- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Bu cadı kazanı nedir ben hiç duymadim ne ise yarar bilgi verirmisinizSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Akşam yemeğimi yedim ve kahvemi de kaptım geldim
Hemen aklımdayken yediklerimi de paylaşayım ;
Sabah baya geç uyanınca sabahla öğlen bir oldu o yüzden iki öğün oldu bugün
Uyanınca 10:00 gibi
1 kupa sıcak su
10:30 gibi ;
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Geç kahvaltı 11:30da
2 dilim Beyaz Peynir
1 ufak parça kaşar peyniri
1 Haşlanmış yumurta
4 dilim kızarmış ekmekfazla oldu gibi ama öğlen yememe kararı alınca pek takılmadım
ara 15:00de
1 Şekersiz Nescafe
ara; 17:00
500 ml kadar Cadı kazanı ( özellikle sıcak içtim ki bağırsakları da yumuşatsın diye )
Akşam 19:00da
3 - 4 kaşık kadar et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı
1 tabak kadar da Mor lahana salatası bol limonlu
Şimdi de son bir şekersiz Nescafe içiyorum ve tabi bol suya devam inşallah
Şu anda kendimi hafif hissediyorum o yüzden menümden memnunum ama tabi yarın kesinlikle karbonhidrat tüketmemeye özen göstereceğim ki peş peşe olmasın
Gün içinde 2 litre kadar su içmişimdir
Bu cadı kazanı nedir ben hiç duymadim ne ise yarar bilgi verirmisiniz
Valla bende gecen cumadan sonra ctesi eksi geldim hala o kilodayim hayir ne yapayim daha yanibeni de bu wc demoralize etti. olaya bak ye cuma bildirim yaptıktan sonra cumartesi bile eksi geldim. ama haftaya cuma bir öncekiyle aynı rakam
bendeki magnezyum sülfatın süresi bitti. attım. sinamekiyi de attım. yenisini alıcam sinamekinin.
Evetama iyi olan benim
Tamamdır ekran görüntüsü aldım en kısa zamanda yapacagim insBenim kızlar Cadı Kazanı diyorlar bunaNormalde elmalı limonlu detoks suyu hatta Ayşem @ vermişti bana zamanında tarifi
Tencereye birşeyler attığımı görünce muzurluğuna kız iksir mi yapıyorsun büyümü belli değil diye dalga geçmişlerdi o gün bugündür bizde Cadı kazanı diye geçiyor
Malzemeler;
2 yeşil elma ( sarı da olur )
1 Limon ( iyice yıkayıp kabuğu ile doğruyoruz )
1 çubuk tarçın
1 parmak ucu kadar zencefil ( toz da olur ama tazesiyle daha iyi )
2 - 3 adet karanfil ( ben koymuyorum sevmediğim için )
3- 4 tane karabiber ( ben toz koyuyorum )
Bütün malzemleri güzelce yıkayıp doğruyoruz ve 3 litre suyla elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruzsonra ister sıcak ister soğuk içilebilir Bu karışım 2 - 3 gün içinde gelip geçip tüketiliyor ve hem çok güzel ödem attırıyor hemde yağ yaktırıyor ( diyetisyene gittiğim dönem ona da danışmıştım kesinlikle faydası olur dedi hatta sonraki hafta çok güzel yağdan kilo vermiştim )
Test edililip onaylandı anlayacağınız
Tamamdır ekran görüntüsü aldım en kısa zamanda yapacagim ins
Evetama iyi olan benim
ben de yapayım. ama evde yeşil elma yok kırmızı var. almak lazım.Kesinlikle tavsiye ederimBenim büyük kızda içtiği için dün yaptık bugün bitti artık yarın sabah yine yaparım
Tebrik ederim canım mezuniyetin hayırlı olsunİvitt efendim. Darısı başınıza inşallah.
