Zor bir süreç busecim.gunaydin kizceler
buralara hic bakamadim malum durumlardan dolayi
ailesi geçen perşembe günü öğrendi durumu. kayin peder yikilmis basta kabullenmediler. sonra ben ayri ogullari ayri dönüşü olmadığını anlatinca kabullenişe geçtiler. bugun annemlere gidecek onun babasi ve annesi usulen konusup cikacaklarmis. hayirlisi ins bi tatsizlik cikmaz.
evdeki durum ise adam iyice psikopata döndü asiri gergin ve sinirle nerdeyse hergun kavga cikiyo cocuk etkileniyo en ama en dogru karari verdim. kendine ev bakiyo yakindir kurtulusum ins. zaten bulamasada en kotu durusmaya kadar kalabilcek tabi ins bu olmaz.
ailesinin ve kendinin suan hic durumu yok. babasinin evine yikim karari cikmis bosaltip memlekete gitme durumlari varmis.
kenarda bi takim vardi onu bozup 1 yillik kirasini vercem esimin onun da duzeni olmali. psikolojisi iyi degil oglumun babasi ne de olsa. evi verdi nafakaya tamam dedi bunu zaten haketti.
yeterki bi an once kurtulayim
cocuk iyice dillendi. dun annemde kaldım gece uyanip keşke babam da olsaydi demezmi sok oldum. anladimki zorlayacak. yine de razıyım boyle de hem cocugun hem benim psikolojimiz bozulacak.
hayirlisi...
Sağol canım benim
Geçmiş olsunİyi akşamlar hanımlar...
moni
Kahvaltı 12.30
2 yumurta 2 kaşık yulaf ile krep bolll yeşillik 2 dilim hindi füme yeşil çay
Ara 15.00 sütlü filtre kahve 3 hurma 3 ceviz
Akşam 18.00
Yarım tabak brokoli yarım tabak yoğurt
Su 2 lt
Sade maden suyu
Dünden beri bende hastayım gece ateşim çıktı sabah düştü dünden beri müthiş bir baş ağrısı
Kızlar OMEGA 3 kullanan varmı aranızda hangi markayı tercih etmeliyim ...
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Ben kullaniyorumİyi akşamlar hanımlar...
moni
Kahvaltı 12.30
Akşam 18.00
Su 2 lt
Sade maden suyu
Dünden beri bende hastayım gece ateşim çıktı sabah düştü dünden beri müthiş bir baş ağrısı
busecim Allah yardımcın olsungunaydin kizceler
ailesi geçen perşembe günü öğrendi durumu. kayin peder yikilmis basta kabullenmediler. sonra ben ayri ogullari ayri dönüşü olmadığını anlatinca kabullenişe geçtiler. bugun annemlere gidecek onun babasi ve annesi usulen konusup cikacaklarmis. hayirlisi ins bi tatsizlik cikmaz.
evdeki durum ise adam iyice psikopata döndü asiri gergin ve sinirle nerdeyse hergun kavga cikiyo cocuk etkileniyo en ama en dogru karari verdim. kendine ev bakiyo yakindir kurtulusum ins. zaten bulamasada en kotu durusmaya kadar kalabilcek tabi ins bu olmaz.
ailesinin ve kendinin suan hic durumu yok. babasinin evine yikim karari cikmis bosaltip memlekete gitme durumlari varmis.
kenarda bi takim vardi onu bozup 1 yillik kirasini vercem esimin onun da duzeni olmali. psikolojisi iyi degil oglumun babasi ne de olsa. evi verdi nafakaya tamam dedi bunu zaten haketti.
cocuk iyice dillendi. dun annemde kaldım gece uyanip keşke babam da olsaydi demezmi sok oldum. anladimki zorlayacak. yine de razıyım boyle de hem cocugun hem benim psikolojimiz bozulacak.
hayirlisi...
inşallah canım. şöyle bir silkelenmem lazım. otur otur daraldım iyice. üstüne regl sıkıntısı. bugün daha iyiydim ama işim çoktu. valla 16 sına kadar süre verdim kendime. abartmayacağım ama canımın çektiklerini yiyeceğim. sanırım apayla başlayacağım. hiç olmazsa 1 ay yaparım. devam etmek istersem ederim. yoksa kaçamaklı karataya dönerim.Geçmiş olsun canım ipin ucu Bi kaçmaya başladımı kaçıyor gercekten stres ler dertler sorunlar da etken oluyor inşallah tez zamanda toparlanırsın canım
canım geçiş dönemi sıkıntılı olur. hem ailelere açıklamak hem de maddi açıdan. maddi kısım iyi olsa bir tık daha rahat olur. şimdi ilk etapta yeni ev tut, içine eşya koy. bunlar kolay şeyler değil. hem o düşünüyordur hem de ailesi.gunaydin kizceler
hayirlisi...
new life. temiz içerikli, saf ve iştah açmıyor.İyi akşamlar hanımlar...
moni maddi
Kahvaltı 12.30
Akşam 18.00
Su 2 lt
Sade maden suyu
Sana da geçmiş olsunBen kullaniyorum
Turkiyedeki markaları bilmiyorum
Geçmiş olsun canım
Bugün benimde geceden beri basım ağrıyordu
1 seneden fazladır ağrı kesici içmiyordum, bugün 1 tane içtim
Hemen inceleyim canım çok sağolinşallah canım. şöyle bir silkelenmem lazım. otur otur daraldım iyice. üstüne regl sıkıntısı. bugün daha iyiydim ama işim çoktu. valla 16 sına kadar süre verdim kendime. abartmayacağım ama canımın çektiklerini yiyeceğim. sanırım apayla başlayacağım. hiç olmazsa 1 ay yaparım. devam etmek istersem ederim. yoksa kaçamaklı karataya dönerim.
canım geçiş dönemi sıkıntılı olur. hem ailelere açıklamak hem de maddi açıdan. maddi kısım iyi olsa bir tık daha rahat olur. şimdi ilk etapta yeni ev tut, içine eşya koy. bunlar kolay şeyler değil. hem o düşünüyordur hem de ailesi.
1 yıllık kirası için iyi düşünmüşsün. sabır canım. herşey hayırlısıyla normale döner inşallah. mahkeme ayın kaçındaydı unuttum?
new life. temiz içerikli, saf ve iştah açmıyor.
kolay gelsin. tadilat zor. dikkat edin canım kendinize. eve insan gelecek.moni evde tadilata başlandı. O yüzden çok katılım yapamıyorum. Sorry cumaya kadar bitecek dediler , inşallah biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?