Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Kaçamaksız ve bol eksili bir haftasonu olur hepimiz için inşallah

Evdekiler hala uyuyunca bende şekersiz Türk Kahvemi kapıp geldim
Bugün büyük kızım Oruçlu malum 3 ayların başlangıcı Ben niyetlenemedim şeker bu hallerdeyken
Kahvaltıyı eşim ve ufaklıkla yaparız diye bende bari kahveyle açılış yapayım dedim

Iyi geceler kızlar
2 gündür pek halsizim, uykudan gözüm zor açılıyor

Çok geçmiş olsun canım Sen şekerine baktırdın mı benim hep öyle halsizliklerim vardı
Kendinde olunca herkese aynı şeyi konduran yaşlı Teyzeler gibi oldu Genelde Annem yapar şuram ağrıyor derim aynısı bende de var der hatta takılırım ona Kız bir hastalığı da tek yaşatmadın bana hep ortak çıktın diye

2 hafta sonra doktora kan vermeye gittiğimde birde sorayım Oruç tutmamda sakınca var mı diye Geçen sene şeker pek sıkıntı değildi bu kadar ve şükür çoğunu tuttum ( kötü olduğumda sadece bir gün ara verdiğim oldu oda evdekiler kesinlikle kendine zarar veriyorsun ara ver dedikleri için )
Bu sene nasıl olur bilmem ama oruç tutmayınca kendimi suçlu hissediyorum

Bugün birde güzel bir duş alıp Hatime başlayayım Nasip olursa 2 hatim yaparım en azından Ramazanda oruç tutmaya izin çıkmazsa Geçen sene de çok şükür nasip olmuştu

Iyi geceler kızlar
2 gündür pek halsizim, uykudan gözüm zor açılıyor
Geçmiş olsun canım kaç gündür oruç tutuyorsun ve doğru düzgün bir şey yemiyorsun böyle olunca vücudun halsiz düştü bu hiç sağlıklı değil ramazan orucu bile böyle tutulmuyor kendine bunu yapma daha sağlıklı olacam diye kendini hasta ediyorsun

Sağlıklı beslenirsen iki hafta sonra şekerin bu seviyede olmaz. Dr tabii ki sor, insülin hastalarına tutturmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…