istediğin zaman. sana nasıl uygunsa. onun çok videosu var. kendine uygun basitlerinden başlayabilirsin.Ne zaman yapayım Leslie sansor videolarını
ALLAHA ŞÜKÜR YOK ABLACIMistediğin zaman. sana nasıl uygunsa. onun çok videosu var. kendine uygun basitlerinden başlayabilirsin.
bu arada canım herhangi bir rahatsızlığın var mı senin? varsa
Ben uykuya geçiyorum gülim sana afiyet olsunSana yok
Kahve ve siyah çay yasak
Yeşil çay içebilirsin
Hah işte simit oBurda cigkofteyi en ince bulgurla yaparlar, yani ince deyil en ince
Ya biz Bir taşla iki kuş vuruyoruz obezim
Berfincim 1 günde sarkma VS olmaz kuzum. Lütfen biraz rahat ol stres yapıyorsun gibime geliyor. Kilo verdikçe ve dengeli sporda yaptıkça herşey güzel olacak.Benim bir sorum Olacak tı ben bugün diyete başladım ama şöyle bir şey oldu benim bacağımın iç uyluk kısmı ve göbeğim su gibi olmus ne yapmam gerek bir yerde bir yanlışlık mı yapıyorum acaba çok korkuyorum acaba diyetimi yanlış yapıyorum da sarkma mi oldu hemen ne dersiniz güzel ablalarımvallla çok kararsızım
Çok sağol ablacım bi tanesin valla içim rahatladı aynen bendede öyle yapayimBerfincim 1 günde sarkma VS olmaz kuzum. Lütfen biraz rahat ol stres yapıyorsun gibime geliyor. Kilo verdikçe ve dengeli sporda yaptıkça herşey güzel olacak.
Sabahta dediğim gibi sabah sporun yeter birde daha yeni başladın sabah akşam iki kere spor YAPMA KUZUM.
Daha diyete yeni başladın kuzum hemen sarkma olması mümkün değil hiç korkma sen sadece sağlıklı beslenmeye devam et sporunu yap gerisini çokda kafana takma çok gençsin bu yaşta vücut öyle kolay sarkmaz biraz sabırlı ol herşey güzel olacakYok böyle dokundugumda salaniyo göbeğinde öyle nasıl desem normalde böyle değildi sıkıydı ama pek anlamdim
Teşekürler ablacimDaha diyete yeni başladın kuzum hemen sarkma olması mümkün değil hiç korkma sen sadece sağlıklı beslenmeye devam et sporunu yap gerisini çokda kafana takma çok gençsin bu yaşta vücut öyle kolay sarkmaz biraz sabırlı ol herşey güzel olacak
Sağol tatlım, iyi gecelerBen uykuya geçiyorum gülim sana afiyet olsun
iyi geceler amin canım cümlemizeÇok sağolun ablalarım iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize
Yok bacım senin menüler apa 1. Seviye dellll.Bugünkü menüm:
Sabah: omlet, peynir, zeytin,turp,ceviz
akşam: kapuska,yogurt,badem
Su:1.5 litre
Spor: dışarıda biraz yürüdüm
Ama apa kızıyor ibadet oruçla şifa orucunu birlestirmeyin diyor.Ya biz Bir taşla iki kuş vuruyoruz obezim
Ben ben 26 kilo verdim 10 ayda, çok sarkmadım.Çok sağol ablacım bi tanesin valla içim rahatladı aynen bendede öyle yapayim
Benim 3 gündür yokkızlar wc sorunu olan var mı şu aralar?
Iyi geceler tatlımÇok sağolun ablalarım iyi geceler Allah rahatlık versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?