- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Süpersin mumum
Valla sizin diyetler değişikApaya birebir uymuyorum
Mesela bugün tuz ve hayvansal yasak
Zeytin, peynir, domates yedim
Sagol canim kamplumbaga hiziyla devam isteSüpersin mumum
Evdekiler bile anlayamadı kuzum.Valla sizin diyetler değişikpek anlamıyorum
Benimkide aynıSagol canim kamplumbaga hiziyla devam iste
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin tüm hastalaraHayırlı cumalar kızlar
2 haftadır takıma uğrayamadım . Çok yoğundum . Hastamız vardı . Sonrasında yatılı misafirim. Bir yandan pandemi dolayısıyla stres . Panik atağım geri döndü. Diyetten de hepten koptum tartılmadım da. Verdiğim tüm kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum. Yoğunluğum biraz azaldı. Birazdan tartılacağım ve eski rutinime dönmeye gayret edeceğim.
kız karabataktan halliceydin bikaç gün önceye kadar döverimAy çok sakinsiniz yaaawww napsam diğer gruplara bi göz mü atsam
izne çıkcak mısın mumuş, kararın nedir
istediğin etkinliği başlatıp yapabilirsin canımcım, katılım da bulunulmadığından kör topal gidiyoruz . burada da spor puanı menü bildirim tablosu ve eşleşme etkinliği var ama katılmıyorsunuz. napıyım kendimi mi kesiyim artık bilmiyorum.kızlar 4.takıma baktım onlar sporlar değişik puanlamaları falan takımlar mı karar veriyor ne olduğuna puanlarına falan
Yok ya yanlış anladın sen beni canım benim sana birşey dediğim yok zatenistediğin etkinliği başlatıp yapabilirsin canımcım, katılım da bulunulmadığından kör topal gidiyoruz . burada da spor puanı menü bildirim tablosu ve eşleşme etkinliği var ama katılmıyorsunuz. napıyım kendimi mi kesiyim artık bilmiyorum.
istersen transfer olabilirisn 4. takım da seni kabul ederse .
O listeye girmeden önceydi kuzum şimdi edebimle burdayımkız karabataktan halliceydin bikaç gün önceye kadar döverimsen ben o yazmazsa kim yazacak
Teşekkür ederim kaptanımgeçmiş olsun canım, Allah şifa versin tüm hastalara
Hicbir fikrim yokkızlar 4.takıma baktım onlar sporlar değişik puanlamaları falan takımlar mı karar veriyor ne olduğuna puanlarına falan
evet lütfenizne çıkcak mısın mumuş, kararın nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?