teşekkür ederim abenimAyşem tansiyon dedinde 2 ay önce benim tansiyon çok fena idi. Hatta Dr 3 ilaç vermişti o dönemle moral durumlarında aynı vasatlıktaama şimdi tansiyonum 10_ 7
Diyetisyeni değişme kararın olursa Nurdan hanımı öneririm. Bu beslenme şekli gerçekten tansiyonunu düzeltti Allahın izniyle.
kız cuma öncesi nohutla bulgur mu yenirBugünkü menüm
sabah: omlet, peynir, zeytin, domates,turp,ceviz
ara: bir muz
akşam: nohut, beş kaşık bulgur pilavı
Su: 1.5 litre
spor: yok
hiçbir şey yapamadıysan yoğurt yicen obeztommmmKendim için ekstra bir şey yapamadım bugün.Nohut bana hep artı olarak dönüyor ama yapacak bir şey yok
Aminnnnnn canım inşallahValla adama test kitabı bile aldık gerçi bu ara online olacağını duyunca biraz savsakladı ama kaçarı yok mecbur çalışacak Bırak adamcağız ortaokulda sanki beni hissetmiş gibi Almanca seçmiş heee hiç bir kelimesini hatırlamıyordu benden ancak bir kaç cümle ezberledi oda yabancı ortamlarda millete çaktırmadan bir şey söyleyeceksem diye öğretmiştim
Seçmeli dersten de sınava girmesi gerek ama kadın istersen ingilizce de secebilirsin dedidedim hiç fark etmez ama sanırım ingilizce seçecek
Allah kabul etsin canımne güzel normal zamanda da olsa oruç tutuyorsun Ben Ramazanı geçen sene uzun bir aradan sonra ilk kez tutabildim Şeker ve susuzluk yüzünden böbrekler tutunca kaç senedir doktor önermiyordu ama baktım bir kaç gün baygın da düşsem sonrasında bünye alışıyorum
119 gayet iyi banuşum, başlamak bitirmenin yarısıdır.Umarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür
Bende bu sabah bir tartılayım dedimtartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart
İlk çıktığımda 119 çıktımsonraki rakam da 116.5 oldu
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendimesonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta
Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım
adam sen yokken bile hissetmiş alamancı bulacağını
senin ing de var her türlü geçer.
benimde ortaokul ve lisede Almancaydı, ama aöf üni de ingilizce seçmiştim çünkü almanca aklımda kalanlar çok basit şeylerdi ki okulda da en iyi dersim Almancaydı o kadar çok seviyordum ki, hep en yüksek notu alıyordum
çocuklar ingilizce eğitim aldılar onların faydası olur diye ingilizce seçtim, kursa da gittim şükür güzel notlarla geçmiştim.
119 gayet iyi banuşum, başlamak bitirmenin yarısıdır.
Okumanın yaşı yoktur oymakbaşım.Valla beni de gaza getirdi geçen gün eşimin Kuzeni ille Yenge sende açık öğretim Üniversiteye kayıt olsana diye
Gerçi bir yandan Halk egitimde Çocuk gelişimi kursuna gidiyorum ama eşimin kayıtları için gittiğimde hemen kendimi de bir araya sıkıştırıp sorayımokadar Almancam var belki Almanca Öğretmeni olur en azından özellerde şansımı denerim tabi benim diplomanın tercümesini istemezlerse çünkü noter tastikli baya tuzlu oluyor bir kaç sene önce sorduğumda 600 - 700 lira arasında denmişti
İnşallah canımvalla dün Cadı Kazanı bile yaptım bugün içerim diye düşün artık gerisini
Dolunay seni vurmamis masallah
Süpersin masallah
36 saatlikte çok gittiDolunay seni vurmamis masallah
tartı resmin bende görünmüyorYok kaç kez tartıldım düşmüyor
Nedeni bu hafta torun bende idi spor a yüklenemedim ama haftaya sıkı tutucam
Geçen hafta 64.4
Bu hafta 64.6
Fark 200 grm
Eki Görüntüle 2771767
Teşekkür ederim canımSüpersin masallah
seninde tartı resmini göremiyorumDün akşamdan beri boğazım kuruyordu, su içtim artık dayanamayıp.
geçen haftaya göre +100gr malesef.
keşke dün hazır eksiyi görmüşken foto çekip saklasaydım
Eki Görüntüle 2771819
Süper gülim tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?