Hoşgeldinizİyi akşamlar, yıllar önce bu guruptaydım
Boğazı tutamayınca yine geldi kilolar. Çok çok uzun zamandır takip etmiyordum. Gruba nasıl dahil olabilirim?
Senelerdir kkdayım. Bir diplomam olsun artıkObezim mezunu olacaksın?
Ya sen kesin vrmişsindir rakibem yaaa rol yapma bize burdaGrubumuz sessiiizz
Benim bugün çok yoğundu ne spor yapabildiiim ne doğru düzgün yemek yiyebildim. Zaten bu hafta kilo da veremedim sanırım.
sabah
1 adet tost.
5 zeytin
Çay
akşam üstü
Peynirli salata
Soda
2 dilim ekmek
3 litre su içtim. Bugünlük bu kadar bakalım yarııın tartı ne diyecek kilo almış çıkmasam barisizlerde durumlar nasıl hanımlar
Selam canım çok heyecanlıyım vallaaselam kızlar, yarın ki tartıya hazır mı herkes.
banuşum geçmiş olsun kuzum, astrolojik olarak da demişlerdi bu ara omuz kol vs. ağrıları olabilir diye.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür yine felaket omuzlarım tuttuResmen sabahları kaskastı uyanıyorum hatta gece nasıl deli yatıyorsam eşim sabah ellerini başının üzerinde kaldırmış şekilde seni yakalıyorum dedi Gece adamcağız uyandıkca kollarımı indiriyormuş hatta en sonunda kollarımı bir tülbentle bağlasam mı acaba faydası olur mu demeye başladım da bu sefer de yataktan düşer bir yerini kırarsın diye gülüyor
Bugün kursa gideceğimAslında pek canım da istemiyor ama zaten haftada bir bari onu ihmal etmeyeyim dedim Sertifika alabilmek için kurs sonunda sınav yapılacakmış bari oradan eksik kalmayayım
Beslenme genel olarak iyi ama işte fazla telefon yada bilgisayarı bızıklayamadığım için menü yazamıyorum maalesefBirde nedense hiç su içesim de yok bu ara o yüzden bugün eve gelince hemen kendime şu meşhur Cadı kazanından yapayım da bari cumaya kadar ödem falan olmasın
Ahhhh ahhhh ne güzel okadar vermiştim aklıma geldikçe deli oluyorum
Bende de o halimin resimleri var hatta benim büyük kız bile hep der o zaman ne kadar minyondun diyeo zamanlar kilomu söylediğimde asla okadar yoksun kız en fazla 65 - 70 dir diye tahmin ediyorlardı
Neyse Allahın izniyle yine o hallerimi de göreceğim inşallah ümitsizlik yok
Canım aman dikkat et daha geçen gün haberlerde bir kadın yüz germe kırışıklık giderme işlemi yaptırmak isterken kadının komple yüzü tanınmayacak hale gelmiş yanıktanAllah korusun güzelleşeyim derken başka şeyler çıkmasın
Hem senin hiç ihtiyacın yok kiyaşından çok daha ufak gösteriyorsun
tamam kuzum bakayım mezuniyet şartlarınaSelam kızlar.dün çok işlerim vardı,popiştom yer görmedi diyebilirim.bugün de biraz öyle..
moni bu cuma mezun olmak istiyorum. Mezuniyet sonrası biraz dinlenip yoluma devam edicem inşallah
Yollama yollama kalsıntamam kuzum bakayım mezuniyet şartlarına
hoşgeldinİyi akşamlar, yıllar önce bu guruptaydım
Boğazı tutamayınca yine geldi kilolar. Çok çok uzun zamandır takip etmiyordum. Gruba nasıl dahil olabilirim?
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
|
| + | + | + | - | + | ||
|
| - | + | + | - | - | - | |
| F Fatimatuz_Zehra | + | +240 | + | + | - | +150 | +90 |
|
| - | + | - | - | - | - | |
|
| - | - | + | - | - | - | |
| @gezegenfeza | +90 | +180 | +120 | +250 | +180 | +210 | +250 |
|
| - | - | - | +50 | - | - | |
|
| +30 | +100 | +80 | +182 | +25 | +50 | +30 |
| @ re k l am | - | +100 | + | + | + | +70 | + |
|
| +75 | +120 | +120 | +120 | +105 | +30 | + |
| A ayse_jik | - | + | +90 | - | + | - | |
| P pufss | - | - | - | - | - | - | |
|
| + | +45 | +55 | - | - | - | |
niye kuzum, ne güzel toparlanmıştın noldu sanaBen hic hazir degilim kaptanim ekmwk yemekten olecem motivasyon sifir
dayanamıyorsan eve almıcaksan canım en etkili çözüm, elinin altında bulunmucakMenum
Sabah klasik kahvalti
Ara kahve
Aksam yesil fasulye bulgur pilavi ve pide ekmege dayanamiyorum yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?