Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım benim. tam sana yazacaktım ama aeben in yazısını okudum. aklımdan geçeni yazmış saolsun. aynen onun dediği gibi hepimiz ayrı ayrı fıtratlarda yaratılmışız. obezzto da çok sevdiğimiz, çok espirili enerjik bir arkadaşımız. sana yazdığı veya hitap ettiği o sözler espri. burada oldukça hepimizi daha iyi tanıyacaksın.

bu arada ben dün farkettim olmadığını. hatta tam yazacaktım ama baktım bir arkadaş yazmış. moni de ayrıldı diye cevap yazmış. samimi söylüyorum ben de çok üzüldüm ayrılmana. takımı herhalde çok hareketli bulmadı hemen gitti dedim. biz de seni çok sevmiştik. çok mutlu olmuştuk. enerjin çok güzel ismin gibi.
takımdaki arkadaşlarımızın hepsi iyidir. yapıcıdır. o nedenle eminim hepsi aramıza yine gelsen sana aynı samimiyetle yazacaklar ve mutlu olacaklardır

takımımızda yok ama yıllardır burayım. yazıyorum, okuyorum. başka sayfalarda üslubunu sevmediğim ya da insanı kaale almayan kişiler gördüm. inan hiç muhatap olmuyordum. kafaya da takmıyordum.
ama bizim takımımızda böyle bir kişi yok. tamamen bir yanlış anlama olmuş. o nedenle üzülme kırılma canım

geri bekliyoz bak üzme bizi

Merak edip soran yine obezzto ydu
Aklıma çok şey yazmak geliyor
Cümleleri toparlayamıyorum, sagolun aeben ve sen hislerimme tercüman oldunuz
Not: cimcimeler bende, uzun uzun yazmaya, kafamı toplamaya vaktim olmuyor

Selam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
Benimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum
O da ne demeyin günlüğün abisi
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım...

Son düzenleme:
Canim bizi bugünki biz yapan daha änce yasadiklarimiz ,demekki yasanmasi gerekiyomus ders cikarip önümüze bakicaz insallah

Canım arkadaşlar yazmış tabiki kararına saygı duyarım
Ama biraz daha bizleri obezi tanımak için zaman verseydin
Burayla paylassaydin duygularını gitmeden
Hem kirilmazdin hem gitmezdin hemde bir arkadaşımiz hakkında böyle düşünmezdin suçlamıyorum canım yanlizca gerçekleri söylemeye çalışıyorum
Burası nekadar sanalda olsa okadar etkiliyorki daha önceki takımımda yaşadığım bazı olaylarda gecelerce sabaha kadar uyuyamadigim olmuştu
Neticede bir gönül bağı kuruluyor
Diyorum gerçek ismini bilmediğim insanlar beni nasıl bukadar uzebiliyor diye kendimi ikna edemezdim
Ama canım burasi gerçekten çok güzel bir grup tekrar dönersen bekleriz canım

Canim bizi bugünki biz yapan daha änce yasadiklarimiz ,demekki yasanmasi gerekiyomus ders cikarip önümüze bakicaz insallah
Aynen mumum. Tecrübe bunumuzü yaşatıyor bize. Ama o günlerdeki kendime yaşattıklarım ileride bıçak yarası gibi
Yinede hamdolsun. Bugun hiç bişi değiştirmeden de hayatıma devam edebilir kendine zulmede bilirdim. Çok şükür rabbıma

Herkesin geçmişinde vardır bu ben neden nasıl veya keşke kelimeleri önemli olan yaptığımız yaşadığımız olaylardan Bi ders çıkarmak inşallah bundan sonra şimdiki aklım olsa demeyiz

Eh işte biraz mutfak dolaplarını sildim şimdi kahvemi yaptım dinlenme takılma zamanı yemegimi de yaptım
Ama sıkıcı şu karantina lar bitsin artık inşallah ortalık düzelir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…