çok istiyorsan yazayım ama sonra saçımı başımı yolmacuma cumartesi menü eksiği olan hatun kişiler
sebep ne bakıyım niye yok menüüü
menüler eksiksiz yazılsın, sporlar yapılsın
Kaptan dün bizim durumlar karışıktı elektrik su kesintisi derken eşim dışardan getirdi akşam yemeğini.cuma cumartesi menü eksiği olan hatun kişiler
sebep ne bakıyım niye yok menüüü
menüler eksiksiz yazılsın, sporlar yapılsın
ayyyyyyçok istiyorsan yazayım ama sonra saçımı başımı yolma
cuma menüsü
öğlen
1 kuşbaşılı pide + salata+ antep ezme
ara 4 adet az şerbetli lokma
akşam
tire köfte + 1 servis kaşığı bulgur pilavı+ cevizli yoğurtlu kereviz salatası+ küçük parça cevizli sucuk+ 1 avuç çekirdek
30 dk yürüyüş+ 1,5 lt su
cumartesi menüsü
öğlen 1 yumurta+ peynir+ 5 zeytin+ 2 brezilya cevizi+ 2 parmak kadar su böreği+ 1/2 simit+ domates biber
az tire köfte+ 1 servis kaşığı makarna+ cevizli kerevizli yoğurtlu kereviz salatası+ küçük parça cevizli sucuk+ 1 avuç çekirdek
2 lt ye yakın su
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | + | + | ||||
|
| + | + | |||||
|
| - | - | |||||
| F Fatimatuz_Zehra | +50 | + | + | ||||
|
| +180 | +220 | +100 | ||||
| @Ekrl | + | +100 | +50 | ||||
|
| - | + | + | ||||
|
| m | - | |||||
| @gezegenfeza | +120 | +240 | |||||
|
| + | + | + | ||||
|
| - | - | |||||
| @ re k l am | + | + | + | ||||
|
| + | + | |||||
|
| + | + | |||||
ayyyyyy
saçını başını yolsam iyi bu menülerle, seni direk alnının çatısından vurmam gerekiyor
linkleri bıraktım nilgüşümKızlar sonuncu olduğum için bir yere yazı yazmam mi gerekiyor haberim yok ilk defa sonuncu oldum
ah ah bi kuş mo. u yemedik banuşum he
çok pis alışkanlığım var her sabah uyanınca önce wc sonra tartı rutin
ah o kas yırtılması ve tutulmalar o sene ikimizi birden vurdu ve hayale 5 kala bizi mahvetti
bu arada yeni arkadaşlarımız ve oynakbaşını tanımayanlar için:
oynakbasi34 Banum benim burada tanıyıp sevdiğim ve sonrasında da gerçek yaşamlarımızda buluşup tanıdığım arkadaşımdan öte benim için kızkardeş. 10 küsür yıldır tanıyoruz birbirimizi.
kendisi ile ben 8. takımın kaptanıyken tanıştık, takıma geldi. uzun süre beraberdik takımda, sonra ben takım kaptanlığını banuşuma devredip emekli olmuştum.
yani banuş eski kaptanlardan çok uzun süre 8. takımın kaptanlığını yaptı. sonra o da kendini kaptanlıktan emekli etti.
2017 senesinin Mart ayında, bir diyetisyenden randevu aldığını söyleyince hop takıldım peşine, dedim anca beraber( zaten zayıflıcaz diye yemediğimiz halt kalmamıştı )
başladık diyetisyene, her hafta cuma günü buluşup gidiyorduk, seanslara da beraber giriyorduk. çıkışta da sağlıklıyemeğimizi yer kahvemizi içer sohbet ederdik. ah ne güzel günlermiş
ben:107 banuş 117 kg ile Sibel'ciğimize başlamıştık.
çok güzel kilolar verdik. ben 80 banuş 85 i gördü.
ama aksilik ikimizde de omuz ve kol ağrısı, yırtılma yaşadık . hareketler kısıtlandı ve hopp geldi geri kilolar.
bizim hikayemiz de böyle.
Kızlar sonuncu olduğum için bir yere yazı yazmam mi gerekiyor haberim yok ilk defa sonuncu oldum
Yerin dibine girdim aboooolinkleri bıraktım nilgüşüm
birincilik sırrını da yazmak nasip olcak inş
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com
Yerin dibine girdim aboooo
Yok banusum orta halli gitsem yeterHiç moralini bozmahaftaya da belki birincilik sırrını açıklamak nasip olur
Tamam kaptanım hallettimlinkleri bıraktım nilgüşüm
birincilik sırrını da yazmak nasip olcak inş
Ben Nerede Hata Yaptım?
Birtürlü odaklanamadım sağlıklı beslenmeye maalesef.. Böyle olunca da akşam menüsü sonrası mide doldu taştı hep.. Perşembe günü kendime gelip toparladım ama yeterli olmadı.. Sonuncu olmak da tokat gibi oldu, tamamen kendimdeyim 😍 Bir daha buraya yazmamak dileği ile.. Hoşçakalın, kendinizde kalın🌸🌸🌸www.kadinlarkulubu.com Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Hem çok basit hem de çok sağlıklı bir tarifle geldim bugün. Mutlaka denemelisiniz. İsteğe göre içine ton balığı ya da peynir ilave edilebilir. Nohutlu Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut Yarım demet dereotu 2 adet kırmızı biber 1 tatlı kaşığı nar ekşi Nohutlu...www.kadinlarkulubu.com
üzülme kuzum hepimiz geçtik o yollardan.Yerin dibine girdim aboooo
Hep beraber mutlu olalım yaaaa tek kendim için değil burdaki bütün arkadaşlarim için dileğim buüzülme kuzum hepimiz geçtik o yollardan.az üst mesajlara bakarsan beni de göreceksin o topiklerde
birincilik sırrını da yazarsan çok yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?