- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Köyde görümceler falan toplandık biraz burda kalacağız hergun ne yapsak planı yapılıyor baklava börek havada uçuyorSelam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
Kesinlikle öyle her sene bir önceki aklımızı beğenmiyoruzBenimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum
O da ne demeyin günlüğün abisi
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım...
Kızımda önermişti bu baba kız psikologu bakayımUzm. Psikolog (ODTÜ) | Fatih Reşit Civelekoğlu, Instagram
3,284 likes, 172 comments - psk.fatihresitcivelekoglu, January 23, 2021www.instagram.com
Hanımlar adres çıktımı bilmiyorum ama inste yahut yuotup dan bu baba kız piskoloğ ları takip etmenizi tavsiye ederim.
kız o çok eski bir tartıTartısı bile alengirli ya
evdeeeeeSelam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
her yıl bir öncekinden farklı hissediyoruz bu bir gerçek. gençlik tecrübesizlik oluyor. bir şekilde geçiyor. ama zorlu tecrübeler edinmişsen de yüreğinde hep bir iz kalıyor.Benimki biraz sıkıcı prensesim Yıllık yazıyordum
O da ne demeyin günlüğün abisi
Evlilik başlarında konuşacak kimsem yoktu. İçimi dökerdim. Bir iki yılda bir bir. Eee 28 yıl....
Şimdi o yılları okuyunca çok kızgınım kendime. Niye bunları kendime reva görmüşüm. Ne cahilmişim. Bi insan bu kadar ödün verirmi yahu
Derlerya insan her yıl bir önceki yılını yaptıklarını beğenmezmiş. Ne kadar doğru....
Bir kaç yıl sonrada bu günümü cahil bulacağım sanırım. Allahım...
özgüven tavan ondaBu apa beyin radarımı var nerden biliyor kim bozduda grup dışına atıyor.
Ay ben bile çok daraldım bu beyin tavırlarından
Eh işte biraz mutfak dolaplarını sildim şimdi kahvemi yaptım dinlenme takılma zamanı yemegimi de yaptım
Ama sıkıcı şu karantina lar bitsin artık inşallah ortalık düzelir de
kız o çok eski bir tartıfelix in tartısı. antika ama vazgeçemiyorum. aslında evde arzum un dijital cam tartısı da var ama ben ısrarla bunu kullanıyorum
evdeeeee
her yıl bir öncekinden farklı hissediyoruz bu bir gerçek. gençlik tecrübesizlik oluyor. bir şekilde geçiyor. ama zorlu tecrübeler edinmişsen de yüreğinde hep bir iz kalıyor.
özgüven tavan ondaadam çok net
teşekkür ederim fatmacımFulyacim nasılsın bu hafta çok iyiydi n
kolay gelsin hemşehrim evde temizlik oğlanların 3 evde kalacak biz gidince inşallah onlara evi temiz bırakayım dedim temiz bırakırım da nasıl alırım bilmem
Afiyet olsun canımkahve içiyorum
Bizde yokSelam kızlar. Karantinanız nasıl geçiyor
Adam hakkımı helal etmem diyorBu apa beyin radarımı var nerden biliyor kim bozduda grup dışına atıyor.
Ay ben bile çok daraldım bu beyin tavırlarından
İyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür
He apa bilmiyorda yapanlarin hepsi grupta deyil zaten. Kimisi aile içindekilere kimisi arkadaşlarına kimisi akrabalarına vesile oluyor.grup dışı derken ne demek istedin? apa bilmiyor ki?
Dertler paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çogalır saramİyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür
Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem
Tatil dönüşü ben 1 hafta ev temizliyorum,çamaşır, ütü, cam, çerçeve derken heryeri dip köşe elden geçiriyorumkolay gelsin hemşehrim evde temizlik oğlanların 3 evde kalacak biz gidince inşallah onlara evi temiz bırakayım dedim temiz bırakırım da nasıl alırım bilmem
Sen anlat canım, istemeyen okumadan geçer.İyi diyelim iyi olalım canım bu günümüze çok şükür
Sıkıntımı biliyosun canım artarak devam ediyor ama yazıp daha fazla canınızı sıkmak istemiyorum malum takımdaki bazı arkadaşlar sıkıntılı hallerimizden etkilenip birer birer takımdan ayrılıyorlar buna sebep olmak istemem
Seninde yolun açık, herşey gönlünce olsuniyi akşamlar. takımınızdan ayrılmak istedigimi moniye msj olarakta ilettim. galiba geç görebilir. başka bir takıma transferimi istiyorum. ulaşabilen arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz. herkese öncelikle saglık diliyorum. umarım kısa sürede sıkıntılarınızdan kurtulursunuz ve hedefinize ulaşırsınız. kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?