- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kaçamaksız ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için inşallah
Evdekiler hala uyuyunca bende şekersiz Türk Kahvemi kapıp geldim
Bugün büyük kızım Oruçlu malum 3 ayların başlangıcıBen niyetlenemedim şeker bu hallerdeyken
Kahvaltıyı eşim ve ufaklıkla yaparız diye bende bari kahveyle açılış yapayım dedim
Çok geçmiş olsun canımSen şekerine baktırdın mı benim hep öyle halsizliklerim vardı
Kendinde olunca herkese aynı şeyi konduran yaşlı Teyzeler gibi olduGenelde Annem yapar şuram ağrıyor derim aynısı bende de var der hatta takılırım ona Kız bir hastalığı da tek yaşatmadın bana hep ortak çıktın diye
Şimdiden Allah kabul etsin2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diyeGeçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum
Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayımNasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu
Süper maşallahdur hemen ölçüp bakıyım
Ölçtüm 94 çıktı
Sağol canım, kilo oynamayınca ve hazır 3 aylar da başlayınca oruç tutuyum dedim, ondan peşpeşe olduGeçmiş olsun canım kaç gündür oruç tutuyorsun ve doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle olunca vücudun halsiz düştü bu hiç sağlıklı değil ramazan orucu bile böyle tutulmuyor kendine bunu yapma daha sağlıklı olacam diye kendini hasta ediyorsun
Oh misGünaydın 10.takım
herkese sağlıklı ve diyetli bir karantina olmasını diliyorum .
burada halihazırda kar falan yok ama hava buz gibi. Dişçi randevumuz var, yürüyerek gidip gelip günlük sporumu yapmış olucam inşallah
Bilmem kiNeden acaba??
Afiyet olsun canımEee ben de kahve yapayım bari kızımla çok güzel kahvaltı ettik çayımı da içtim kahve mi içeyim bari
Melek e kanal tedavisi yapılıyor bir aydırOh mis
Kimin dişi ağrıyor, geçmiş olsun
Uyumadıklarına say da uyu o zaman. Uyku depoluyosun işte fena mıBilmem ki
Normalde torun gelip kalınca ve ben uykusuzluk çekip torunu yollayınca böyle olurdum
Oy yavrumMelek e kanal tedavisi yapılıyor bir aydır
Galiba öyle oluyorUyumadıklarına say da uyu o zaman. Uyku depoluyosun işte fena mı
Şükür çok ağrı sızı yapmadı gezom . Çok iyi bir pedodontistti. Hem sağ hem sola yapıldı .altı ay sonra kontrolü var, belki alt çeneye tel takılabilir dediOy yavrum
Ağrıyordur şimdi
En korktuğum ağrılardan biri diş
Temizlik yaptım valla spor olarak belki akşama birşeyler yaparım öğlen yemeğinde salata yedim yanına da 1 yeşil elma 1 adet limon 1 salata smotie yaptım yeterSporlar yapıldı mı bakalım minnoşlar??
bugün kimsenin sesi soluğu yok.bu sessizlik pek hayra alamet değil gibi ama
Geçmiş olsun canımŞükür çok ağrı sızı yapmadı gezom . Çok iyi bir pedodontistti. Hem sağ hem sola yapıldı .altı ay sonra kontrolü var, belki alt çeneye tel takılabilir dedi
sağol kuzumSüpersin Ayşem
Maşallah 7lere çok az kaldı darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?