Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım

Daha cuma öğleden sonra görüştük telefonla
Oda seni sordu sorma fıstık gibi oldu maşallah dedim de kilonu duyunca şok oldu valla helal olsun hatun ne güzel vermiş ben pandemide resmen semirdim dedi
91i görmüş krizlerde resmen O bir ara bizim burada bir diyetisyene tekrar başlamıştı ama sadece iki hafta gitti onda da ilk hafta verip ikinci hafta çok fazla kısıtlama olunca bırakmış
Kesinlikle benimde toparlanmam lazım çok fenayım dedi
Valla Pandemi başından beri onla da görüşmedik hiç sadece arada telefonla ona ama demedim diyetteyim diye aman giderse gider gitmezse de artık kaderimmiş diyip otururum dedim kimseye demem artık biliyorsun yıldızımızı bir yükseltemedik

Cuma günü inanmayacaksın ama lavabonun içinde duran tabak mutfakta kimse yokken durduk yere patlayıp tuz buz oldu hani başka birşey de yoktu içinde hadi yamuldu çarptı diyeyim
Dün de lavabonun altında duran atık yağı koyduğum büyük bir kavanoz vardı o durduk yere patlamış Allahtan büyük kızın fransız ekmeği yaptığı bir büyük kalıp vardı onun içindeydi de yağlar etrafa akmamış yoksa oturup ağlardım kesin

Anammmm yıllar yıllar geçti biz hala kiloluyuz

İnşallah bu günleri de atlatıp çok şükür fıstık gibi olduk da diyeceğiz

ben kendimi şartladım; '' nazar değmiyor bana, yıldızım da çok yüksek.'' diye diye dolanıyorum. yoksa biliyosun bende anında yamulan cinsdenim
nazar çıkmış gitmiş olsun canım

ben kendimi şartladım; '' nazar değmiyor bana, yıldızım da çok yüksek.'' diye diye dolanıyorum. yoksa biliyosun bende anında yamulan cinsdenim
nazar çıkmış gitmiş olsun canım

Valla bende öyle dedim Haklısın telkin çok önemli
Bende her defasında kendi kendime bundan sonra Rabbimin de izniyle hiç birşey olmaz diyorum bunda da vardır bir hayır

evde pestil yapımını öğrendim. artık dışarıdan almayı düşünmüyorum. şeker de koymayacağım hem. birkaç gündür onları inceliyorum.

Dışardan alınandan çok çok daha masum olacağı kesin canım tabi fazla fazla da yapma bir kerede uğraşmış olayım diye sonra mazallah gelip geçip doğal nasılsa diye fazla kaçmasın ( kişiyi kendi gibi bilen oynakbaşı )

yok yok öyle haklısın aslında. maalesef irademize çok sahip kişiler değiliz. başladı mı dibini görüyoruz bir anda

Ay bugün bende nazara geldimya
Eve bakmaya gelen adam , evi ve mobilyaları filan görünce çok temiz kullanılmış deyip teşekkür etti.
Onlar gitti, yemek yapıyorum, ıspanaklı, mantarlı, tavuklu gratin den 2 minik borcam yaptım.guya biri bugüne, biri yarına.
Sofrayı kurdum, yemekler pişti, borcamin birini çıkarırken ters çevrilmedimi
Yarısı fırına, yarısı yere, yarısı fırın camıyla arasına .
Eşim acıktım haydi daha napıyon diyor.
Oğlanlar torunları almış gelmiş, küçük beni kucağına al diyor.
Mutfağın halini görmek istemezsin.
Neyseki temizliği kolay oldu.

evde pestil yapımını öğrendim. artık dışarıdan almayı düşünmüyorum. şeker de koymayacağım hem. birkaç gündür onları inceliyorum.
Ben cevizli sucuk yaptım, çokda beğendim.
Arada yaparım, apa bitince
Tarifi netten aldım, şu an aklımda yok, pekmez, su, nişasta ve un koymuştum.
Kolay kurumadı, hazırı gibi de olmadı ama tadı güzeldi

10 Euro posta parasi malesef evet findik nar eksisi salça kuruyemis v.s de aldim , tek bisey icin degmiyo
Ben posta parasını kızımla paylaştım, turşu pahalıya geldi, yoğun istek üzerine bizim bakkal da getirdi turşuyu. Bakkalda 9 euro, netten getirdiğimiz 15+ 5 posta parası

Ben cevizli sucuk yaptım, çokda beğendim.
Arada yaparım, apa bitince
Tarifi netten aldım, şu an aklımda yok, pekmez, su, nişasta ve un koymuştum.
Kolay kurumadı, hazırı gibi de olmadı ama tadı güzeldi
aynen. seninkinin oranları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…