Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bişey yememişsin ki

Hayırlı akşamlar güzel hanımlar
Birde aranızda kalori hesabı yapıp beslenen varmı
Gülsüm hoşgeldin.
Kl hesabı dense gl endeksin tavsiye ederim.
Şöyle düşünün 1 dl börekle. Bir kase dolu dolu salata aynı kl. Olabilir. Biri kilo vermeyi engeller diğeri kilo vermeye yardımcı olur.

A. S banucum
Hadi inşallah mezuniyet yakın galiba:))

Birde yeni tartim geldi..bu tartida çok farkli bir rakam gördüm..62.3 kiloyum..diyer tartida en son 61.3 görmüştüm

Tartı farkını göz önünde bulunduruyorlar canım

Bugün kurs yok mu oynak bacım?eşinin sonuçları güzel gelir inşallah

Yok sadece haftada 1 Dün hocaya da dedim şunu online yapsaydım tatilde çoğu bitmiş olacaktı diye Mayıs'ta bitecekken Bir ay daha sarktı ama çok keyifli gerçi hepsi bildiğim şeyler

A. S banucum
Hadi inşallah mezuniyet yakın galiba:))

İnşallah önümüzdeki ay kalan derslere girince bitecek Gerçi Matematik de attı biraz Umarım geçecek kadar bir not alır yoksa işi zor

Acikinca yapılacak en iyi şey uyumak

Sırf buradan mezun olunca tekrar kilo alırım korkusuyla mezun olmuyorum sen iyi cesaret ediyorsun tekrar kilo almaya
Kaç ay oldu 7 kilo anca verdim bu çok yorucu bir durum

Dünya kadar reçel var evde, sonra yemek zorunda kalıyorum çok da severim hee bir ayva bir portakal
Portakal kabuğu reçeli beni benden alıyor zaten
Ayva recelinin de tadını unuttum inan
Portakal kabuğu, ayva ve gül reçeli çocukluğumun reçelleri, babam çok güzel yapardı.
Birde vişne reçeli yapardı lakin onu sevmiyorum

Sporum
2,5 saat yürüyüş
Bu sefer başka komşuyu da çağırdık, bin pişman olduk
Kadını evden zor çıkardık, hadi çıktı yürütemiyoruz
Markete giriyoruz, marketten çıkmıyor
Dahada tövbe dedik
Öğlen yürüdüğüm 20 dakika 3 puandan 60 yapar
Akşamki 2 saat 2 puandan 120 yapar, 100 olsun, birazı kapıda komşuyu beklemekle geçti
160 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…