Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

süper olur AÖF okuyabilirsin, üni sınavına girmen gerekiyor. kayıtları takip edip mutlaka kaydol, beyza seni hazırlar sınava
banuşum yeni kurallar gereği, tartı fotosu gerekiyor, kullanıcı adın ve bugünün tarihi olan. hazır gaza gelmişken hemen listeye alabilirim seni durumuna bakıp, hemen çekiver dediğim gibi bi foto. kaç çıkarsa çıksın önemli değil. hadi, koş tartıl muhtemelen kahvaltı ettiğin ve su içtiğin için fazla çıkacaksın sakın moralini bozma bunun önemi yok

Okumanın yaşı yoktur oymakbaşım.
Şahsen ben 40 yaşında mezun oldum ilahiyat dan
aynen abenim okumanın yaşı yok liseyi bitirp erkenden evlenince ( ne zorum vardı acabağğğ)bende 45 inde mezun oldum üniden aöf Sosyoloji mezunuyum. nasıl bi hevesim vardıysa eskişehire mezuniyete gidip kep bilem attım
ayy iyi ki yapmışım içime ukte olacağına

Aynı kaderi paylaşmışım Ayşem
Rabbım insanoğluna imkanlar dahilinde istediği herşeyi yapma gücünü vermiş.

Masallahhh darisi bize insallahhhh totoyu ölcmedin mi

Eki Görüntüle 2771861
Geçen hafta 70,700
Bugün 68, 700
Fark - 2
% 2,82
Woww Süpersin gezom tebrikler takımı siz kurtarıyorsunuz vallahi
Canım benim maşallah sanada darısı bize olsun giderken ayakkabının altına isimlerimizi yazarmısın lütfen
tartı resmin bende görünmüyor
Aaa bende göremedim yekrar deneyeyim
Maşallah sanada kaptanım pardon yaş kaç senin

Burdayım cancazım henüz gitmek yok
Biraz dinleneyim 5 kilo daha inşallah..

Muhteşemsinnn
Maşallah, subhanallah kuzum.
Gönülden kutluyorum ve tüm hayatın boyunca hep istediğin kiloda olmanı diliyorum ki sen bu işi çözdün.

Asıl ben çok çok teşekkür ederim sana. Takıma katkıların o kadar büyük ki, iyi ki varsın, iyi ki tekrar geldin ve hiç gitme.Hep elin desteğin bizim üzerimizde olsun olur mu?

seaBahAR Püsküütüm Çok teşekkür ederim, böyle bir ortamı oluşturduğun ve sen başta olmak üzere birçok değerli insanı hayatıma kattığın için. Hayatlarımıza dokunuyorsun ve bunun ne kadar değerli olduğunu ifade edebilecek kelime bulamıyorum.

Son düzenleme:
49,5 Ekim gelene kadar buçuklu

*** 10. TAKIM 711. ETAP ***

Aylin42konya (61,6///%)Mezun olmak istiyor.
Natsume (66,7///% )
moni (86,3///% )
88prenses22 (90,0/// % )
Obezzto (80,6///% )
Aeben (68,1///% )Mezun olmak istiyor.
Fatimatuz_zehra (63,1///%)

MuMu85(74,6///%)
Ekrl(64,4///%)
nilsub(87,3///%)

Antepia27 (113,5///%)
gezegenfeza(70,7/) Mezun üye. Bt:18/01/2020 Bk: 71,9 H: 64,7

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Mydestinyy (96,3/95,6)628. Etapta bildirimsiz 95,1 kg ile izne ayrılan üye

reklam (68/67,4)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
oynakbasi34 ( 106.5 / ) 612. Etapta 106,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:95 8 mart 2019)(kk BK:120 h:85 )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…