Adapte olabilmek icin yapicam deyip baslamak gerekiyor kendine secenek sundun mu olmuyor kopuyor bi yerdesaol canım. şimdi nasılsın?
bugün öyle oldu tatlım. az yedim ama pirinç hiç olmasaydı iyi olacaktı. oldu da asıl muz kaçtı. muzu ve fındık ezmelerinden 1 tk eksik yeseydim iyiydi. kuşlar doğru demiş
amin canım. çok şükür iyiyim kız ben. dün rahatsızdım o kadar. çok şükür Rabbime
apaya tam adapte olamadım. olucam aslında. şu 2 gün geçsin de. ya da 2 öğün geçerim. bilmiyorum. seviyeleri yapmak da istiyorum aslında.
canım bulguru zorunlu tutmuyor. yemek zorunda değilsin. ben baklagilleri tek yerim salatayla. öyle yap. 1. seviyede uyum için öyle diyor. zorunlu değil yani. ya da bulgurla salata ye sadece. ev yapımı turşu serbest. probiyotik olduğu için. hazırlara göre tuzu daha az oluyor.Apacılar beri gelin size bir şey danışıcam
şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..
şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorunne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem
Bu konuda bilir kişi gezo efenim,Apacılar beri gelin size bir şey danışıcam
şimdi efendime söyleyeyim övünmek gibi olmasın ama biliyorsunuz arkadaşınız obezzto kırk yıldır diyet yapar ve diyetisyenlerin bile vakıf olamadığı konulara vakıfdır ama uygular mı işte..yarım yamalak ..
şimdi apa da karbon/protein ayrımı yok.örneğin kuru fasulye yanında bulgur pilavı yiyebiliyorsun.e tamam da biz kırk yıldır proteinle karbon alınmaz dedik şimdi tam tersini mi yapıcaz?turşu serbest örneğin ve diyetisyenin yasakladığı bir çok şey. Bu durum benim bünyede biraz vicdan yapmaya sebep oluyor.yani yiyorum ama nasıl yiyorum bir de bana sorunne diyorsunuz bu konuda dökülün bakem
o da öyle de, en azından artık çikolata falan almıyorum. çok şükür aklıma bile gelmiyor. biarz meyveli ve ekstra pilav oldu o kadar. mesela yarın öğlen işe ne götüreyim düşünüyorum. evde halloluyor da işe düşünüyor insan.Adapte olabilmek icin yapicam deyip baslamak gerekiyor kendine secenek sundun mu olmuyor kopuyor bi yerde
şimdilik 2 öğün yiyorum.Öylemi ben tam başladı sanmıştım. Olsun ama düzene girdi menüleri
Yeeee bize neeeYahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahu
Bu garip iki aydır karbon yemiyoooo isyannnn
Ayy tövbe o zaman...elem tere fiş kem gözlere şişDeme öyle bacım.fatmanın yıldızı düşük gider gece gece yer bak maazallah
Ben senelerdir kendi turşumu kendim yapıyorum. Sirke , yoğurt hep kendim mayalarım da kırk yıllık kani olur mu yani dedim baktım olmuyocanım bulguru zorunlu tutmuyor. yemek zorunda değilsin. ben baklagilleri tek yerim salatayla. öyle yap. 1. seviyede uyum için öyle diyor. zorunlu değil yani. ya da bulgurla salata ye sadece. ev yapımı turşu serbest. probiyotik olduğu için. hazırlara göre tuzu daha az oluyor.
O daha yeni uyandı. Biz yatıcaz ki o gelsin. Dur bakalım ordinaryüs profesör gezo hanım ne zaman teşrif edecekBu konuda bilir kişi gezo efenim,
Ama sağlık açısından ayırım iyi diye biliyorum
Ama canım şimdi Allah aşkına ürkünçlü korkunçlu değil mi buKime acabağğ bi düşün bakalım
Canına kurban senin
Nieeeeeee ne zaman ?? Nasıl?? daha mu güzel??aeben yakarım Ankara yı doğru söyle gezonunki daha mı güzel
Ahahahhh valla o dediğin kadını hatırladım ama benim profildeki o değil. Benim profildeki benim gibi sıska bir bağyan sadece.hem neden ürkünçlü olsun ki kalbim kırık şu an
Evet canım o yaptı
Liste derken Cuma yarışı mıBu hafta apacılar listeyi sallayacak inlallah
Evvettt. Hadi inşallahListe derken Cuma yarışı mı
Ayy nolur nolur nolurrrEvvettt. Hadi inşallah
Yoksa moni
Niye olmasın bak gezo olduyduAyy insallah , 2.tur 3 ay sürüyor ama sonrasi ramazan neden olmasin söyle 57 olsam ayy
Apa cı değilim ama az biraz sağlık okumuşluğum vardırApacılar beri gelin size bir şey danışıcam
Kime olduğunu çözdükKime acabağğ bi düşün bakalım
Canına kurban senin
Nieeeeeee ne zaman ?? Nasıl?? daha mu güzel??aeben yakarım Ankara yı doğru söyle gezonunki daha mı güzel
Ahahahhh valla o dediğin kadını hatırladım ama benim profildeki o değil. Benim profildeki benim gibi sıska bir bağyan sadece.hem neden ürkünçlü olsun ki kalbim kırık şu an
Evet canım o yaptı
Bize takılYahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahu
Bu garip iki aydır karbon yemiyoooo isyannnn
Evet birazdan resim yollarımOoo gezoyla mehtap eskitti ayol 2 yıl geçti.
Bunun siyahımıydı gülim? Eki Görüntüle 2765559
Türk bakkalından ( kavrulmuş)Cekirdegi nerden buldun
Ohoo sade pilav mı?Fulyacım her iki öğünde pilava apa ne diyor?
Senin bugun modunmu düşük?
Kuşlar dedide
Enerjim karbonların bildiğin gibi çeşitleri var. Misal yeşiliklerde karbon ama gl endeksleri düşük oldugundan proyu dengeler.Apa cı değilim ama az biraz sağlık okumuşluğum vardır
Protein ve karbonun esprisi, karbonhidratın kan şekerini yükseltme hızını yavaşlatarak hücrelerin insülin duyarlılığını artırmak ve yüksek insülin salımını azaltmak, böylece insülin direnci varsa onu kırmaya yöneliktir.
Karbobhidrat kompleks karbonhidratsa, basit şekerler gibi değilse, proteinle beraber çok güzel yağ yakıcı olur, sporcu menüsü olur.
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım.
Bak bak alamancılara hele birbirlerine Türk market öneriyorlarTürk bakkalından ( kavrulmuş)
Merayın yeşil paketi, yeni çıkan, içi büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?