- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Evet ya işleri yoğun sanırım
Şeker ve anemi için gittim.sağolasınWooowwwww muhteşemmm tebrik ederiiiim caağğğnımmdoktor önemli bir şey değildir inşallah
Nerede yaşıyorsun natsum bacımAfiyet olsun bence yemelisin
Varsa yenmeli bazı şeyler (ben hiç yemedim hep evde kendimce yapıyorum çünkü yaşadığım yerlerde yoktu)
çok güzel kilo vermişsin ayrıca bu hafta
Haftata dietine spor eklersin canım.belli ki o yürüyüşler sana çok fayda sağlamamışSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah......Aminnnn
Dün gece biraz karışık olaylar olunca gece 2yi geçiyordu yattımErkek kardeşimin WhatsAppina biri girmiş ve ben olmak üzere millete de saçma yazılar gelmiş Bana da ondan gitmiş gibi görününce gece gece beni aradı hayırdır Abla diye oylelikle uyandı Allah'tan Neyseki format atıp düzeltmiş ama Tabi olan benim uykuma oldu
Tartıda ekşi görünüyor ama çok azDaha dün çok daha fazla ekşi vardı ve sanırım uykusuzluk yüzünden ödem oluştu Neyse moral bozmak yok Aynen devam
Benn şu an Muğla’nın minnoş bir ilçesindeyim ama küçük bir yer yok kfc falan. Buraya da yeni geldik sayılır, biz geldik pandemi yasakları başladı gibi bir şeyŞeker ve anemi için gittim.sağolasın
Nerede yaşıyorsun natsum bacım
Haftata dietine spor eklersin canım.belli ki o yürüyüşler sana çok fayda sağlamamış
Seve seveHain komşu,resmen seni sabote etmiş. Bir daha onu çağırma,beni çağır gezomben her daim hazırım
Allah nasip ederse niyetimiz varTr gelicen mi bu sene? Üçü de var bende
Hava ne güzeldir orda şimdiBenn şu an Muğla’nın minnoş bir ilçesindeyim ama küçük bir yer yok kfc falan. Buraya da yeni geldik sayılır, biz geldik pandemi yasakları başladı gibi bir şeyöncesinde 2 yıl Şırnak, 3 yıl da Muş’ta görev yapıyordum.
Kilon gayet iyiymiş hedefi nedirMerhabalar bu hafta ilk fotoğrafım 58.2 kg umarım eksileri görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?