- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Çok şaşkınım apa yaparken 1. Seviyede isterseniz her akşam bulgur pilavı yiyebilirsin ki sık sık yedim hiç şişlik yapmadıBulgur bende şişlik yapıyor Ekrl.
Yanında ne yemiştinSanırım 1 kaşık dahi olsa yememek offf cok da sevdiğim
Teşekkür ederim.Aslıcım benim kkda ve takımlarda eskimişliğim var birazburdaki bazı arkadaşlarla belki 5_10 yıllık tanışıklıgımız olanlar var. 6. Takımda kaptanlık ta yapmıştım Bi zamanlar Diyet tecrübem bir çogunuz gibi oldukça fazla. fırsat oldukça menülere yorumda yapıyordum lakin şu dönem biraz yogunum. Menüsünü özel takip etmemi isteyen arkadaşlar etiket yapıyorlar sağolsun lar .
Menü takibi ve yorum istersen benide etiket yapabilirsin
Harikaaa, çok teşekkür ederim.İf yapıyorsun
Minik bir ayrıntı vereyimmi?
Bu Menüye pro ayrımı uygularsan kilo veri in dahada artar. Hemde sağlık bakımından nurun ala nur olur.
Mesela sabah 1 yumurta yerine 2 yumurta yiyip peyniri o günki kahvaltıdan çıkara bilirsin. Yarında seviyorsan sadece peynirle kahvaltı yap.
Akşamda etin yanına yogurdu katma. Salatanı artır.
Cumaya kadar Bi dene istersen
Menüleri gayet güzel. Sporunda şahane
Bünyeye göre değişebiliyor gülim. Ekmek ve bulgur bende hem hazımsızlık hemde şişkinlik yapıyor. Zaten hazımsızlık direk kilo vermeyi engelliyor Benim için geçerli ama buÇok şaşkınım apa yaparken 1. Seviyede isterseniz her akşam bulgur pilavı yiyebilirsin ki sık sık yedim hiç şişlik yapmadı
evet maşallah harika olmuş canım benim
Dün doymuşsun prensesimDün menümü yazamadım
Sabah
2 ceviz
Öğle
1 tabak menemen
2 grisini
ara
1 elma
1 avuç kuru yemiş
Akşam
1 tabak etli kuru fasülye
4 kaşık bulgur pilavı
Soğan
Salata
su:1.5 ltmoni
Bulgur daha masum diye haftada 1 filan yiyorum ama pirinç yemiyorumBende çok severim yaninda tavukla ama diyete başladığımdan beri bir kaşık olsum yemedim unuttum tadini
Bünye ye göre degişiyor demekki acaba kan gurubuna göre de olabilirmi kiÇok şaşkınım apa yaparken 1. Seviyede isterseniz her akşam bulgur pilavı yiyebilirsin ki sık sık yedim hiç şişlik yapmadı
Bamya yedim 1 kase kadarYanında ne yemiştin
Kan grubuna göre olsaBulgur daha masum diye haftada 1 filan yiyorum ama pirinç yemiyorum
Bünye ye göre degişiyor demekki acaba kan gurubuna göre de olabilirmi ki
Bamya yedim 1 kase kadar
Vallahi haklısın bacım en iyisi hiç yememek içmemek sabah dümdüz bir karınla uyanmak ohhh misssKan grubuna göre olsa
Ben 0 grubuyum ve bana pirinç iyi geliyormuş, bulgur, bakliyat A grubuna iyi geliyor
Bamya ve pilav şişkinlik yapmaması lazım, belki başka sebep vardır
Amaaan benim şişliklerim için o kadar çok sebebim var ki
Tatlı yesem şişerim, tuzlu yesem şişerim,
Az su içsem şişerim az hareket etsem şişerim,
Çok yorulsam şişerim, az uyusam şişerim, çok uyusam yine şişerim
En iyisi hiç yememek, en az 1 lt su içmek, en az 6 saat uyumak
Bırak bulgurdanda şişme gülimKan grubuna göre olsa
Ben 0 grubuyum ve bana pirinç iyi geliyormuş, bulgur, bakliyat A grubuna iyi geliyor
Bamya ve pilav şişkinlik yapmaması lazım, belki başka sebep vardır
Amaaan benim şişliklerim için o kadar çok sebebim var ki
Tatlı yesem şişerim, tuzlu yesem şişerim,
Az su içsem şişerim az hareket etsem şişerim,
Çok yorulsam şişerim, az uyusam şişerim, çok uyusam yine şişerim
En iyisi hiç yememek, en az 1 lt su içmek, en az 6 saat uyumak
İnşallah canım şu dönemi hayırlısıyla bir atlatalım keyfim hiç yerinde değil başım çatlayacak gibi ağrıyorşu dönemi hayırlısıyla atlatın da seni 60 kilo ile hatta 59 u görmeden mezun etmicem
ara mezuniyet gibi düşün bunu
ama lütfen kilo alma mutlaka gün içinde yediklerinle akşam dengele ve sporu yürüyüşü de ihmal etme
Ekrl cancazım ne çorbası içtin?İyiakşamlar hanımlar bugünkü menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta zeytin bol yeşillik
Ara
Türk kahvesi yeşil çay
Akşam
1 kase corba
1 kase pırasa kavurması
Boll yeşillik li salata
2 litre su. 3 ÇÜ bulur
Daha sonra yine yeşilçay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?