Şehriye corbasıçtim canım hımm evet sebze yogurt demiEkrl cancazım ne çorbası içtin?
Çorba yerine Yogurt tercih etseymişsin süper ötesi olacakmış
Geçmiş olsun canım akşamüstü benimde midem çok bulandıİyi akşamlar
kahvaltı
Çırplmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir
öğle
1 kase Ekşili köfte çorbası
Akşam
1 tane köfte
su: 1lt
akşam yemeğini yaparken midem bulanmaya başladı, tadına bakarken yediğim köfteden sonra bir şry yiyemedim
Allah şifa versin canımİnşallah canım şu dönemi hayırlısıyla bir atlatalım keyfim hiç yerinde değil başım çatlayacak gibi ağrıyor
Geçmiş olsun. Şimdi daha iyisin inşallahİyi akşamlar
kahvaltı
Çırplmış yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir
öğle
1 kase Ekşili köfte çorbası
Akşam
1 tane köfte
su: 1lt
akşam yemeğini yaparken midem bulanmaya başladı, tadına bakarken yediğim köfteden sonra bir şry yiyemedim
Amin canımAllah şifa versin canım
Amin inşallah annem iyi olsunda önemli olan oHastanede bukadar olur . Bu günlerde inşallah geçecek saram. Yeterli annen hayırlı sonuçlar alıp çıksın.
kolay pizza tarifi diye paylaştım. çocuklara ya da kendinize yapmak için. ama tabi lavaş tek kullanılabilir. ayrıca tam buğday lavaş.hayırdır??
Geçmiş olsun fulyammerhaba kızlarrr
5 gündür falan zor geçti. reglin gelmemesi, döngünün değişmesi çok zorladı. vücudumda basınç vardı sanki. psikolojimi de alt üst etti. önceki gün geldi çok şükür. ama gelişi de müthiş oldu. hele bu sabah korkunç bir baş ağrısıyla uyandım. gelemedim buralara. birkaç güne düzelirim inşallah. mahvetti beni zira
Başlayacağımgezegenfeza 16 ocakta apayla başlayacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?