Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Belkide canım Haklısın dır teşekkür ederim inşallah bakalım bekleyip görücem

Dün sabah baktığımda cumaya göre eksideydim, dünü de hafif geçirdim (öğlen salata akşam sebze haşlama derken) bugün daha fazla eksi görmeyi beklerken düne göre tam 1kg artıdayım
Bıktım bu işten iyice

Seni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağım
Bu hafta eğer regl olursam tekrar spora başlayacağım

Hadi hayırlı uğurlu olsun

Ödem yapacak bir şey mi yedin acaba mesela beni bulgur acayip şişiriyor 1 den fazla bile görürüm ben

Oynak başım 3. Tartılmak hakmış

Gazan mübarek olsun

Seni çok iyi anlıyorum bende artı değilim ama eksi de değilim akşama kadar bekleyeyim sonra tekrar tartılacağım
Ne oluyor bize böyle . Dün gece açlıktan bayılacaktım .Bugün artı gördüm

Basküller üzmüş

Hanımlar geriye dönüp menülerinize bakın en iyi degerlendirme kişinin kendisidir.
Egerki diyetinizde Bi sorun yoksa elinizden geleni yaptıgımızı düşünüyorsanız üzülmeyin elbet iner
Ve egerki diyetinizde sorun yoksa yöntem değişikliğine gidin.
Su mu az, ekleyin
Spor mu yok, ekleyin
Promu az menülerinize, artırın
Karbonmu sizi şişiriyor münkün oldugu kadar kısın.
Olmadı agır karbonları kesin.
Ve buraya menü bildirimlerini akşatmayın.
2 haftadır moni ayşem gözü rahatsız menü ve sporlar bakamıyor.
Menü Bildirimini aksatıyormusunuz?

Lütfen bunun muhasebesini yapın.

Son düzenleme:
Spor şart sanırım artık bize. Ama yine de dün eksiylen bugün birden 1kg artı olmak sinir bozucu.
1 kilo ne ya, bikac yüz gr olaydı bari
Tartıyı fırlatım atasım geldi.
Ödem yapacak bir şey mi yedin acaba mesela beni bulgur acayip şişiriyor 1 den fazla bile görürüm ben
Hayıır. Bende de hamur işi makarna pilav türü çok şişkinlik yapıyor. Dün özellikle son dk gölü yemeyeyim diye dikkat ettim ekstra.
Ne oluyor bize böyle . Dün gece açlıktan bayılacaktım .Bugün artı gördüm
Arada olur öyle şeyler diyerek kendimi teselli de edemiyorum benim uzun zamandır böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…