Takımım 3. Olmuştebrikler hanımlar
Aylin42Konya aylinim yine bir başarıya imza atmişsin ve geliyor mezuniyet. Şimdiden tebrikler canım bsnim
@sara_28 saracım mezun olmuşsun kararlı tutunun ve azmini tebrik ederim canım. Burdan ayrılmayacagını bilmek güzel ama mezun olsanda
Çok tşk ederim aebenim,artık bu son mezuniyet bir daha kilo almak yok
Çok tşk ederim cnm darısı sizlere
Sağol gezom önemli olan bir daha almamakAylin42Konya tebrik ederim canım
Tşk ederim arkadaşımTebriklermoni tebrikler takımım Aylin42Konya senide kutluyorum @88prenses22 üzülme sende kuzum hepimiz bir kez de olsa düşüyoruz oralara
Buda bize iyi bir ders oluyor
tek bir şey sorucam fulyacım, bunu kendine neden yapıyorsun?
Bana uyar yarin zaten küçük oğlumun doğum günü..sonra mayis ayina kadar doğum günü yok..Pazara kalmis canim , kayitlarda sorun oldugu icin
706. etap: Mumu85(75,3/74,7/0,6 /%0,047)689. Etapta bildirimli 75,3 kg ile izne ayrılan üye. yüzdesi 17 ye bölündü.Yok ya sukoyvermedim niye öyle diyonValla sacimi basimi yolcagin kesin zira tarti fotosu alamadim bugün sabah doktora gittim gelincede kahvaltiya oturduk Valla istiyosan at beni takimdan, hakettim vall
Bende farkettim...Ahh canım benim sen olayı çok yanlış anladın
akşam liste için gelirim. canım sıkıldı çok fena. kk görmek istemiyorum. takılın yiyin alın şişin umrumda değil. diskalifiye eder geçeri o
Doğru söze ne denirki...akşam liste için gelirim. canım sıkıldı çok fena. kk görmek istemiyorum. takılın yiyin alın şişin umrumda değil. diskalifiye eder geçerim.
O kadar haklısın ki diyecek sözüm yokha seçim sizin ben kilo vermek istemiyorum diyen varsa da zorla kilo verdiremem. ama buradaysanız sorumluluğunuzun da bilincinde olun. arada kilo takılır, başka sorunlar olur insanız. ama devamlı devamlı olamaz.
her şeyi geçtim kendinize yapmayın.
tartın geldi mi, geldiyse her ikisinde de tartılıp bana foto at ki arada fark varsa görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?