Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teşekkür ederim abenim
devam kararı aldım, geçen hafta tökezlemiştim biliyorsunuz beni çok güzel ayağa kaldırdı.
ben 30 lu yaşlardan beri tansiyon hastasıyım düzenli ilacım var kullanıyorum. ama dediğin gibi diyet sürecinde tansiyonum hep normal değerlerde oluyor, hatta baya düştüğü de olmuştu 80 kiloya indiğimde 3 yıl önce. aslında belkide tek sebebi kilo ve yanında insülin direnci.

adam sen yokken bile hissetmiş alamancı bulacağını
senin ing de var her türlü geçer.
benimde ortaokul ve lisede Almancaydı, ama aöf üni de ingilizce seçmiştim çünkü almanca aklımda kalanlar çok basit şeylerdi ki okulda da en iyi dersim Almancaydı o kadar çok seviyordum ki, hep en yüksek notu alıyordum
çocuklar ingilizce eğitim aldılar onların faydası olur diye ingilizce seçtim, kursa da gittim şükür güzel notlarla geçmiştim.

119 gayet iyi banuşum, başlamak bitirmenin yarısıdır.

Valla beni de gaza getirdi geçen gün eşimin Kuzeni ille Yenge sende açık öğretim Üniversiteye kayıt olsana diye
Gerçi bir yandan Halk egitimde Çocuk gelişimi kursuna gidiyorum ama eşimin kayıtları için gittiğimde hemen kendimi de bir araya sıkıştırıp sorayım okadar Almancam var belki Almanca Öğretmeni olur en azından özellerde şansımı denerim tabi benim diplomanın tercümesini istemezlerse çünkü noter tastikli baya tuzlu oluyor bir kaç sene önce sorduğumda 600 - 700 lira arasında denmişti

119 gayet iyi banuşum, başlamak bitirmenin yarısıdır.

İnşallah canım valla dün Cadı Kazanı bile yaptım bugün içerim diye düşün artık gerisini

Okumanın yaşı yoktur oymakbaşım.
Şahsen ben 40 yaşında mezun oldum ilahiyat dan

moni ayşem
MEZUN OLMAK İSTİYORUM

29 ocak cuma kilo bildirimim.

Geçen hafta 68.1
Bu cuma 66.9
Fark 1.2
% 1.762

Başlangıç kilom 78.1
2 aylık süreçte geldiğim kilo 66.9
Toplamda 11.2 gr.

Belden incelme 86 cm den 75 cm
Göbek 104 cm den 94 cm
Gögüs 96 cm den 91 cm indi hamdolsun.

Hamdolsun rabbımın izniyle.
Kendimi kutluyorum zor olsada başardım
Takımımıza moni kaptanımıza ve bu diyet gruplarının kurucusu püsküütüme seaBahAR ne kadar teşekkür etsem az iyiki varsınız ömrümün 14 yılında

Eklentiler

• Screenshot_20210129_121943_com.huawei.photos.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20210129_120511.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…