Kız deme nazar olucanBugün aynı güzergahı önce bir komşuyla sonra öteki komşuyla gittim geldim
Yarın bakıcaz artık . bugün tek öğün yedim,karnım gurul gurulToplamda kaç kilo verdin
Evt malesefReklam senin kafan çok mu karışık kuzum??
Oldum olacağımKız deme nazar olucan
Ben bugün hiçbirşey yemedim, regl geldi.Yarın bakıcaz artık . bugün tek öğün yedim,karnım gurul gurul
Dönem dönem olur kuzumEvt malesef
Aşk olsun yaaa biz de varız burda kimse pek yapmıyor diye bdv takılıyorum ban yicem enBöyle olmaz monişim buna bir çözüm bulmak gerekiyor. Cumadan cumaya uğrayanlarla takım yürümez. Allah tan gezomla aybenim var, onlar da olmasa kapıyı kilitler çıkarız
Oku çık, yorum yapma.Aşk olsun yaaa biz de varız burda kimse pek yapmıyor diye bdv takılıyorum ban yicem en
son
Ay dayanamıyorum valla bende çok dert olunca onlardan çıkarıyorumOku çık, yorum yapma.
Ben öyle yapıyorum
Aynıyız bunda da160 boyum selvi degilim
Yeme bizi rakibeeemmm piisssss küstüm sanaGünaydın herkese :)
Bu sonucu ben de beklemiyordum
geçen cuma:110.3.
bugün:108.9
Fark: 1.4 kg
% nasıl hesaplıyorsunuz :)
Ben de şaşırdım rakibecim zira pazartesi günü hiç kilo vermemiş çıkmıştım bugün nasıl böyle oldu anlamadımYeme bizi rakibeeemmm piisssss küstüm sana
110.3-108.9=1.4/110.3=0.01269*100=1.269 ederGünaydın herkese :)
Bu sonucu ben de beklemiyordum
geçen cuma:110.3.
bugün:108.9
Fark: 1.4 kg
% nasıl hesaplıyorsunuz :)
Olur öyle sen listene uymaya devam etBen de şaşırdım rakibecim zira pazartesi günü hiç kilo vermemiş çıkmıştım bugün nasıl böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?