- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Isyan etti diye düşünüyorumAhanda o benimkaptan nereye gitti birşey mi kaçırdım
Menopoz olmasından korkuyorum Allah korusun daha erken 34 yaşımdayım. Bekarım canım benimBebek mi istiyorsunuz yoksa kaza mi diye dusunuyorsunuz
HaklisinGunaydınnnn
Kızlar burası yine vahşi batının kumlu mahalleleri gibi ıssız ya
Hani bir rüzgar eser de diken topu gibi bir şey uçuşur. Ay aklıma nereden geldi ya durun Bi Google yapayım.
Ay istediğim fotoyu bulamadım ama başka buldumEki Görüntüle 2802029 grubumuz aynı böyle soldu gitti
Haydi canlandıralım nasıl olsun biliyor musunuz
Eki Görüntüle 2802033
İşte böyle olsun
Hadi bugün herkes yeni bir başlangıç yapsım
Kahvaltıda çok mu yediniz? Olsun önemli degil diğer öğünlerde toparlanilir
Maşallah biz ne yapalım işte hmmmEvettt
Yarim kupa bitki cayi icildi
15 mekik 25 sn plank yapıldı
Toplu yazman lazım kuzumÖgle menumu yazayim
Aksama yazayim deyince olmuyor
Saat 12.30
2 haslanmis yumurta
3 dal marul
1 kucuk kase icerisine patates haslamasi + bezelye
Şoyle bir tutam yuvarlak bir parca misir ekmegi
Biliyorum ama ben bu şekilde yazinca daha az yiyorum gun icerisindeToplu yazman lazım kuzum
Çok geçmiş olsun canımSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
NeyizPek bisakiniz bugunlerde
Al benden de o kadarPazar sabahı 94.4 iken bu sabah 95.3 çıktım valla tartıyı fırlatıp atıcam az kaldı
Çok çok geçmiş olsunSelamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Pek bir sakiniz diyor
Öğğ diyorum şekerli miii hayır hayır şekersiz olsunYok yok bu böyle olmayacak
Hem kuşumun yokluğu
Hem gecikme
Acayip uykum var
Mecburen 1 kupa kahve içeceğim
Tabiki de şekerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?