Banlanmayan bizden değil bacımAşk olsun yaaa biz de varız burda kimse pek yapmıyor diye bdv takılıyorum ban yicem en
son
SüpersinGünaydın herkese :)
Bu sonucu ben de beklemiyordum
geçen cuma:110.3.
bugün:108.9
Fark: 1.4 kg
%1.26 hesapladım :)
Süper
SüperGeçen hafta : 78.5
Bu hafta : 77. 9
Fark : 600 gr
Yüzde : 0.76
SüperSelam canlarım.herkese mutlu bir bildirim günü olsun inşallah
geçen hafta:76.2
bu hafta:74.8
fark: 1.4
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
Hastanız iyileşti mi prensesimHayırlı cumalar kızlar
2 haftadır takıma uğrayamadım . Çok yoğundum . Hastamız vardı . Sonrasında yatılı misafirim. Bir yandan pandemi dolayısıyla stres . Panik atağım geri döndü. Diyetten de hepten koptum tartılmadım da. Verdiğim tüm kiloları geri alacağım diye çok korkuyorum. Yoğunluğum biraz azaldı. Birazdan tartılacağım ve eski rutinime dönmeye gayret edeceğim.
Evet bu aralar takim bayaği durgun..hatta bikaç gün önce aceba gruptanmi atildim neden bildiri gelmiyo diye düşündüm..milletin keyfi kalmadiki moralmi biraktilar .fazla görmüyorum..Ay çok sakinsiniz yaaawww napsam diğer gruplara bi göz mü atsam
1 haftadan fazladır böyleyiz kuzum tabi olanlar da tuzu biberiEvet bu aralar takim bayaği durgun..hatta bikaç gün önce aceba gruptanmi atildim neden bildiri gelmiyo diye düşündüm..milletin keyfi kalmadiki moralmi biraktilar .fazla görmüyorum..
Yaw o kadar yürüyüş yapıyorsun kaçamak mı yapıyorsun doğru söyleGeçen hafta 66,400
Bugün 66,000
Fark 400 gr
% 0, 602
Apaya birebir uymuyorumYaw o kadar yürüyüş yapıyorsun kaçamak mı yapıyorsun doğru söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?