bişey yememişsin kiAllah nasip ederse önümüzdeki 3 gün oruç tutmak istiyorum
Onun için bu akşam biraz yedim
Menüm
Peynir
Fıstık
1 yumurta sarısı
Su
1 lt
Yarım lt yeşil çay
2 kupa kahve
Spor
20 dakika yürüyüş yaptım
Birazdan yine çıkıp yürüyeceğim
Hepsini tekrar yazarım
Gülsüm hoşgeldin.Birde aranızda kalori hesabı yapıp beslenen varmı
A. S banucumSelamün aleyküm kizlarrrr
Şükür kavusturana :Sabah nedense bir türlü kkya giremedimÖğleden sonra da dışarı islerimiz vardı daha doğrusu eşimin arkadaşına yardımcı olduk eşimle
Anneme de dönüşü uğrayıp geldim derken eşimin açık öğretim sınavına girmesi gerektiği için internete giremedim kasmasin diye
Şükür bitti de bende hemen geldim
Sınavı matematik hariç güzel geçti insallah hepsinden geçer de sonraki sınavda da kalan dersleri verip diplomasını alırKarne hediyesi istemesin tabi
Beslenme olarak pek bir şey yemedim kosturmacada ama tartı öncesi iyi olur o yüzden pek takılmiyorum
doydum kiAy nasıl dayandın bu kadar az yiyerek
Ama ayrana dayanamiyorummmm kiAkıllım etle süt ürününü birlikte tuketmeyin
Ayran yerine salata olsa süper olurdu
Birde yeni tartim geldi..bu tartida çok farkli bir rakam gördüm..62.3 kiloyum..diyer tartida en son 61.3 görmüştüm
Bugün kurs yok mu oynak bacım?eşinin sonuçları güzel gelir inşallah
A. S banucum
Hadi inşallah mezuniyet yakın galiba:))
Acikinca yapılacak en iyi şey uyumakİyi akşamlar arkadaşlarrrr.
Yeni gelen arkadaşlarımızda hoşgelmişlerr
Yarın ilk tartı günüm.. Pazartesi ai başlamıştım ama yarn için hiççç umutlu değilim.. Bu arada bugünkü menüm
Sabah
6 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Portakal suyu
Tüm gün bununla durdum akşam yemeğide yiyemedim dışarıdaydım şu an cok acıktım kendimi tutmaya çalışıyrm
Ayrıca 7472 adım atmışım puanımı bilemedim ama süre olarak bilmiyrm çünkü ne kadar yürüdüğümü..
Sırf buradan mezun olunca tekrar kilo alırım korkusuyla mezun olmuyorum sen iyi cesaret ediyorsun tekrar kilo almayaYoo haftalarca diyet yapamam ben
Biran önce mezun olayım da hele gelsin ekmekler gitsin kremalı makarnalar, pideler, ıslak kekler ve belki bir gün yaparım diye kaydettiğim bütün o çok lezzetli olduğunu tahmin ettiğim, müthiş kalorili yemekler
Resmen yiyip yiyip tekrar kilo almak için diyet yapıyorum. Bir ara da gün içinde keyfi kaçamak yapmak için spor yapıyordum. Ben adam olmam.
Baslangic kilon icin evet canimİyi geceler canım bayanlar ben deneme süremdeyim listeye dahil olmuyorum ya yine de şu isimli fotodan çekip paylaşaca mıyım :)
Başlangıç kilomu cumartesi paylaşmıştım bunu da paylaşayım o zaman madem çok teşekkür ederiiimBaslangic kilon icin evet canim
Resimli ve nickin yazili kagit var miydi canim, vardiysa gerek yok ozmnBaşlangıç kilomu cumartesi paylaşmıştım bunu da paylaşayım o zaman madem çok teşekkür ederiiim
Hepsi oBiraz kısmııı neredeeee
Çok az yemişsin böyle vücudunu kıtlığa sokarsınsonra sorun yaşama
Portakal kabuğu reçeli beni benden alıyor zatenDünya kadar reçel var evde, sonra yemek zorunda kalıyorumçok da severim hee bir ayva bir portakal
Peynir ve fıstık bolduHani ne yedin? Ben bir şey göremiyorum
Onları da yemeyecektim de yarın oruca niyetlenince yiyim bari dedimbişey yememişsin ki
O zaman sebze + yoğurt, ayran yapAma ayrana dayanamiyorummmm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?