orada bir yanlış anlama var canım. üzülme. yaşamda sıkıntılar da oluyor, hastalıklar da, ölümler de... kaderin bir parçası bunlar. her zaman pür neşe olamayız.İyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür
Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem
Haklısın Fatmacım sen deyince aklıma geldi,Niye kimse menü vermemiş
Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Oglen soba fırınına patates koydular
Yarim patates yedim
Hepsi bu
Burası çok soğuk olduğu için su ihtiyacım cok olmuyor ama 1.5 oldu galiba
Yatana kadar 2 içerim ınsallah
Şimdi yedim, hâlâ sofradayımNiye kimse menü vermemiş
Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Yarim patates yedim
Hepsi bu
Kajuyu çok yemişsinŞimdi yedim, hâlâ sofradayım
Özelikle akşamına bayıldım fulyacımsabah 1 bardak 1/2 limon sıkılmış su+ 1 kupa oolong çayı
öğlen 13.30
1 yumurta
1,5 kk peynir + 3 yeşil zeytin
sürk peynirli salata (sürk peyniri, domates, salatalık, kapya biber, maydanoz, zeytinyağı, nar ekşisi)
1 tk muammara
2 wasa
2 brezilya cevizi + 7 çiğ badem
ara sade Türk kahvesi + 1 fincan puer çayı + 1 kupa filtre kahve
akşam 19.00
tavada barbun balığı
1,5 kaseden fazla turp otu salatası
az sonra 1 er kupa puer çayı ve oolong çayı içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Ben verdimNiye kimse menü vermemiş
Sabah peynir zeytin
Yarim haşlanmış yumurta
Ara 1 mandalina
Yarim patates yedim
Hepsi bu
Ben 16 da kestim çok şükürŞimdi yedim, hâlâ sofradayım
Evet ağzımı bi vurdum, çekemedimKajuyu çok yemişsin
Evet canım çok haklısın da ne bileyim işte o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki Rabbim kimseyi sevdikleriyle hele ki annesiyle imtihan etmesin bunada şükür deyip sabrediyorum haşa isyan etmem asla ben evladımı kaybettiğimde bile isyan etmedim kafayı yemediysem bundada bir kolaylık bir şifa verecektir RabbimDertler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çogalır saram
Sağolun canım iyiki varsınız hepiniz hiç tanımadan dua ediyorsunuz daha ne isterimSen anlat canım, istemeyen okumadan geçer.
Biraz olsun ferahlatabilirsek ne mutlu bize
Rabbim gönlüne insirah versin canımEvet canım çok haklısın da ne bileyim işte o kadar zor zamanlardan geçiyorum ki Rabbim kimseyi sevdikleriyle hele ki annesiyle imtihan etmesin bunada şükür deyip sabrediyorum haşa isyan etmem asla ben evladımı kaybettiğimde bile isyan etmedim kafayı yemediysem bundada bir kolaylık bir şifa verecektir Rabbim
Biz gönülden seviyoruz birbirimiziSağolun canım iyiki varsınız hepiniz hiç tanımadan dua ediyorsunuz daha ne isterim
Sağol canım benim o kadar iyisiniz ki Allah hepinizden razı olsunorada bir yanlış anlama var canım. üzülme. yaşamda sıkıntılar da oluyor, hastalıklar da, ölümler de... kaderin bir parçası bunlar. her zaman pür neşe olamayız.
senin şu an özel durumun var ki haklısın. istediğini yazabilirsin. aebenin de yazdığı gibi; paylaştıkça azalır üzüntüler, sıkıntılar... ben kendi adıma hiç rahatsız olmuyorum. sadece elimden dua etmekten başka birşey gelmediği için üzülüyorum. ama benim diyetteki modumu düşürmüyor.
diğer arkadaşların da evdeki sorunlarını paylaşmaları, sıkıntılarını yazmalarından rahatsız olmuyorum. yakın görmüşler ki bizleri yazmışlar. sanal ortam da olsa kaç zamandır buradayız. gönül birliğimiz var.
kapımız her zaman açık herkese.
Amin canım sağolasınRabbim gönlüne insirah versin canım
Aynen öyle canımBiz gönülden seviyoruz birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?