Belkide canım Haklısın dır teşekkür ederim inşallah bakalım bekleyip görücemCanım sonuç canını sıkmasınHani sen ne düşünürsün bu konuda bilmem ama daha iki gün önce dolunay vardı O günlerde vucut nedense su topluyor ve bir iki günde ancak onu atıyormuş eskiden ben inanmazdım ama bir kaç kere takip ettiğimde cidden Dolunay zamanı daha da şiş hisseder olduğumu fark ettim
Umarım birazdan daha güzel bir rakam görürsün
Seni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağımDün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım
Bıktım bu işten iyice
Hadi hayırlı uğurlu olsunUmarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür
Bende bu sabah bir tartılayım dedimtartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart
İlk çıktığımda 119 çıktımsonraki rakam da 116.5 oldu
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendimesonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta
Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım
1 kilo ne ya, bikac yüz gr olaydı bariDün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım
Bıktım bu işten iyice
Ödem yapacak bir şey mi yedin acaba mesela beni bulgur acayip şişiriyor 1 den fazla bile görürüm benDün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım
Bıktım bu işten iyice
Oynak başım 3. Tartılmak hakmışUmarım herkes bugün tartılarda bol eksiler görür
Bende bu sabah bir tartılayım dedimtartılmaz olaydım diyeceğim ama bir yerden başlamak için şart
İlk çıktığımda 119 çıktımsonraki rakam da 116.5 oldu
Hadi şimdi gelde hangisine inanacağına karar ver diye düşünürken yok bu kez ne olursa olsun en yüksek rakamı baz al dedim kendi kendimesonuçta önemli olan rakam değil bir sonraki haftayla aradaki farkta
Hadi bismillah diyip ufaktan bir başlayayım bakalım
Dün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım
Bıktım bu işten iyice
Ne oluyor bize böyle . Dün gece açlıktan bayılacaktım .Bugün artı gördümSeni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağım
Bu hafta eğer regl olursam tekrar spora başlayacağım
Spor şart sanırım artık bize. Ama yine de dün eksiylen bugün birden 1kg artı olmak sinir bozucu.Seni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağım
Bu hafta eğer regl olursam tekrar spora başlayacağım
Tartıyı fırlatım atasım geldi.1 kilo ne ya, bikac yüz gr olaydı bari
Hayıır. Bende de hamur işi makarna pilav türü çok şişkinlik yapıyor. Dün özellikle son dk gölü yemeyeyim diye dikkat ettim ekstra.Ödem yapacak bir şey mi yedin acaba mesela beni bulgur acayip şişiriyor 1 den fazla bile görürüm ben
Arada olur öyle şeyler diyerek kendimi teselli de edemiyorum benim uzun zamandır böyle.Ne oluyor bize böyle . Dün gece açlıktan bayılacaktım .Bugün artı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?