Canim bu hafta ikimizde kotuyuz toparlanmamiz gerek nasil olacak bilmiyorumMenüm
öğle
Tavuklu pilav
Kabak yemeği
Yoğurt
ara
1 dilim ıslak kek
su hiç içmedim bugün. Okul açıldı benim düzen iyice kaçtı. Dört beş kupa kahve içiyorumz
Misafirler gidince ben toparlarım da bu hafta takımı da dibe çekeceğim bu gidişleCanim bu hafta ikimizde kotuyuz toparlanmamiz gerek nasil olacak bilmiyorum
Iyi olur canim ramazanda yakin aslinda.Bende regliyim ama ben motive olamiyorum tek basima grup girdim 2 kere oyle kilo versim simdi napicam bilemiyorum.senle motive olmaya calisiyorum idare etMisafirler gidince ben toparlarım da bu hafta takımı da dibe çekeceğim bu gidişle
Adetim bittikten sonra spor salonuna da tekrar başlamaya niyetliyim ben.
Dur dur bomba gibi döneceğiz regller bitinceIyi olur canim ramazanda yakin aslinda.Bende regliyim ama ben motive olamiyorum tek basima grup girdim 2 kere oyle kilo versim simdi napicam bilemiyorum.senle motive olmaya calisiyorum idare et
Hoşgeldin canım ilk sayfada ki formu doldurman gerek tarihli isimli tartı resmi atman lazımİyi akşamlar, yıllar önce bu guruptaydım
Boğazı tutamayınca yine geldi kilolar. Çok çok uzun zamandır takip etmiyordum. Gruba nasıl dahil olabilirim?
Hoşgeldin canımİyi akşamlar, yıllar önce bu guruptaydım
Boğazı tutamayınca yine geldi kilolar. Çok çok uzun zamandır takip etmiyordum. Gruba nasıl dahil olabilirim?
Geçmiş olsun canımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusumSoğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdüsabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı
160 boyum selvi degilimDur dur bomba gibi döneceğiz regller bitincekilolarımız da yakın senin boyun kaç bu arada?
Alışveriş yapmam lazım giyecek bir şeyim yok ama sırf bir iki kilp verirsem ara bedenden düşüp alt beden alacağım diye erteliyorum
Yaz geliyor ayrıca
Nerelerdesiniz yahuuuu
Çok rahatsız ediyorsa git benceEşim olmadı yarın özele gidelim de gerekirse tekrar MR yada Tomografi çekilsin bilmeden bir şey yapıp daha beter sakatlama kendini dedihiç de gidesim yok ama bu şekilde de nereye kadar
Allah şifa versin canım, bencede git bakalım ora ne diyecekEşim olmadı yarın özele gidelim de gerekirse tekrar MR yada Tomografi çekilsin bilmeden bir şey yapıp daha beter sakatlama kendini dedihiç de gidesim yok ama bu şekilde de nereye kadar
A. SSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün kurs sonrasında damlarim diyordum ama fena halde yorulmusumSoğuklardan mıdır nedir omuzlarım fena ağrıyor hala bile
İlk fırsatta kesinlikle yine doktora gorunmem şart oldu çünkü hayat kalitesini çok düşürdüsabah birde böbrek ağrısı ile uyandım cildirmama az kaldı
Obezim mezunu olacaksın?Günaydın herkese
tartı öncesi son gün ,maksimum dikkat edin bu gün canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?