- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
3. Seviye tek öğün akşam yemeği, yasaklara uyarakYok bacım senin menüler apa 1. Seviye dellll.
Bak şimdi az çok analız ettiğime göre apa seviyelere göre azalarak gidiyor. Sen bence 3 _4. Seviyeye daldın
Egerki apa yapacaksan ona uy ye keyfine bak
Ben normal fulyacım.kızlar wc sorunu olan var mı şu aralar?
Oyy işiniz zor. Obezim bence 1. Seviyenin tadını çıkar.3. Seviye tek öğün akşam yemeği, yasaklara uyarak
4. Seviyede haftada 1 36 saatlik açlık var
Yani 3 e 4 e de uymuyor
Şu varki, bizde sofradan aç kalkmak yok ama insanî ölçüde yemek var, öyle tıkabasa yemek te yok
Açıklaması ne ki?Ama apa kızıyor ibadet oruçla şifa orucunu birlestirmeyin diyor.
Yoksa bende borçlarıma niyetlenirdim
36 saatliğe niyetlendimAçıklaması ne ki?
Sen bugun niyetli değilmiydin? İftar yazmıştın?
Kendince haklı olabilir tabiki.36 saatliğe niyetlendim
Borçlarıma deyil
Açıklamasını yazdım ya uyanıklık edip ikisini birleştirmek olmaz, ibadet oruçta iftar etmek gerekir, siz iftar etmiyorsunuz, suyla oruç açıyorsunuz diyor.
Şifa orucu başka birşey diyor
Ilk zamanlar bende borçlarıma niyetleniyordum, olmaz deyince bıraktımKendince haklı olabilir tabiki.
Ben o uyanıklardanım sanırım,
Daha önce içtim. Sürekli onlardan da kullanmak istemiyorum. Doğal olsun istiyorum beslenmeyle.Ben normal fulyacım.
Fulyacım eczaneden probiyotik aldın denedinmi hiç?
Hımm afiyet şifa olsuniçine 1/2 limon sıkılmış madensuyu canım. enfes oluyor. tabi limondan da kaynaklı oldu. geçen gün manavdan aldım yatak limonmuş. tadı muhteşem çıktı. madensuyuyla harika bir ikili oluyorlar
Ver çoşkuyu diyosun yaniYok bacım senin menüler apa 1. Seviye dellll.
Bak şimdi az çok analız ettiğime göre apa seviyelere göre azalarak gidiyor. Sen bence 3 _4. Seviyeye daldın
Egerki apa yapacaksan ona uy ye keyfine bak
Ayy gezo dellendirme beniAma apa kızıyor ibadet oruçla şifa orucunu birlestirmeyin diyor.
Yoksa bende borçlarıma niyetlenirdim
Ben hep 1.seviyede kalayım o zamanOyy işiniz zor. Obezim bence 1. Seviyenin tadını çıkar.
Yatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma
İyiki varsınız, sizi çok seviyorum ❤ yanımda olduğunuz ve bana destek olduğunuz için teşekkür ederimAllahın izniyle bu sefer 60 kiloya kadar ineceğim bu da burada dursun
Bizde seni seviyoruz birikmiş leri okudum hem güldüm hem okudum alem kızlar iyiki burdayızYatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma
İyiki varsınız, sizi çok seviyorum ❤ yanımda olduğunuz ve bana destek olduğunuz için teşekkür ederimAllahın izniyle bu sefer 60 kiloya kadar ineceğim bu da burada dursun
Fulyacım seviliyorsunYatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma
Sıkı menü cancazımGünaydın hanımlar
Dün torun la oyun deney derken akşam yazamamadım menümü
Sabah
Yogurt bal kelogs tarçın karışımı
Ögle
4 kaşık pırasa
Akşam
Fırında karışık sebze mücver
Pırasa kabak karnıbahar
Yogurt
Az kuruyemiş
Spor evde hopla ma zıplama ara ara
2 litre su
3 tane kuru kayısıyı 1 bardak kaynar suya koyup 2-3 saat beklettikten sonra ye ustune de suyunu iç canım. Bende ise yaramıştı 3-4 gün kabızlık cektigimde bununla kurtulmuştum. Birde her gun belli bi saat belirleyip tuvalette oturun diyorlar o sekilde de düzene giriyormuş.Yatmıştım, moralim bozuktu ödem ve wc den. Daha yeni başladım, aniden tıkandı moralim bozuldu dedim. Sonra düşündüm, bu sefer vazgeçmeyeceğim yaş da ilerliyor vermesi daha güç oluyor dedim. Artık başarmalıyım dedim. Uyuyamadım döndüm durdum. Sonra şunu yazmak için girdim foruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?