Ben verdigim kilolarda watsap gruplu diyete girmistim 10 gunluk bitti simdi biturlu tel basima basaramiyorum.diyetisyenimin verdigi listeye uyayim diyorum onuda beceremiyorum napicam bilmiyorum bu halimden mutlu degilimniye kuzum, ne güzel toparlanmıştın noldu sanabak mart ayındayız yaza bir şey kalmadı, bayramda çok yakın. kilolarını verememiş olarak girmek istemezsin di mi bayrama
hadi toparlan ve yeniden başla
MENÜSPOR 19 - 25 ŞUBAT
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Natsume + + + - + obezzto - + + - - - @Fatimatuz_Zehra + +240 + + - +150 +90 @MuMu85 - + - - - - @Antepia27 - - + - - - @gezegenfeza +90 +180 +120 +250 +180 - +210 @oynakbasi34 - - - +50 - - Mydestinyy +30 +100 +80 +182 +25 +50 +30 @ re k l am - +100 + + + +70 + TombulAy +75 +120 +120 +120 +105 +30 A ayse_jik - + +90 - + - @pufss - - - - - - @glsmhmt + +45 +55 - - -
kuzum o zaman ya diyetisyenine başlayacaksın ya da gruba gireceksin. ben de diyetisyensiz yapamayanlardanım. bir çok diyetisyenimden listelerim var ama yapamıyorum. illa devam ediyor olmam ve her hafta yeni liste almam gerekiyor.Ben verdigim kilolarda watsap gruplu diyete girmistim 10 gunluk bitti simdi biturlu tel basima basaramiyorum.diyetisyenimin verdigi listeye uyayim diyorum onuda beceremiyorum napicam bilmiyorum bu halimden mutlu degilim
Neeeeeeyyy ekmekkk miiii reklaaaaaaam napıyorsun kendineee gel plaseeeeeBen hic hazir degilim kaptanim ekmwk yemekten olecem motivasyon sifir
Gitmiyorum kiYollama yollama kalsın
Abow benim peşimden bayram yapacak kaptanyarın cuma yoğun oluyor listeler falan. cumartesi günü yeni üye duyurusu yaparız takım şenlenir
Reklam senin kafan çok mu karışık kuzum??Ben hic hazir degilim kaptanim ekmwk yemekten olecem motivasyon sifir
Maşşşşşallah yürüyüşüne kurbanMenüm
Su, yeşil çay, kahve
Spor
2,5 saat yürüyüş 450 puan
Valla bütün kış diyet yaptım ,şimdi bayramda ne giyeceğimi düşünüyorumniye kuzum, ne güzel toparlanmıştın noldu sanabak mart ayındayız yaza bir şey kalmadı, bayramda çok yakın. kilolarını verememiş olarak girmek istemezsin di mi bayrama
hadi toparlan ve yeniden başla
YokGitmiyorum kibu gruptan giden var mı
Bugün aynı güzergahı önce bir komşuyla sonra öteki komşuyla gittim geldimMaşşşşşallah yürüyüşüne kurban
ben de kendimi yürümüş zannediyordum,seni görünce kendime geldim
Toplamda kaç kilo verdinValla bütün kış diyet yaptım ,şimdi bayramda ne giyeceğimi düşünüyorumhalen kiloluyum ama bu bile mutluluk veriyor insana
Böyle olmaz monişim buna bir çözüm bulmak gerekiyor. Cumadan cumaya uğrayanlarla takım yürümez. Allah tan gezomla aybenim var, onlar da olmasa kapıyı kilitler çıkarızmenüler çok eksik, izne çıkmak isteyenler, yoğunluktan takıma uğrayamayanlar ve mezuniyet isteyenler ile takımda kimse kalmıcak bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?