi geliyorsun demekki hayırlısı hadi aminnn canım
günaydın 10.takım

herkese mutlu bir hafta olsun inşallah
Aminnn inşallah
Bu dönemler cok zor geçiş dönenleri bizde yaşadık kızımda Allah yardımcın olsun tatlım

Çocuk için çok üzüldüm canım
Allah yardımcınız olsun

Cumaya bomba gibi geliyorsun demekki hayırlısı hadi aminnn canım

Aminnn inşallah

Bu dönemler cok zor geçiş dönenleri bizde yaşadık kızımda Allah yardımcın olsun tatlım
Bugüne kadar belli bir diyet uygulamadım bu hafta bir liste uygulamak istiyorum ama tabii beklentileri yükseltip yere çakılmak da var bu işin sonunda

Insallah hakkımızda hayırlı olan gerçekleşir. Insallah en az hasarla atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…