- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Geçmiş olsun canım ipin ucu Bi kaçmaya başladımı kaçıyor gercekten stres ler dertler sorunlar da etken oluyor inşallah tez zamanda toparlanırsın canımkafamı toplamam lazım. ne güzel uyum sağlamaya çalışıyordum. reglin düzensizliği alt üst etti. şu birkaç gün iyice düşüneceğim. ya birkaç yıl önce yaptığım gibi kaçamaklı karatay yapacağım ya da 16 ocakta apayla başlarım. 1 ay bile yapsam iyi kilo veririm. şu ilk 10 kiloyu bir silkelesem üzerimden çok mutlu olacağım.
Tebrikler, çok güzel bir eksiSüper cok mutlu etti beni bugun tartı
Cuma günü 65. 3
Bugun 64.8
Cumaya kadar inşallah daha güzel eksi olur
Teşekkür ederim canım benim sagol cuma artı görünce iyi hırs yapmışım demekkiTebrikler, çok güzel bir eksi
Cumaya bomba gibi geliyorsun demekki hayırlısı hadi aminnn canımGünaydın ben tartımı söylemiyorum ama cumaya dönüşüm muhteşem olacak
Bugün büyük temizlik günüm fırsat bulursam birde spor yaptık mi tamamdır
Insallah Rabbimin rahmetinin sağnak sağnak yağdığı bir hafta olur insallah
Aminnn inşallahgünaydın 10.takım
herkese mutlu bir hafta olsun inşallah
Bu dönemler cok zor geçiş dönenleri bizde yaşadık kızımda Allah yardımcın olsun tatlımgunaydin kizceler
buralara hic bakamadim malum durumlardan dolayi
ailesi geçen perşembe günü öğrendi durumu. kayin peder yikilmis basta kabullenmediler. sonra ben ayri ogullari ayri dönüşü olmadığını anlatinca kabullenişe geçtiler. bugun annemlere gidecek onun babasi ve annesi usulen konusup cikacaklarmis. hayirlisi ins bi tatsizlik cikmaz.
evdeki durum ise adam iyice psikopata döndü asiri gergin ve sinirle nerdeyse hergun kavga cikiyo cocuk etkileniyo en ama en dogru karari verdim. kendine ev bakiyo yakindir kurtulusum ins. zaten bulamasada en kotu durusmaya kadar kalabilcek tabi ins bu olmaz.
ailesinin ve kendinin suan hic durumu yok. babasinin evine yikim karari cikmis bosaltip memlekete gitme durumlari varmis.
kenarda bi takim vardi onu bozup 1 yillik kirasini vercem esimin onun da duzeni olmali. psikolojisi iyi degil oglumun babasi ne de olsa. evi verdi nafakaya tamam dedi bunu zaten haketti.
yeterki bi an once kurtulayim
cocuk iyice dillendi. dun annemde kaldım gece uyanip keşke babam da olsaydi demezmi sok oldum. anladimki zorlayacak. yine de razıyım boyle de hem cocugun hem benim psikolojimiz bozulacak.
hayirlisi...
Çocuk için çok üzüldüm canımgunaydin kizceler
ailesi geçen perşembe günü öğrendi durumu. kayin peder yikilmis basta kabullenmediler. sonra ben ayri ogullari ayri dönüşü olmadığını anlatinca kabullenişe geçtiler. bugun annemlere gidecek onun babasi ve annesi usulen konusup cikacaklarmis. hayirlisi ins bi tatsizlik cikmaz.
evdeki durum ise adam iyice psikopata döndü asiri gergin ve sinirle nerdeyse hergun kavga cikiyo cocuk etkileniyo en ama en dogru karari verdim. kendine ev bakiyo yakindir kurtulusum ins. zaten bulamasada en kotu durusmaya kadar kalabilcek tabi ins bu olmaz.
ailesinin ve kendinin suan hic durumu yok. babasinin evine yikim karari cikmis bosaltip memlekete gitme durumlari varmis.
kenarda bi takim vardi onu bozup 1 yillik kirasini vercem esimin onun da duzeni olmali. psikolojisi iyi degil oglumun babasi ne de olsa. evi verdi nafakaya tamam dedi bunu zaten haketti.
cocuk iyice dillendi. dun annemde kaldım gece uyanip keşke babam da olsaydi demezmi sok oldum. anladimki zorlayacak. yine de razıyım boyle de hem cocugun hem benim psikolojimiz bozulacak.
hayirlisi...
Bugüne kadar belli bir diyet uygulamadım bu hafta bir liste uygulamak istiyorum ama tabii beklentileri yükseltip yere çakılmak da var bu işin sonundaCumaya bomba gibi geliyorsun demekki hayırlısı hadi aminnn canım
Aminnn inşallah
Bu dönemler cok zor geçiş dönenleri bizde yaşadık kızımda Allah yardımcın olsun tatlım
Geçmiş olsun canım akşamüstü benimde midem çok bulandı
Teşekkür ederimm. Daha iyiyimmGeçmiş olsun. Şimdi daha iyisin inşallah
Insallah hakkımızda hayırlı olan gerçekleşir. Insallah en az hasarla atlatirsinizgunaydin kizceler
hayirlisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?