canım benim. tam sana yazacaktım ama aeben in yazısını okudum. aklımdan geçeni yazmış saolsun. aynen onun dediği gibi hepimiz ayrı ayrı fıtratlarda yaratılmışız. obezzto da çok sevdiğimiz, çok espirili enerjik bir arkadaşımız. sana yazdığı veya hitap ettiği o sözler espri. burada oldukça hepimizi daha iyi tanıyacaksın.Aslında yazmaya gelmiştim.
Önceki yazını görmeseydim keşke..
Keşke bunu da hiç yazmasaydın..
Senin hitap şeklin ve üslubun bana ağır geldi.
'Enerjik kişisi' falan dediğinde kırılmıştım sana. Ama hiç bir şey demedim.
O günüm bunu düşünerek geçti çünkü seni tanımıyorum.
Şaka ile dedimya emojileri bol kullan anlayayım seni.
Yazarken kızıyor musun, gülüyor musun, dalga mı geçiyorsun yoksa dışlıyor musun hiç anlayamadım !!!
Dünde geldiğimde 'enerjik insan evladı' demişsin.
O kadar samimi de değiliz ki, anlamadım küçümsüyor musun beni yoksa dışlıyor musun, üslubun hep böyleyse bile seni tanımıyorum ki hiç.
Ve ben bunu hiç mevzu etmedim, akışına bırakmıştım.
Bu mesajı yazmasaydın bunları da yazmayacaktım hiç. Hatta ayrılsamda arada buraya sohbete gelecektim.
Takıma sonradan gelip yeni katılan ben olduğum içinde huzursuzluk olmadan gitmek istedim. Dedimya uslubun bana ağır geldi, hep gülüp geçemeyebilirim ve ters bir şey yazar da kırarsam diye çıktım takımdan. Ne seni ne de kendimi değiştiremem.
Oysa burada bazı arkadaşları gerçekten sevmiştim...
Merak edip soran yine obezzto yducanım benim. tam sana yazacaktım ama aeben in yazısını okudum. aklımdan geçeni yazmış saolsun. aynen onun dediği gibi hepimiz ayrı ayrı fıtratlarda yaratılmışız. obezzto da çok sevdiğimiz, çok espirili enerjik bir arkadaşımız. sana yazdığı veya hitap ettiği o sözler espri. burada oldukça hepimizi daha iyi tanıyacaksın.
bu arada ben dün farkettim olmadığını. hatta tam yazacaktım ama baktım bir arkadaş yazmış. moni de ayrıldı diye cevap yazmış. samimi söylüyorum ben de çok üzüldüm ayrılmana. takımı herhalde çok hareketli bulmadı hemen gitti dedim. biz de seni çok sevmiştik. çok mutlu olmuştuk. enerjin çok güzel ismin gibi.
takımdaki arkadaşlarımızın hepsi iyidir. yapıcıdır. o nedenle eminim hepsi aramıza yine gelsen sana aynı samimiyetle yazacaklar ve mutlu olacaklardır
takımımızda yok ama yıllardır burayım. yazıyorum, okuyorum. başka sayfalarda üslubunu sevmediğim ya da insanı kaale almayan kişiler gördüm. inan hiç muhatap olmuyordum. kafaya da takmıyordum.
ama bizim takımımızda böyle bir kişi yok. tamamen bir yanlış anlama olmuş. o nedenle üzülme kırılma canım
geri bekliyoz bak üzme bizi
Yok, ben ne yazsam diye düşünüyordum, küçük elimde telefon görse bırakmıyorben yazana kadar herkes yazmış
ben de daha bir şey yemedim. şimdi mutfağa gidiyorumYok, ben ne yazsam diye düşünüyordum, küçük elimde telefon görse bırakmıyor
Şimdi ayağımda sallayıp uyuttum, acele kahvaltı hazırlamam lazım
Benimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordumSelam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
Bu apa beyin radarımı var nerden biliyor kim bozduda grup dışına atıyor.Mecbur yoksa grup dışı kalacak
Yok cnm demek istedigi biz 2.seviyeye baslarken o 1 den devam etmek zorunda kalicakBu apa beyin radarımı var nerden biliyor kim bozduda grup dışına atıyor.
Ay ben bile çok daraldım bu beyin tavırlarından
Canim bizi bugünki biz yapan daha änce yasadiklarimiz ,demekki yasanmasi gerekiyomus ders cikarip önümüze bakicaz insallahBenimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum
O da ne demeyin günlüğün abisi
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir jaç yıl sonrada bugun umu cahil bulacağım sanırım. Allahım...
Aeben'im yine çok güzel yazmış, güzel noktalara parmak basmışsın. Teşekkür ederim.
Alınganlık yapıp haksızlık yaptıysam beni bağışlayın. Kişileri çok tanımadığım, buradaki ortamın eveliyatını bilmediğim için o an ne hissettiysem onu yazdım.
Evet çok haklısın canım. Herkes gibi benimde inişlerim çıkışlarım var. İnsan bazen aynı şeye bile farklı bakıp, farklı tepkiler verebilir. Her zaman hoşgörülü olamayabilir. Onun için gitmek bazen kalmaktan daha hayırlıdır.
Farketmeden herhangi birinizi en ufak üzdüysem bile beni affedinkasıtlı değildir.
Ayşe ise adı gibi kendisi de güzel bir insan. Ona tekrar teşekkür ediyorum ❤
Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
En güzel yere emanetsiniz
Aynen mumum. Tecrübe bunumuzü yaşatıyor bize. Ama o günlerdeki kendime yaşattıklarım ileride bıçak yarası gibiCanim bizi bugünki biz yapan daha änce yasadiklarimiz ,demekki yasanmasi gerekiyomus ders cikarip önümüze bakicaz insallah
Kesinlikle canim cok sükürAynen mumum. Tecrübe bunumuzü yaşatıyor bize. Ama o günlerdeki kendime yaşattıklarım ileride bıçak yarası gibi
Yinede hamdolsun. Bugun hiç bişi değiştirmeden de hayatıma devam edebilir kendine zulmede bilirdim. Çok şükür rabbıma
Selam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
Herkesin geçmişinde vardır bu ben neden nasıl veya keşke kelimeleri önemli olan yaptığımız yaşadığımız olaylardan Bi ders çıkarmak inşallah bundan sonra şimdiki aklım olsa demeyizBenimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum
O da ne demeyin günlüğün abisi
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım...
Eh işte biraz mutfak dolaplarını sildim şimdi kahvemi yaptım dinlenme takılma zamanı yemegimi de yaptımSelam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
grup dışı derken ne demek istedin? apa bilmiyor ki?Mecbur yoksa grup dışı kalacak
Çin iskencesi yapılıyor burda banaGünaydın canım anamm miss gibi de kokar o şimdi
Yok dakikaya kadar diyete devamSakın Fatımacım. Yedim say. Şimdiye kadar yedikte ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?