Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

niye kuzum, ne güzel toparlanmıştın noldu sana bak mart ayındayız yaza bir şey kalmadı, bayramda çok yakın. kilolarını verememiş olarak girmek istemezsin di mi bayrama
hadi toparlan ve yeniden başla
Ben verdigim kilolarda watsap gruplu diyete girmistim 10 gunluk bitti simdi biturlu tel basima basaramiyorum.diyetisyenimin verdigi listeye uyayim diyorum onuda beceremiyorum napicam bilmiyorum bu halimden mutlu degilim

*** 10. TAKIM 716. ETAP ***

Natsume (65,6///%)
Obezzto (76,2///%)Mezun olmak istiyor. (75)
Fatimatuz_zehra (61,9///%)

MuMu85(72,3///%)İzne çıkmak istiyor.
nilsub(87,6///%)
Antepia27 (112,6///%)
gezegenfeza(66,4///%)

oynakbasi34 (113,6/0//% )
Yasom7272(77,9///% )

Mydestinyy (94,6///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (85,8/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. HG:70 yazılacak

reklam (64,6/)680. Etapta 2 kez kilo bildiriminde bulunmadan, 67,1 kg ile izne ayrılan üye.
gülhan1(62,1/)56,1kg ile Mezun olan üye, 21 şubat 2020 662. etap. ka değişikliği: perihan 00
TombulAy (110,3/) Yeni üye, Tg:19 şubat 2021 Bk:113 H:95
Ayse_jik (78,5/)Yeni üye, Tg: şubat 2021 Bk: H:
pufss (58,0/) 9. takımda listeye girdi mi?
glsmhmt (58,2/) diskalifiye olmuş.

Son düzenleme:
Ben verdigim kilolarda watsap gruplu diyete girmistim 10 gunluk bitti simdi biturlu tel basima basaramiyorum.diyetisyenimin verdigi listeye uyayim diyorum onuda beceremiyorum napicam bilmiyorum bu halimden mutlu degilim
kuzum o zaman ya diyetisyenine başlayacaksın ya da gruba gireceksin. ben de diyetisyensiz yapamayanlardanım. bir çok diyetisyenimden listelerim var ama yapamıyorum. illa devam ediyor olmam ve her hafta yeni liste almam gerekiyor.

yarın cuma yoğun oluyor listeler falan. cumartesi günü yeni üye duyurusu yaparız takım şenlenir
Abow benim peşimden bayram yapacak kaptan

hani bir film vardı ya adı problem çocuk hatırladınız mı?yetimhaneden evlatlık edilinince geride kalanlar bayram ediyordu ya şu an aynı öyle hissettim

niye kuzum, ne güzel toparlanmıştın noldu sana bak mart ayındayız yaza bir şey kalmadı, bayramda çok yakın. kilolarını verememiş olarak girmek istemezsin di mi bayrama
hadi toparlan ve yeniden başla
Valla bütün kış diyet yaptım ,şimdi bayramda ne giyeceğimi düşünüyorum halen kiloluyum ama bu bile mutluluk veriyor insana

menüler çok eksik, izne çıkmak isteyenler, yoğunluktan takıma uğrayamayanlar ve mezuniyet isteyenler ile takımda kimse kalmıcak bu gidişle
Böyle olmaz monişim buna bir çözüm bulmak gerekiyor. Cumadan cumaya uğrayanlarla takım yürümez. Allah tan gezomla aybenim var, onlar da olmasa kapıyı kilitler çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…