Daha verilecek kilom var ama
İyiyim canım annemdeyim günlerim çok yoğun geçiyor@Aylin42Konya
@aeben
Mezuniyetiniz mübarek olsun
Hep zayıf, fit hatunlar olun
Bizi burda unutmayın
sara_28 bugün seni göremedim sanki
Herşey yolundadır inşallah
ben de yapayım. ama evde yeşil elma yok kırmızı var. almak lazım.
deneyeceğim inşallah cadı kazanınıValla bir kere kırmızıyla denedim pek hoşuma gitmediyazdığım gibi yeşil de olur sarı da olur
Yarın yaptığımda hatta ben Yeşil çayda atarım biraz içine
Sevgili rakibim nerelerde acaba umarim yemek yiyordur@Natsume
izinde iyice koparsın ama
Stresli günler geçiriyorum rakibem şu sıralar. Bugün de hava fırtınalıydı, gün boyu doğru düzgün elektrik yoktu, elektrik kesintileri yüzünden belediyenin su sistemi de arızalanmış, sular da kesikelektrik olmayınca evi de ısıtamadık. Telefon doğru dürüst çekmiyor, internet sorunlu derken foruma da pek bakamadım. akşam yemeğini dışardan söyledik bu nedenlerle iyi yedim yani, stersten yemeye vurmuş durumdayım. İnşallah hafta içi durumlar düzelir.
moni kaptan ben izne ayrılabiliyor muyum acaba kendimi toparlayana kadar?
Izin daha çok dağıtmaya neden olur bence
Stresli günler geçiriyorum rakibem şu sıralar. Bugün de hava fırtınalıydı, gün boyu doğru düzgün elektrik yoktu, elektrik kesintileri yüzünden belediyenin su sistemi de arızalanmış, sular da kesikelektrik olmayınca evi de ısıtamadık. Telefon doğru dürüst çekmiyor, internet sorunlu derken foruma da pek bakamadım. akşam yemeğini dışardan söyledik bu nedenlerle iyi yedim yani, stersten yemeye vurmuş durumdayım. İnşallah hafta içi durumlar düzelir.
moni kaptan ben izne ayrılabiliyor muyum acaba kendimi toparlayana kadar?
Benim kızlar Cadı Kazanı diyorlar bunaNormalde elmalı limonlu detoks suyu hatta Ayşem @ vermişti bana zamanında tarifi
Tencereye birşeyler attığımı görünce muzurluğuna kız iksir mi yapıyorsun büyümü belli değil diye dalga geçmişlerdi o gün bugündür bizde Cadı kazanı diye geçiyor
Malzemeler;
2 yeşil elma ( sarı da olur )
1 Limon ( iyice yıkayıp kabuğu ile doğruyoruz )
1 çubuk tarçın
1 parmak ucu kadar zencefil ( toz da olur ama tazesiyle daha iyi )
2 - 3 adet karanfil ( ben koymuyorum sevmediğim için )
3- 4 tane karabiber ( ben toz koyuyorum )
Bütün malzemleri güzelce yıkayıp doğruyoruz ve 3 litre suyla elmalar yumuşayana kadar kaynatıyoruzsonra ister sıcak ister soğuk içilebilir Bu karışım 2 - 3 gün içinde gelip geçip tüketiliyor ve hem çok güzel ödem attırıyor hemde yağ yaktırıyor ( diyetisyene gittiğim dönem ona da danışmıştım kesinlikle faydası olur dedi hatta sonraki hafta çok güzel yağdan kilo vermiştim )
Test edililip onaylandı anlayacağınız
Bu cadı kazanımı iksir mi bende deniyecegim yarın elma alayım gerisi var evde bakalımTamamdır ekran görüntüsü aldım en kısa zamanda yapacagim ins
Bu cadı kazanımı iksir mi bende deniyecegim yarın elma alayım gerisi var evde bakalım
günde kaç bardak içiyorsun canım?Bizim evde lakabı öyle :) Ödem atıp yağ yakmaya yardımcıBiz geçmişte Ayşeyle birlikte Diyetisyene giderken bir hafta devamlı içip ölçüme gittiğimde o hafta normalden fazla vermiştim yağdan hatta diyetisyenimize anlattığımda Ablacığım kesinlikle gönül rahatlığı ile kullanabilirsin çok güzel yağ yakar demişti
Süpermiş zaten ara ara bu tür içecekleri degiştirmekte fayda var diye düşünüyorum hep yeşil çay içiyoruz vucut şaşırır belki madem faydalı bizler de yararlanalımBizim evde lakabı öyle :) Ödem atıp yağ yakmaya yardımcıBiz geçmişte Ayşeyle birlikte Diyetisyene giderken bir hafta devamlı içip ölçüme gittiğimde o hafta normalden fazla vermiştim yağdan hatta diyetisyenimize anlattığımda Ablacığım kesinlikle gönül rahatlığı ile kullanabilirsin çok güzel yağ yakar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?