Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Adapte olabilmek icin yapicam deyip baslamak gerekiyor kendine secenek sundun mu olmuyor kopuyor bi yerde

canım bulguru zorunlu tutmuyor. yemek zorunda değilsin. ben baklagilleri tek yerim salatayla. öyle yap. 1. seviyede uyum için öyle diyor. zorunlu değil yani. ya da bulgurla salata ye sadece. ev yapımı turşu serbest. probiyotik olduğu için. hazırlara göre tuzu daha az oluyor.

Bu konuda bilir kişi gezo efenim,
Ama sağlık açısından ayırım iyi diye biliyorum

Adapte olabilmek icin yapicam deyip baslamak gerekiyor kendine secenek sundun mu olmuyor kopuyor bi yerde
o da öyle de, en azından artık çikolata falan almıyorum. çok şükür aklıma bile gelmiyor. biarz meyveli ve ekstra pilav oldu o kadar. mesela yarın öğlen işe ne götüreyim düşünüyorum. evde halloluyor da işe düşünüyor insan.

Yahu apacıların bu bugurdur kısırdır keşkektir kıskanıyorum yahu
Bu garip iki aydır karbon yemiyoooo isyannnn
Yeeee bize neee
Deme öyle bacım. fatmanın yıldızı düşük gider gece gece yer bak maazallah
Ayy tövbe o zaman...elem tere fiş kem gözlere şiş
Ben senelerdir kendi turşumu kendim yapıyorum. Sirke , yoğurt hep kendim mayalarım da kırk yıllık kani olur mu yani dedim baktım olmuyo vicdan el vermiyo

Ama canım şimdi Allah aşkına ürkünçlü korkunçlu değil mi bu
Senin niye kalbin kırılıyor kız o sen misin yoksa
De hele bakim bi canım, balım, ne ola ki bu işin aslı, hem sıska derken
Gece gece anlamıyorum bak, şu emojileri de bol bol kullan elini korkak alıştırma, şaka mı ciddi mi anlayam ben açıkça seni

Apa cı değilim ama az biraz sağlık okumuşluğum vardır

Protein ve karbonun esprisi, karbonhidratın kan şekerini yükseltme hızını yavaşlatarak hücrelerin insülin duyarlılığını artırmak ve yüksek insülin salımını azaltmak, böylece insülin direnci varsa onu kırmaya yöneliktir.
Karbobhidrat kompleks karbonhidratsa, basit şekerler gibi değilse, proteinle beraber çok güzel yağ yakıcı olur, sporcu menüsü olur.
Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım.

Kime olduğunu çözdük

Valla benimki daha güzel ve bana bayağı oldu

Hadi kolyeleri yarıştıralım

Enerjim karbonların bildiğin gibi çeşitleri var. Misal yeşiliklerde karbon ama gl endeksleri düşük oldugundan proyu dengeler.
Lakin gl endeksi yüksek karbonları un ve şeker VS gibi bunlar kanşekerini yükseltip hem kendileri hemde pronun yagını depoya attırır.
Bir başka süreçte sindirim. Yani Hazımsızlık. Yogun karbonlarla proteinler hazımsızlık yapar. Bilinki ne hazmolmuyor o kiloya sağlıksız beslenmeye ve hastalıklara yol açiyor.
Yani sadece yogun karbonlarla proteinler değil iki ayrı protein de hazımsızlık yapıyır.
O yüzden etle balık. Etle peynir yogurt gibi gidalar da karışmadan yense hazım ve sağlık açısından güzel oluyor.

Aslında sade ve az yemek sünnet olanda herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…