Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen yine iyisin canım, ben 70 lere çıktım
Yeni grupla tekrar başladım.
Bu sefer inşallah korumayı başarırım.
Açlık sonrasına çok dikkat et canım, bana kilo aldıra bu sonraları oldu.
Ben artik her hafta pazartesi gunleri açlık yapıyım diye düşünüyorum. Sonraki gün cok etkilenmiyorum ama buara genel olarak cok istahliyim ve surekli canım biseyler istiyor. 1 hafta falan saldim baktım ipin ucu kaçıyor ufak ufak geri başladım.
Sende korursun inşallah. Ben yememek icin evde yapmiyorum çoğu şeyi senin o sıkıntı var evde bircok sey yapiyorsun insanın canı çekiyor ister istemez.

hoşgeldin canım. kilo verip sağlıklı beslenmeyi bırakınca geri geliyor kilolar

Ananaslı diyetisyen
Ahhhhhh ahhhhhh canım herşeyin başı stres malesef
Canım sık sık banyo yapsın annen ilacın etkileri bu sekilde daha çabuk geçiyor. Rabbim şifa versin feraha çıkarsın inşallah.
Amin canım sağolasın

Hadi bakalım, olur inşallah

Dün kızımın orda beyti kebap yaptık
Birde mis gibi sigara böreği vardı
Ben ne yedim?
Pilâv ve salata
Canım istemezmi hemde neler istiyor, sabrediyorum

Dün kızımın orda beyti kebap yaptık
Birde mis gibi sigara böreği vardı
Ben ne yedim?
Pilâv ve salata
Canım istemezmi hemde neler istiyor, sabrediyorum
Yaa kızlar vallahi işkence resmen millet yiyor yiyor gram kilo almıyor biz yanından bile geçemiyorux yiyeceklerin reva mı bu
Fenalardayimmmm malum gündeyim sinirden orta yerimden cat diye catliycammm
Ne oldu hayırdır kuzum sabır sabır sabır

Bazen diyorum kendime benim vücut için geçerli ne kadar aç kalsam ne kadar az yesem onada alışıyor sanki dahada azını istiyor sanki eşim de diyor daha da az ne kadar azaltıcan
Evet aynen dediğin gibi oluyor cancazım. O yüzden arada mola verip bünyeyi şaşırtmak kıtlıktan çıkarmak lazım. Birde porsiyon ları çok küçültme taraftarıdeğilim ben kendi adıma sebzeyi salatayı pek sınırlamam

Merhaba bugün sabah 9:00 kalktım spor yaptım yaklaşık 400 kalori yaktım

Kahvaltim :
1. Haşlanmış yumurta
2. Peynir
3. Çay
4. Bir dilim çay
5. Domates
NASIL BİR YERDE YANLIŞLIK VARMI
Güzel olmuş Berfincim.
O bir dl çay Yazdıgın ekmek değilmi?
İlk başlarda sabah 2 dl ye kuzum. Ve mutlaka tam bugday olsun. Sonrasında kilon durduğunda kesecegimiz bişiler olsun elimizde

Akşama ne düşünüyorsun ne var menüde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…