süper olur AÖF okuyabilirsin, üni sınavına girmen gerekiyor. kayıtları takip edip mutlaka kaydol, beyza seni hazırlar sınavaValla beni de gaza getirdi geçen gün eşimin Kuzeni ille Yenge sende açık öğretim Üniversiteye kayıt olsana diye
Gerçi bir yandan Halk egitimde Çocuk gelişimi kursuna gidiyorum ama eşimin kayıtları için gittiğimde hemen kendimi de bir araya sıkıştırıp sorayımokadar Almancam var belki Almanca Öğretmeni olur en azından özellerde şansımı denerim tabi benim diplomanın tercümesini istemezlerse çünkü noter tastikli baya tuzlu oluyor bir kaç sene önce sorduğumda 600 - 700 lira arasında denmişti
İnşallah canımvalla dün Cadı Kazanı bile yaptım bugün içerim diye düşün artık gerisini
aynen abenim okumanın yaşı yokOkumanın yaşı yoktur oymakbaşım.
Şahsen ben 40 yaşında mezun oldum ilahiyat dan
çok parlamış tarih zor okunuyor.
Aynı kaderi paylaşmışım Ayşemaynen abenim okumanın yaşı yokliseyi bitirp erkenden evlenince ( ne zorum vardı acabağğğ) bende 45 inde mezun oldum üniden aöf Sosyoloji mezunuyum. nasıl bi hevesim vardıysa eskişehire mezuniyete gidip kep bilem attım
ayy iyi ki yapmışım içime ukte olacağına
Masallahhh darisi bize insallahhhh totoyu ölcmedin mimoni ayşem
MEZUN OLMAK İSTİYORUM
29 ocak cuma kilo bildirimim.
Geçen hafta 68.1
Bu cuma 66.9
Fark 1.2
% 1.762
Başlangıç kilom 78.1
2 aylık süreçte geldiğim kilo 66.9
Toplamda 11.2 gr.
Belden incelme 86 cm den 75 cm
Göbek 104 cm den 94 cm
Gögüs 96 cm den 91 cm indi hamdolsun.
Hamdolsun rabbımın izniyle.
Kendimi kutluyorum zor olsada başardım
Takımımızamoni kaptanımıza ve bu diyet gruplarının kurucusu püsküütüme seaBahAR ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsınız ömrümün 14 yılında
Woww Süpersin gezom tebrikler takımı siz kurtarıyorsunuz vallahi
Canım benim maşallah sanada darısı bize olsun giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazarmısın lütfenmoni ayşem
MEZUN OLMAK İSTİYORUM
Geçen hafta 68.1
Bu cuma 66.9
Fark 1.2
% 1.762
Başlangıç kilom 78.1
Toplamda 11.2 gr.
Göbek 104 cm den 94 cm
Takımımızamoni kaptanımıza ve bu diyet gruplarının kurucusu püsküütüme seaBahAR ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsınız ömrümün 14 yılında
Aaa bende göremedim yekrar deneyeyimtartı resmin bende görünmüyor
Maşallah sanada kaptanım pardon yaş kaç seninaynen abenim okumanın yaşı yokliseyi bitirp erkenden evlenince ( ne zorum vardı acabağğğ) bende 45 inde mezun oldum üniden aöf Sosyoloji mezunuyum. nasıl bi hevesim vardıysa eskişehire mezuniyete gidip kep bilem attım
ayy iyi ki yapmışım içime ukte olacağına
Ölçtüm mumum da ayrıntıya girmedimMasallahhh darisi bize insallahhhh totoyu ölcmedin mi
Baskül resimleri görünmüyorSorun mu kkde acaba yine görünmüyor
Benim sorunlu bölge orasi olunca gözüm ariyorÖlçtüm mumum da ayrıntıya girmedimbasen 104 den 97 cm
Burdayım cancazım henüz gitmek yokWoww Süpersin gezom tebrikler takımı siz kurtarıyorsunuz vallahi
Canım benim maşallah sanada darısı bize olsun giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazarmısın lütfen
Aaa bende göremedim yekrar deneyeyim
Maşallah sanada kaptanım pardon yaş kaç senin
Oldu sonunda
Ohhh sevindim senden ögrenecegimiz cok şey varBurdayım cancazım henüz gitmek yok
Biraz dinleneyim 5 kilo daha inşallah..
Teşekkür ederimSüper gülim tebrik ederim
Kalem iyi basmamışçok parlamış tarih zor okunuyor.
tebrik ederimmm
Muhteşemsinnnmoni ayşem
MEZUN OLMAK İSTİYORUM
Geçen hafta 68.1
Bu cuma 66.9
Fark 1.2
% 1.762
Başlangıç kilom 78.1
Toplamda 11.2 gr.
Göbek 104 cm den 94 cm
49,5Woww Süpersin gezom tebrikler takımı siz kurtarıyorsunuz vallahi
Canım benim maşallah sanada darısı bize olsun giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazarmısın lütfen
Aaa bende göremedim yekrar deneyeyim
Maşallah sanada kaptanım pardon yaş kaç senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?