No no sabrım az kalmıştır Bi nefes almalıyım 3 ayda size takılamamBize takıl
Ev turşusu serbest, fabrikasyon yasakApacılar beri gelin size bir şey danışıcam
şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..
şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorunne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem
Oluruz inşallahAyy insallah , 2.tur 3 ay sürüyor ama sonrasi ramazan neden olmasin söyle 57 olsam ayy
Bencede obezim bırak apa düşünsün sen dediğini yap vermezsen gider sitesini basarızEv turşusu serbest, fabrikasyon yasak
Protein ayrımına gelirsek
Sistemi uygularken zaten birçok şey yasak, birde onları ayırırsak ne yiyecez?
Sen kilo veriyon mu?
Karnın tok mu?
Açlık hissediyon mu?
Ona bak, gerisini düşünme
Daha önünde farklı seviyeler var, herbiri farklı beslenme
Apa ya güven
Gerisini merak etme sen
Estağfirullah, bende Apa dan duyduklarımı aktarıyorumBu konuda bilir kişi gezo efenim,
Ama sağlık açısından ayırım iyi diye biliyorum
El insafO daha yeni uyandı. Biz yatıcaz ki o gelsin. Dur bakalım ordinaryüs profesör gezo hanım ne zaman teşrif edecek
Ben 7 ay yaptıydımNiye olmasın bak gezo olduydu
Hee napalimBak bak alamancılara hele birbirlerine Türk market öneriyorlar
Bencede obezim bırak apa düşünsün sen dediğini yap vermezsen gider sitesini basarız
Buldum sayfamda varmış seninkilerVaran 1, bu benimkiEki Görüntüle 2765681
Him kavrulmussa ok burdada cok ben cig sandimTürk bakkalından ( kavrulmuş)
Merayın yeşil paketi, yeni çıkan, içi büyük
Yok yaHim kavrulmussa ok burdada cok ben cig sandim
Bilmeden etmiştir
Aa gercekten miiyi geceler kizlar
sanirim 3 dk falan sürdü duruşma.
bitti.
Tartiya bakmiyorum tartida almis gozukuyor olabilir ama bacak yagi kalmadi diyebilirimkız kilon ne durumda almadın di mi dökül bakıyım
Arada gel özlem giderTartiya bakmiyorum tartida almis gozukuyor olabilir ama bacak yagi kalmadi diyebilirimkollardan da basladi yavasciktan
Bir gobüşum kaldi azcik. yavas yavas eriyorum
Annemle birlikte gidiyoruz zaten aksam 6 dan sonra yemek yok gunduz iki ogun falan istedigimizi abartmadan yiyoruz
Sen de 80lere inmissin harikasin ya
Ay ozledim takimimi :)
Hem de herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?